Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Dumma rånare och fredagspepp

Publicerad 2013-01-11 09:48:31 i Allmänt,

Freeedag!! Håller på att plocka bort lite stenåldersdatorer som bara står och samlar damm här i skolan.Känns skönt! Annars är det en rätt lugn dag på jobbet just nu. Kanske dyker upp något lite senare, vem vet?
Ja, annars vet ni ju hur min dag ser ut efter jobbet! :P
 
Apropå något helt annat blir jag så irriterad på de människor som tycker att polisen gjorde fel som sköt en av rånarna i Södertäljerånet som skedde för ett tag sedan, bara för att vapnet rånaren höll i sedan visade sig vara fejk.. Står någon och viftar med ett (till synes äkta) vapen mot polis på öppen plats där även "vanliga" människor kan dyka upp så gör polisen vad han kan för att skydda sig själv, sina kollegor och alla andra i omgivningen. För allvarligt, hade rånaren haft ett riktigt vapen, i detta fall höll han en AK47a, så hade det gått på en halv sekund för honom att börja skjuta mot allihopa och skadat eller dödat flera oskyldiga människor. Ger man sig in i en så farlig lek som att råna en butik med vapen i handen, äkta eller ej, så får man fan ta konsekvenserna. Personen i fråga var ingen oskyldig människa i dramat. Sen var det oturligt att skottet träffade i huvudet och personen sedan avled, men den risken måste rånaren ändå fattat att den fanns.
Skillnad hade varit om rånaren i fråga inte hade hållit i detta vapen, då anser jag att polisen bör använda andra medel för att förhindra detta brott. Men nu var så inte fallet. Så Punkt slut.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2013-01-11 10:56:57

Håller med dig till 100 %! Hur fan ska man veta att det är ett fejk vapen! Klart man utgår ifrån att det är äkta!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela