Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

DUBLIN!!

Publicerad 2013-02-28 09:29:09 i

Bara några timmar jobb nu, sedan hem och plocka ihop det sista. Sen bär det av till skavsta och Dublin!!! Ska bli så kul! Sa på facebook tidigare att jag var lite orolig för hur mitt engelska uttal mår. Men enligt min bror som bor där är det bara att lägga till like efter varje mening och prata lite otydligt, så äre lugnt. Haha, jamen dåså!! ;)

Vi kommer ju dit runt 21, dublintid, så ikväll hinner vi nog bara kika in i brorsans lägenhet och kanske sätta oss på någon pub om vi orkar :P Imorgon blir det upptäcksfärd i staden för mig och Andreas medan bror är på Jobbet. Sen får vi väl se!! Jag har dock inget internet där borta, så vi får se om det blir några updates under helgen.

Nej, dags att fortsätta med detta evighetsgöra ;)


Dagen före

Publicerad 2013-02-27 11:58:38 i

Är fortfarande hemma från jobbet pga att jag är dålig. Men det börjar bli liiiite bättre tror jag. Hoppas verkligen det, för imorgon flyger vi till Dublin ju! Ska bli riktigt roligt och spännande. Har aldrig varit på Irland. Min bror bor ju i Dublin, vilket är bra för då har vi någon som kan hitta oss när vi gått vilse ;) Han har även planerat lite middags och uteställen som vi ska gå till. Kommer bli awesome helt enkelt!!

Hemma

Publicerad 2013-02-26 09:26:13 i

Idag är jag hemma från jobbet för febern blev ännu värre och jag mår inge bra alls. Hoppas verkligen det ger sig fort, för jag vill ju inte må dåligt på torsdag!!

Mitt älskade Djurgården vann igår med 3-0 mot Tingsryd! Bara så ni vet ;) Nu ska jag starta någon film här och bädda ner mig. Kanske sova lite mer också.

Mitt älskade lag krigar

Publicerad 2013-02-25 18:59:20 i Allmänt,

Idag är det match igen. Djurgården möter Tingsryd på hovet. Tyvärr sänds den inte på viaplay och jag hade inte orken att åka till hovet. Men mina grabbar i TBH är där i alla fall. Hejar från soffan jag, utan att se hur det går. Men allvarligt talat så känns det rätt tungt just nu. Inte många matcher kvar, så en kvalserieplats nu direkt känns lååångt borta även fast det fortfarande är möjligt. Och att förkvala är tungt har jag hört. Men vi får väl se hur det går. Jag brukar säga att jag knappt vågar hoppas på något, men sanningen är ju att jag hoppas, varje minut, varje sekund! DIF <3
 
Globen iklädd dom allra finaste färgerna.

Jag ångrar ingenting.

Publicerad 2013-02-25 16:08:47 i Allmänt,

Val. Det är något vi får ta varenda dag. Små och stora. Jobbiga och lätta.
Vissa val är enkla. Såsom lättmjölk eller mellanmjölk? En liter eller en och en halv?
Vissa kan vara lite klurigare, men egentligen inte alls svåra. Vart ska vi resa på semestern? Har jag pengar till denna klänning? Vilken bil vill vi ha? 
Och så finns det dom där som gör att ens liv ändrar riktning. Dom som är rätt svåra. Dom vi inte vet vart dom kommer leda oss riktigt. En flytt till en annan stad, till ett större hus, till ett annat land. Ett karriärsbyte. Ett utbildningsval. 
Sedan finns det dom viktiga valen. Vem vill jag spendera min fritid, mitt liv med? Vilka av mina alla 456 facebookvänner är egentligen värda att lägga energi på? Vem ger mig energi? Vem tar min energi? Vad mår jag bra av? 
 
Alla dessa val. Jag respekterar allas val. Små som stora. Det är ju DITT val. Sålänge du har tänkt efter och gjort ett aktivt val så gör jag det absolut. Och framförallt, har du gjort ett mindre bra val är det aldrig försent att förändra eller göra något åt det så att valet känns bättre! Det går alltid att göra NÅGOT. Du har kontrollen över hur ditt liv formas nu, och i framtiden.
Men det som hjälper allra minst, som jag stör mig mycket på, och som dom allra flesta gör. Det är att KLAGA. Klagaklagaklaga, och sedan inte göra ett skit åt saken. SKÄRPNING. Antingen så gör du något åt saken, eller så accepterar du hur situationen är och lär dig leva med det. Det är bara att göra ett val där med. Att klaga gör inga val åt dig. DU gör DINA val här i livet! 
 
Jag har gjort både bra och mindre bra val här i livet. Jag har valt att vara med människor som fått mig att växa. Valt att vara med människor som gett mig energi och kraft att fortsätta kämpa när jag varit på botten. Jag har även valt att vara med människor som fått mig att vara en person som jag varken är eller vill vara. Jag har valt att vara med människor som fått mig att må så dåligt att jag inte orkat kämpa emot. Men ALLA dessa val jag gjorde har gjort mig till den jag är idag. Det har lett mig till där jag är just nu. Och jag skulle inte vilja vara någon annan stans, eller någon annan människa än just den jag är just nu. Skulle jag vilja jag det, så gör jag någonting åt saken så att det blir någon förändring.
 
Så jag ångrar ingenting. Men jag gör mer medvetna val än tidigare för att undvika alla dessa energitjuvar här i världen.
 
Linnea på en pin - 13år. The time of my life ;) Okey, kanske inte, för det är ju nu! Men jag ångrar inget! (kommer ni ihåg knapp.nu btw?!)

Sliten

Publicerad 2013-02-25 09:18:02 i

Sitter på jobbet och känner mig sliten.. Inte för att helgen varit jobbig utan för att jag har både huvudvärk och lite feber! Men har inte lust eller råd att vara sjuk just nu. Tur att det är sportlov! Lugnt som tusan här på jobbet.

Idag hade jag tänkt baka Ciabattabröd efter jobbet, men det blir nog att däcka i sängen istället :P Måste bli pigg tills på torsdag ju... För då åker vi till DUBLIN!! :)

Det blev...

Publicerad 2013-02-24 14:52:02 i

Det blev varken gym eller promenad.. Det blev skridskoåkning! :) När vi satt i soffan efter frukosten och kollade ut var det grått på himlen här, så förstod inte allas solstatusar på facebook :P Men en halvtimme senare var det klarblått på himlen. Så då förstod jag lite bättre!

Nu har vi iaf ätit lunch och slöar lite. Very nice!

Sista dagen på veckan

Publicerad 2013-02-24 10:43:12 i Allmänt,

Sitter i soffan och blir tokig på min näsa.. Den slutar inte klia!! Känner även i ögon och till och med lungor att det kliar och irriterar. Vad fan kan det vara?!? Trodde det var tvättmedlet, men nu vetefan. Något jag äter? Måste kolla upp det.. Segt!
 
Idag blir det eventuellt träning(om detta försvinner) annars en promenad för att förhoppningsvis slippa kliet och så. Sedan ikväll ska jag och Andreas till hans föräldrar på middag. Mysigt! 
 
Just det, om ni tycker att dom senaste inläggen har sett lite skumma och oredigerade ut är det för att jag bloggat från mobilen via Blogg.ses App. Tycker inte den är någon höjdare, men duger ibland när man inte har tillgång till datorn. I alla fall den till Android. Hur är den till Apple, ni som kör den? Men så ja, om ni undrar varför det ser lite halvtaskigt ut så vet ni nu!

Tröööött

Publicerad 2013-02-24 00:25:38 i

Nu sitter vi i bilen påväg hem! Middagen hos farmor var som vanligt supergod. Fick såklaaart semla till efterrätt där med. haha! Nåja, tur att jag gillar semlor ;)
Efter det bestämde vi spontant att åka förbi Elin och Simon. Där spelade vi Move på PS3, drack vin/kaffe, snackade och hade trevligt.

Nu är jag väldigt trött, men är allmänt nöjd med det mesta! Har en fin familj, underbara vänner och världens bästa kille. Så vem skulle inte vara nöjd då?! :) Godnatt!

Mellanlandat

Publicerad 2013-02-23 15:24:47 i

Nu har vi landat i Älvsjö. Sitter i soffan och är mätta efter lunch och fet, supergod semla!! :)
Innan så var vi och hälsade på Kristofer i Sigtuna en stund. Trevligt värre.

Jag fick godis av min bror nyss btw! Han bor ju på Irland så det är såklart därifrån. Rätt gott faktiskt!


Willy wonkas!

Just det!!

Publicerad 2013-02-23 10:31:06 i

Jag köpte ju en alla hjärtans dag present till Andreas, men har inte avslöjat vad det var.



En specialdesignad hoodtröja för skoteråkning ;) han blev jätteglad!!

Heeelg

Publicerad 2013-02-23 10:29:04 i

Skööönt att få sova ut lite. Somnade på Andreas i soffan vid 22 nångång :P Gick och la mig i sängen tillslut. Inatt kunde jag sova som vanligt iaf!
Annar så var gårdagen som den var planerad. Enda som gick åt helvete var matchen...

Idag ska vi iväg till Älvsjö lite senare och sedan till Huddinge på middag hos min farmor! Riktig chilldag. Hoppas vi hinner till älvsjö innan kl 15, så vi kan köpa semlor på konditorit!! VILL HA! Dom är bäst.

Freeedag!

Publicerad 2013-02-22 12:58:45 i

Snaaart slutar jag jobbet och då ska jag direkt iväg till gymmet. Efter det ska jag träffa Sabina och Malin en stund, sedan blir det myskväll och hockey med älsklingen min!

Sov otroligt dåligt inatt.. Kan ha berott på att jag inte hade Andreas bredvid mig i sängen då jag skulle somna. Kan inte sova ordentligt utan honom alltså!! Så ikväll lär jag däcka alldeles för tidigt :( ;P

Mätt och belåten

Publicerad 2013-02-21 19:01:42 i Allmänt,

Fyyyy vad mätt jag är! Baguetten blev toppenbra och smarrig. Och varm efter badet är jag än, så det gjorde sitt jobb! Nu ska jag städa undan lite och sedan lägga mig i soffan resten av kvällen ;)
 
Mina fötter.. (Jag tycker inte om fötter. knappt mina egna ens! :P)
Den goooda baguetten! 

Egentid

Publicerad 2013-02-21 17:22:42 i Allmänt,

Efter en långpromenad, chokladbiskvi, energidryck och flera avsnitt av Vampire diaries så ska jag nu ta ett varmt bad innan jag fixar middag till mig själv. Min älskling är på XL-galan hela dagen och kvällen med jobbet, så jag får roa mig själv bäst jag kan. Tycker jag gör ett ganska bra jobb hittills! Ska bli jätteskönt med ett varmt bad, för jag fryser som tusan. Har både fleecetröja och filt dessutom. 
Till middag ska jag göra mig en fin baguette fylld med kyckling och sallad toppad med vitlöksdressing. Mums! 
 
:)

Torsdag.

Publicerad 2013-02-21 09:06:37 i Allmänt,

Jobbjobbjobb. Sitter på jobbet och funderar på vad jag ska göra härnäst. Har lite smågrejer att fixa men inte supermycket. Och i skolan är det superlugnt för 4-5-6orna är på vinterdag i Sigtuna. Skönt men samtidigt tråkigt när det blir för lugnt!
Efter jobbet tänkte jag antingen gå en promenad eller gå till gymmet. Lutar mot en promenad till Märsta centrum och tillbaka. Tänker stanna på konditoriet och köpa hem en chokladbesvi i såna fall! Dom är ju så otroligt goda. Måste lära mig baka såna själv.. eller kanske inte, för då måste jag börja gå till gymmet varje dag ;)

Godnatt

Publicerad 2013-02-20 21:30:52 i Allmänt,

Leksand vann med 1-3... Blir så arg och irriterad! Vi kan bättre än såhär. Jävligt mycket bättre. 
 
Här är en bild på en pirog iaf! Den var god. Godnatt.
 

Viktiga grejer

Publicerad 2013-02-20 20:40:51 i

Ligger nu i soffan och kollar på hockey, Djurgården - Leksand. Så jävla viktigt att vinna VARJE match nu.. Vi leder med 1-0 vilket är ingenting egentligen efter två perioder så allt kan hända. Lagom nervös alltså!

Mina piroger blev väldigt goda. Svårt att få till formen bara, så är inte jättenöjd med utseendet. Det får jag jobba på nästa gång! Bild kommer efter matchen. Nu, tredje perioden...!

För eller emot?

Publicerad 2013-02-20 15:17:00 i Allmänt,

Har ni sett den här nya bh-sorten som kommit till bland annat HM och Lindex? Super push up bh och bombshell! Det är alltså en bh med väääldigt mycket vaddering i kupan. Fyller upp typ halva bhn. Detta för att du ska få TVÅ storlekar större bröst innanför tröjan. Vad tycker ni om det? Är ni för eller emot?
 
Det är ju bra för dom med små bröst, som vill ha lite större, men inte har lust att lägga ner tusentals kronor på en operation. O andra sidan så lurar man ju bara åskådaren (och sig själv) med denna, för sen när bhn väl är av, så är det en väldig skillnad och sanningen är ute. Tänk den killens/tjejens min ;);) Nädå, allt handlar inte om bröst. Men jag bara försöker se det från olika perspektiv.
 
Jag själv har väldigt svårt för dessa nya bhar. Dels för att jag redan har storlek C/D i kupa, vilket gör att det skulle se stört ut på mig. Dels för att jag blir frustrerad för att dom faktiskt är väldigt fint designade och jag önskar att den där vadderingen bara försvann(Den går nämligen inte att plocka bort.) Och sen dels för att jag tycker det är löjligt att man ska överdriva så mycket. Alla är vi ju snygga på vårat eget vis, med och utan bröst. Bara för att man får lite större bröst blir man inte snyggare på något sätt. Men alla tycker vi olika! Såhär tycker jag.

Piroger

Publicerad 2013-02-20 14:49:00 i Allmänt,

Åh, jag har gått runt så länge och tänkt att jag ska baka/laga piroger! Det är ju tusen gånger godare än dom där färdiglagade, frysta historierna man kan köpa! Så i eftermiddag/ikväll blir det piroggöra. Nu har jag ju en toppenbra matberedare till hjälp också, så det ska nog inte vara några problem! Spännande. 
 
Recept i vår braiga kokbok!

Märsta, tvättmedel eller tvål?

Publicerad 2013-02-20 13:43:00 i Allmänt,

Sen jag flyttade till märsta och ihop med Andreas har jag varit snuvig och lite halvförkyld. Inte fören nu på senare tid har jag kommit på att jag måste vara halvt allergisk mot något.. Märsta? Andreas? Flygplan? Njaa, men när jag började fundera på det så är dom mest logiska alternativen handtvålen eller tvättmedlet. Resten av alla produkter jag har har jag inte haft så länge, men just tvålen och tvättmedlet har varit detsamma. Så tvålen är nu utbytt och nytt, mildare tvättmedel är inhandlat. Så nu väntar jag bara på att denna irriterade "förkylning" ska försvinna!!
 
Nu håller vi tummarna..

Träning och mat

Publicerad 2013-02-19 17:54:10 i

Nu är jag lagom slut i kroppen! Känner av träningen från gårdagen och dagen rejält. Körde ben idag och det är i dom jag brukar få mest träningsvärk i.. Så det lär kännas imorn! ;)

Nu blir det lite enkel matlagning, pasta med tomatsås toppad med bacon. Sedan blir det storhandling av mat och kanske lite mys i soffan innan sängdags.

Ännu en dag

Publicerad 2013-02-19 11:24:55 i

Sitter på jobbet och fixar, har snart lunch. Har en datorskärm här som blivit helknäpp och vad jag än gör så vill det inte bli bättre. Blir så irriterad dom få gånger jag inte kan lösa problemet själv! :P Nåja, ska nog lösa det på ett eller annat vis.

Efter jobbet trooor jag att jag ska till gymmet. Har inte bestämt mig för om jag orkar eller ej ;) haha. Ja, för det mesta handlar ju faktiskt bara om ens egen inställning!

Myskväll

Publicerad 2013-02-18 21:21:53 i

Nu har min familj åkt hem. Blev lugnt och skönt! haha, nädå, men dom är ju som dom är ;) Fulla av liv och väldigt pratiga allihopa. Trevligt har det varit. Vi beställde hem pizza och fikade mina hembakade vaniljmunkbullar. Mums!

Har idag planerat en matlista tills imorn då vi åker och handlar. Har tänkt försöka mig på att göra både egna piroger och ciabattabröd i veckan. Spännande!! Bildbevis vid lyckat resultat utlovas ;)

Inredningstips!

Publicerad 2013-02-18 14:43:00 i Allmänt,

Nu, såhär några dagar efter alla hjärtans dag börjar ju blombuketten man fick att bli lite halvvissen här och där. I min bukett fanns det dock några tappra blomster som verkade lite piggare än dom andra. Och då tänkte jag, varför inte få användning av alla mina tusen glas + att de hyfsade blommorna får lite längre livstid. Det är ju så tråkigt om man måste slänga hela buketten för att bara hälften är ful och vissen. Detta livar ju även upp hemmets alla vrår lite extra! Så här blev det här hemma:
 
Dessa fina hamnade i ett stort dricksglas på vardagsrumsbordet!
De två rosor som var kvar hamnade i ett whiskeyglas och ett champagneglas bredvid tvn. 
Dessa rosa och vita blommor plus lite grönt hamnade i ett whiskeyglas på sminkbordet!
Och dessa hamnade även dom i ett whiskeyglas, fast på köksbordet. Jag dricker ju ändå inte whiskey så ;)

Moonday

Publicerad 2013-02-18 14:36:40 i Allmänt,

Igår blev det heldagsmys hemma i soffan med min Andreas. Till middag lagade vi chili och fetaostbiffar med klyftpotatis och kall gräddfilsås. Riktigt gott, och riktigt mysig dag/kväll! 
Idag kommer min familj och hälsar på lite senare. Min storebror Rickard har ju aldrig varit hemma i vår lägenhet, så det ska bli skoj. Innan dess ska jag till gymmet. 
 
Mums!

Chillsöndag

Publicerad 2013-02-17 13:09:55 i Allmänt,

Ligger i soffan och kan inte bestämma mig om jag ska göra något vettigt(som att baka eller gå en promenad) eller bara ligga kvar och slöa hela dagen. Andreas kom ju hem i fredagskväll, så det har blivit massa mys sen dess såklart. Så skönt att ha honom bredvid mig i sängen igen när vi ska sova, och vakna upp med honom vid min sida.
I fredags åt jag och Malin på Olearys ju, vi tog båda kycklingburgaren som dom har, höhö. Riktigt smarrig och trevligt sällskap! I lördagskväll så var jag och Andreas på King tan i stan med min familj och brorsans polare. Vi var totalt 21 personer :P Riktigt trevligt och såklart grym mat som vanligt. Efter det åkte vi förbi världens bästa Elin en stund innan vi åkte hem för att sova. Myyyys. <3
 
Så, vi får väl se vad jag orkar göra.. Haha. Har fortfarande inte bestämt mig. 

Iiiiihh

Publicerad 2013-02-15 15:49:12 i Allmänt,

Förresten! Pratade lite med Andreas igårkväll innan jag skulle sova. Då berättade han att han och merre bestämt sig för att åka hem redan ikväll istället!!! Det betyder att jag kommer få sova med min älskling inatt! Tror dom börjar åka från stugan väldigt snart. Sååå glad :D:D
Innan dess så ska jag och Malin ut och äta. Blir Olearys även denna fredag ;) Vi har snackat om det rätt länge så det fick bli ikväll. Ska bli mysigt värre!

Hårfärg

Publicerad 2013-02-15 11:39:35 i Allmänt,

Die hard var braa igår! Den typiska humorn som brukar finnas i dom filmerna fanns kvar, så det var grymt. Såklart så var det myyycket explosioner, pangpang och fighter! Men det hör ju till på en sådan film. ;)
 
När vi ändå var iväg så passade jag på att köpa hårfärg. Denna gång blev det brun, eftersom jag har planer på att börja slinga håret och tillslut bli ljushårig. Det tar ju ett tag om man gör på det sättet, men jag tycker då att man får snyggast resultat "på vägen" mot det ljusa. Så så får det bli! Men i alla fall, en sak jag upptäckte när jag kom hem, var att jag hade köpt en sorts hårfärg där man inte blandar färgen i flaskan, utan i en burk!! Haha. Nåja, tur att jag har pensel och grejer så att jag nog kan lösa det ändå. Tycker annars det är en rätt opraktisk grej, eller? Vet ju hur jobbigt det är att gräva ur hårinpackning ur såna burkar. Att då hålla på att färga håret så?! Nejtack för min del!
 

Die Hard!!

Publicerad 2013-02-14 17:39:00 i Allmänt,

Yeees, idag, alla hjärtans dag till ära, ska jag och Malin gå på A good day to die hard ikväll. (Andreas är ju i fjällen, ni som missat.. så jag lovar, jag dissar honom inte! ;)) Får se hur bra den filmen är.. det är ju liksom den femte, så jag har inte direkt några förväntningar :P Men ska bli trevligt vilket som. 

Jag kom på en sak också Malin, vi har fan inte många bilder på oss två tillsammans! Dags att fixa ;) <3

Alla hjärtans dag

Publicerad 2013-02-14 16:27:17 i Allmänt,

Sååå, vilka är mina hjärtan? Jo, bland annat mamma, pappa, min storebror, min lillebror, min övriga släkt, min bonussläkt, Jonas, Carro och hela deras familj, Elin, Malin, Sabina, Martin, Line, Rebbo, mina hockeygrabbar, Djurgårdens IF, coca cola, lakrits, en massa andra som jag glömt nämna här men som betyder minst lika mycket som alla andra här ovanför! <3 Ha en fin alla hjärtans dag allihopa, vad ni än väljer att göra. Ni betyder massor för mig 24/7, året om. 
 
OCH
 
Såklart min älskade Andreas. Han finns alltid där för mig. I nöd och lust. Och vi har inte ens gift oss eller förlovat oss! Det ni! Han är min bästa vän. Han är min trygga famn när allt annat faller. Han är den som drar upp mig och håller i mig om jag också faller. Han är den som får mig att hamna uppe bland molnen. Han är den underbaraste och vackraste människa jag någonsin träffat. Han lyssnar och försöker förstå, även det som ingen annan ens försöker förstå. Det som andra blir arga eller upprörda över. Och även om han inte förstår, så respekterar han, och accepterar och står sedan vid min sida. Och det är jag så otroligt glad och lycklig över. <3

Detta är några få av de oändliga känslor och tankar jag har för dig. Jag älskar dig Andreas så obeskrivligt mycket. Varje månad, varje dag, varje minut, varje andetag, 
 

Bästa

Publicerad 2013-02-13 22:30:23 i Allmänt,

Idag fick jag hem en liten överraskning! Fiina blommor av min underbara älskling väntade på dörrhandtaget. <3 Han är så bäst den där Andreas. <3
 
Jag fick improvisera lite med vas, för vi har fortfarande inte skaffat oss några.. haha. Blev en fin rosa bunke, så den passade rätt bra iaf!
 
<3
:) <3

Mysmysmys

Publicerad 2013-02-08 20:51:49 i Allmänt,

Behöver inte sägas så mycket... Pre-alla hjärtans dag med söt <3 Vi har även bestämt vad vi ska göra då älskling är tillbaka från resan. Vi ska in till Stockholm, kanske gå på moderna muséet och sedan gå och äta någonstans. Möjligtvis Arizona ;) Så längesen jag var på moderna museét, men minns att jag tyckte om det. Är ungefär lika knasigt som jag själv, så är väl därför ;) 
 
Nu blir det efterrätt och mer mys. <3
 
 
<3<3

Ohh

Publicerad 2013-02-08 17:04:17 i Allmänt,

Olearys! Älskling ska bjuda på middag där ikväll <3 :) Myyys. Tycker dom har jättegod mat där också, så det ska bli nice. Sen ska jag fixa efterrätt här hemma. Vit chokladfondue med ananas, kiwi och äpple! Gott. Hade gärna haft några jordgubbar, men dom är svåra att få tag på just nu. Och får man tag på några så är dom svindyra och smakar typ vatten. Sååå det får vänta några månader! 

Bästa serien (just nu)!

Publicerad 2013-02-08 10:52:49 i Allmänt,

Min favoritserie just nu, som jag sitter och väntar på vecka ut och vecka in, är Revenge!
"Emily Thorne, vars riktiga namn egentligen är Amanda Clarke, flyttar som vuxen tillbaka till The Hamptons för att utkräva hämnd på de som orsakade hennes far David Clarkes död och splittrade hennes familj. Då hon var liten dömdes hennes far för ett terroristbrott och avled i fängelset."
Hon gör allt med sån list och finess, och ligger ofta ett steg före alla andra vilket gör det väldigt spännande. Det händer massa saker i varje avsnitt. Mycket hemligheter och intriger att hänga med i. En serie jag rekommenderar alla att kika på! Just nu har det kommit ut ungefär en och en halv säsong. Jag hoppas att den fortsätter vara såhär bra! Tyvärr har ju många serier en tendens att bli sämre och sämre efter ungefär andra eller tredje säsongen.. Men vi får väl se ;) Finns absolut undantag! 
 
 
 

Veckan som kommer

Publicerad 2013-02-08 10:27:14 i Allmänt,

Idag är det fredag. Det betyder att imorgon åker älskling bort i en vecka upp mot fjällen med sin bästa kompis. Jag hoppas verkligen han får det superkul där uppe och sedan kommer hem HEL! :P Kommer sakna honom så otroligt mycket. Tror det kommer bli mer påtagligt nu när vi bor med varandra. Det betyder ju att jag kommer bo i vår lägenhet heeelt själv en hel vecka! Kommer kännas jättekonstigt. Men ja, det är ju bara en vecka så jag ska nog överleva!
Så vad ska jag hitta på här när pojkvännen är borta? Jo, imorgon kommer Malin förbi på kvällen och chillar. Sedan ska hon och jag eventuellt gå på Die Hard 5 på alla hjärtans dag ;) Jag gillar verklligen dom filmerna. Kanske inte för alla omöjliga grejer som dom klarar sig ur (hoppa på flygplansvingar), men just för att Bruce Willis är så grym skådespelare och för att dom lägger in en lagom mängd humor i filmen! Annars blir det jobba och träna som jag gör en vanlig vecka ;P
 
Så senare blir det mys med älsklingen heeela kvällen! 
 
<3<3<3

Vad jag vill göra med mitt liv (just nu)

Publicerad 2013-02-07 14:10:43 i Allmänt,

Tankar om framtiden och drömmar.. Jag har aldrig riktigt vetat vad jag vill göra när jag blir "Vuxen". Visst, jag har gått en högskoleutbildning inom Handel, vilket har gett mig så otroligt mycket kunskaper och erfarenhet som jag inte vill vara utan. Men frågan är om jag verkligen vill jobba just inom handeln. Jag börjar bli mer och mer sugen på att blanda mina handelskunskaper med en sak jag verkligen tycker om att göra, vilket är att baka! För att detta ska kunna bli verklighet skulle jag behöva gå en utbildning inom bagare/konditor. Jag har faktiskt idag skickat efter lite information om en lärlingsutbildning på ett år inom just det. Jag känner att jag vill lära mig mer. För tanken är att, när jag har gått denna utbildning, kunna öppna ett litet(eller lite större) gårdscafé norrut i detta avlånga land. Vore det inte fantastiskt?! Kunna inreda det mysigt, inbjudande och avslappnat. Använda mina handelsskills om hur jag startar eget, vart jag borde satsa osv, och sedan baka och greja för att det är så himla kul! Det skulle jag kunna tänka mig.. Men just nu är det ju just bara, ja, en dröm!
 

Åhneeej :(

Publicerad 2013-02-06 20:01:00 i Allmänt,

Åh, jag läste nyss att dom ska plocka bort strykjärnet ur monopol spelpjäser! :( Jag är ju alltid strykjärnet, hur ska detta gå?!! Måste iväg och köpa klassiska monopol snarast, så har jag ett för en livstid framåt. Visst, dom ska byta den till en katt och jag gillar ju katter.. men ändå! Och allvarligt.. Vem fan vill hellre vara en FINGERBORG än ett strykjärn?!?! Alla antaligen, eftersom den fick mer röster.. Sjukt ju! Åh, mitt liv är jobbigt och svårt pga detta.... 
 
;) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16193135.ab
 

Boktips

Publicerad 2013-02-05 13:09:18 i Allmänt,

En sak ni alla kanske inte visste om mig är att jag älskar att läsa böcker. Jag är dock ganska kräsen av mig så det blir att jag läser i perioder. Har jag en bok jag fastnat för så läser jag ut den på typ 2 dagar :P Sedan kan det gå några månader innan jag hittar en ny bok jag är intresserad av och börjar läsa (även då på typ 2 dagar om den är spännande..) ;) Så jag tänkte att jag nu ska dela med mig av några böcker och författare jag verkligen gillar!
 
 Julia - Anne Fortier
Ibland vill man bara fly iväg lite från verkligheten i en lätt och spännande bok. Detta är en sån bok!
Julia är en ung kvinna som kan Shakespeares Romeo och Julia i sömnen. Hon äger inga rikedomar och hon är uppväxt hos sin gammelmoster Rose i USA eftersom hennes mor dog när Julia bara var några år gammal. När hennes gammelmoster dör så ärver hon ett brev och en nyckel som får henne att resa till Siena i Italien på jakt efter något hon inte ens vet själv vad det är. Hon får veta familjehemligheter som tyder på att Shakespeares berättelse kanske inte började där alla tror..

Det blir ett farofyllt äventyr med både romantik och spänning. Det är inte riktigt en sån bok jag skulle köpt själv om jag stod och valde mellan några böcker, men denna fick jag i julklapp av min mamma, så jag började läsa den under en lång bussresa. Jag fastnade såklart för den och läste ut den på några dagar. Om man vill komma bort lite från vanliga livet och vara ute på äventyr istället är denna perfekt! Jag har även läst rykten om att den ska komma på film under detta år.. Men det återstår väl att se ;)

7/10 får Julia, i betyg av mig!
 
Mannen som föll i glömska - Mia Ajvide
Jag är ett STORT fan av John Ajvide Lindqvists alla böcker, så jag tänkte istället berätta om hans frus första roman.
"En dag känner Jacks fru Aino inte längre igen honom. Han är bortsuddad ur hennes minne; som om deras liv tillsammans aldrig har ägt rum. När han kommer till sitt jobb är hans kollegor avvisande, och även hans mor stirrar frågande och skrämt på honom. Ingen vet vem han är. Varför är det ingen som kommer ihåg Jack? Hans sökande leder honom till ett kollektiv med "bortglömda" människor i Rinkeby. Kanske finns där ett svar och lösningen på hur han ska få Aino, och sitt liv, tillbaka."

Denna bok fick mig verkligen att tänka på hur mycket alla nära runtomkring en betyder för mig. Vem vore jag utan dom? Ingen. Jag tror bestämt att jag fällde ett antal tårar till denna bok. Precis som John så skriver Mia på ett så vackert, beskrivande sätt. Men denna är lite mindre skräck. Så är du en skräckboksläsare, läs alla Johns böcker!! Men är du lite rädd för att sitta och läsa skräck själv på kvällen, läs denna! Jag tyckte om den mycket. Den är sådär lagom skum, men ändå skulle detta kunna vara på riktigt, fast det skulle ändå aldrig du och jag komma ihåg.. för vi skulle glömma Jack så fort våra blickar på honom blickar mot någonting annat. 

8/10 får Mannen som föll i glömska, i betyg av mig!

Första åket

Publicerad 2013-02-03 15:34:03 i Allmänt,

Nu är vi hemma efter en skridskotur på sjön! Åkte från Steningebadet till Sigtuna. Runt 7 km. Lagom första tur när man har heeelt nya skridskor! Fick stanna och knyta om dom några gånger eftersom dom gick att spänna mer och mer när dom blir mer inåkta. Tyckte nog att det var bäst is från steninge ut till "slingan". blank och bra is jämfört med där i slingan, för där är det så uppkört, så blir inte mycket glid. Får kämpa lite mer då helt enkelt ;P Vi var förövrigt typ dom enda med hjälm på huvudet.. Coolt eller töntigt? Töntigt cool tycker jag nog!

Nu ska vi duscha och göra oss iordning för middag hemma hos familjen Hofmann. Trevligt värre! 
 
Ante på isen ;P
Jag på isen. Haha, charmigt värre!

Vinst, dagen och morgondagen

Publicerad 2013-02-02 17:02:44 i Allmänt,

Vi vaaaaaann! :D:D Med 5-2. Riktigt härligt och VIKTIGT! Efter hockeyn drog vi till något ställe på götgatsbacken och drack öl och umgicks med alla. Alltid lika kul :) 
Idag har vi först ätit frukost hos min mamma o pappa i älvsjö, sedan varit och hjälpt merre att bära en fotölj och för en stund sedan fikat hemma hos Antes föräldrar. Ikväll blir det nog bara slöa framför spel och tv :P Rätt trevligt det med. Om vädret är fint imorgon ska jag inviga skridskorna!! ;P

Hockeeey!

Publicerad 2013-02-01 14:48:38 i Allmänt,

Eftersom vi förlorade på straffar mot Södertälje (Suuuurt!) senaste matchen vill jag idag se ett djurgården som SKA HA tre poäng när 60 minuter har gått. Det finns liksom inget annat. Jag kommer stå i klacken och heja och skrika tills rösten försvinner, såklart! ;P
 
Ska bli riktigt roligt ikväll. Jonas ska såklart gå, men även Marie och Carro ska med! Lite fler tjejer än vanligt alltså.. Brukar vara jag och ibland någon till ;) Får se om vi drar ut efter(mycket möjligt)..!
 
Bilden är på vår målis Chet Pickard! (Lånad från difhockey.se)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela