Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

ZzzzZzZzzsnart!

Publicerad 2012-11-30 23:10:50 i Allmänt,

Ikväll har vi ju haft besök av Andreas föräldrar. Vi bjöd på älgstek, kokt potatis, skygräddsås och sallad till varmrätt, och en hallonpaj med vaniljsås till efterätt! Gott och trevligt :) 
Imorgon ska vi julshoppaaaa! Godnatt!! (men först lite bilder ;))
 
Enkel o mysig dukning idag!
Matlagning på G ;)
Älgsteken görs redo. Tack för biten, Robban! ;D
Maten! Allt blev perfekt tillagat också. Inte illa för en första gång ;)

Planer för helgen

Publicerad 2012-11-29 17:42:54 i Allmänt,

Imorgon så kommer Antes föräldrar över på middag. Var längesen dom var här en längre stund än 5 minuter, så det ska bli trevligt! På lördag ska vi åka till Uppsala och shoppa julpynt och grejer till lägenheten. Ingen av oss äger ju särskilt mycket julprylar så det måste införskaffas! Kommer bli ännu mysigare här, om det ens är möjligt ;) På kvällen ska vi hem till min Elin på födelsedagsfest. Blir awesome tror jag! :D På söndag ska vi julpynta med alla grejer vi köpt, och sedan bara sitta och adventsmysa med varandra. Så det blir en härlig helg med mycket variation! 
 
Just det, här är en bild på sidan av våran kyl! Vi visste inte vart vi skulle ha våra grytvantar innan. Då kom vi på den smarta idéen att leta efter Magnetkrokar att hänga dom på. Och det hittade vi! Just dessa är köpta på Mique i stan, men dom finns på nätet lite överallt. Tycker det blev superbra, vad tycker ni? ;)
:D

Hockeytorsdag

Publicerad 2012-11-29 17:32:36 i Allmänt,

Torsdagkväll och ännu en arbetsdag förbi! Lite senare blir det enkel middag = Spagetti med köttfärssås. Men gott äre ju, så vad gör det? :) Sedan är det ju även hockey ikväll. Bortamatch mot Karlskrona! Nu är vi utan Douglas Murray som inte kunde spela mer i Djurgårdströjan eftersom han egentligen spelar med ett NHL-lag och om han hade stannat längre så hade det kostat honom väldigt mycket pengar. Skattetjafs helt enkelt. Är inte så insatt i just det. Tråkigt! Men jag tror vi kan köra över Karlskrona ändå, så det ska bli roligt att se. Matchen sänds ju på Viaplay som jag har. :D 
 

Liten bloggpaus

Publicerad 2012-11-28 16:36:21 i Allmänt,

Hade en liten bloggpaus kan man väl kalla det. Men ni har inte missat så supermycket!
I lördags på kvällen så kom Merre, Antes syrra Wickan och pojkvän Kimme över på middag. Det blev tacomys och vi kollade sedan på Smurfarna tills alla nästan somnade. Så blev ingen supersen kväll, vilket var rätt skönt med tanke på att vi var ute på fredagen.
På söndagen målade jag stolen med ett till lager färg. Trooor jag ska måla den en sista gång också, så att det verkligen håller. Den blir i alla fall riktigt snygg! Annars var vi mest hemma och fixade och tog det lugnt. Julstöket börjar vi inte med fören i helgen som kommer ;)

Jag sitter nu på jobbet och har lite paus. Ska käka något snart, och sedan ska jag hålla lite utbildning och infomöte för mina kollegor om Windows 7 och lite annat smått och gott. Ska bli roligt faktiskt, även fast min kropp inte riktigt orkar med just nu känner jag. Nåja, 3.5vecka kvar, SEN blir det lite ledighet. Det behövs, känns i kroppen och huvudet!
 
 

Min kära stol

Publicerad 2012-11-24 13:37:19 i Allmänt,

Minns ni att jag tidigare sa att jag skulle måla min stol idag? ;) Det har jag nämligen gjort! Måste måla ännu ett lager imorgon såklart men jag är redan vääldigt nöjd! 
 
Färgburken står redo!
 
Stolen efter slipning, innan målning!
 
Stolen efter första lagret färg! :D:D 

Middag medmera

Publicerad 2012-11-24 13:33:15 i Allmänt,

Igår var jag i stan och käkade middag som ni vet! Var först med Elin och Malin på ett bufféställe. Riktigt gott! Sedan drog vi till Lion bar en stund och drack lite drinkar :P Kvällen avslutades på Underbara bar. Dit kom även Andreas och hans jobbarkompisar. Skitrolig kväll alltså! Lagom dos av allt. Snack, mat, prat, dricka, dans, människor! :) Så jag är nöjd och glad även fast jag är liiite seg idag. ;) Dessutom vann mitt älskade Djurgården igår igen. Då mot Tingsryd med 2-0! 
 
Tog typ inga bilder under kvällen, så ni får nöja er med en bild på mig från igår! 

Snaaaart

Publicerad 2012-11-23 15:00:20 i Allmänt,

Om ca en timme så går jag på helg! :D Då ska jag hem, byta kläder o fixa håret innan jag drar in mot stan. Jag ska ju som sagt på middag med fiiiina vänner :) Behöver verkligen det! Kroppen verkar börja känna att det snart behövs julledigt, för denna vecka har jag varit världsseg hela dagarna. Jag kom iallafall iväg till gymmet efter jobbet igår! Blev armar, axlar och rygg som fick jobba. Var helt sluuut efter, men jag vet att det är så grymt skönt sen när jag kommit igång igen, så bara att kämpa på tills det börjar kännas lättare, och jag börjar känna mig piggare.

PEACE, nu ska jag göra datorstuff 

Fäääärg

Publicerad 2012-11-22 16:25:35 i Allmänt,

 Wiiiie! Vad glad man kan bli för en liten färgburk! ;P Älskling har köpt färg till min stol jag ska måla. Blir nog till i helgen då Andreas ändå ska hjälpa en kompis att flytta. 3. Rubin är den färgen jag valt!
 

Jobbjobb

Publicerad 2012-11-22 13:38:54 i Allmänt,

Sitter på jobbet och har lite rast just nu. Ska sedan planera en liten IT-utbildning för några i personalen här.
När jag slutat blir det träning på gymmet. Gå och känna på vikterna lite i alla fall. Det känns som om det var en evighet sedan jag var där. Tre veckor i och försig.. Så, ja, det var en evighet sedan! Måste verkligen komma igång igen nu.
 
Sedan blir det nog bara lugn och mys hemma ikväll. Hela sverige bakar har ju final ikväll, så det ska jag såklart kika på. Ska nog plocka fram lite kläder tills fredagen också, för jag ska på middag i stan då! :)
 
Nej, tillbaka till arbetet!
 
 

VINST

Publicerad 2012-11-21 22:07:17 i Allmänt,

Såååå nice med ännu en djurgårdsvinst idag! Bortamatch mot Örebro. Chet Pickard som stod i mål var magnifik och Douglas Murray gjorde det avgörande målet på ett otroligt roligt och snyggt sätt! Murray åkte helt enkelt från egen zon mot anfallszon, upptäcker att han inte har någon med sig bredvid sig förutom tre örebrospelare. Han skjuter ner pucken på vänster sida om målet, den studsar då tillbaka till Murray, och han kan skjuta den i mål! Så fint gjort! 
 
Tycker dock att spelet i övrigt inte var riktigt i klass med leksandsmatchen i söndags, så nästa match vill jag se ännu bättre spel med mindre slarviga puckar och ett sammansvetsat lag 60 minuter i sträck, istället för 10 min här och där. 
 
Ni är grymma, mitt älskade Djurgården. Alltid oavsett! <3
 
Murray!               Bild: från difhockey.se

Sega måndag

Publicerad 2012-11-19 17:40:04 i Allmänt,

Äntligen kunde jag sätta mig ner och ta det lite lugnt. Kände att jag behövde slänga på en tvätt och få bort lite grejer här och där här hemma! Nu är det fixat och klart. Ikväll blir det inte roligare middag än resten av min pizza från igår. :P Men gott ska det bli ändå! Imorgon tänkte jag sätta igång med träningen lite smått. Har inte bestämt mig om jag ska gå på zumban eller till gymmet. Hmmmm. 
Förövrigt har det varit en rätt seg start på veckan. Trött som stryk imorse också! Menmen, jag lever, har tak över huvudet och mat i kylen! Det är inte fyskam. Och dessutom har jag världens bästa pojkvän! Mitt liv äger!! 

Mitt sminkbord!

Publicerad 2012-11-18 22:13:13 i Allmänt,

Såhär ser det ut i vårat extrarum här hemma nu. Har fått sminkbord och byrå på plats. Nu ska jag bara måla stolen där i någon cool färg och sätta upp en spegel med belysning ovanför bordet :D
 
Vad tycks? Ljuslyktorna köpte vi när vi var i stan!

Nöjd

Publicerad 2012-11-18 22:10:17 i Allmänt,

Är väldigt nöjd med hur denna helg har varit! Även fast vi inte haft så mycket vila och lugn så har det varit väldigt rolig och trevlig helg. Igår var vi ju först i stan med Malin. Väldigt skoj att träffa henne och kul att gå runt i stan, det var längesedan sist. Sedan var vi ju på middag hos farmor, där fick vi trerättersmiddag plus tårta. Rullade därifrån vidare till Jonas där massa trevligt folk var. Vid 23 åkte vi in till stan till underbara bar. Älskar det stället! Trevlig personal, trevliga vakter, härlig stämning! 
 
Idag så var vi på hockey på hovet. Vi fick se Djurgården krossa Leksand! Så jävla skönt!!! 6-2 vann vi med tillslut. Killarna spelade galet bra hockey som ett lag. Bästa matchen på säsongen hittills! Detta gjorde en grym helg till en skitgrym helg! 
 
Mitt hår ;) Utomhus i dagsljus ser det som mest lila ut. 
 
Mina grabbar :D
 
Bra mix! 
 
Ett fullsatt Hovet! 

Lördagmorgon

Publicerad 2012-11-17 09:34:53 i Allmänt,

Sitter i mina föräldrars kök med mammas laptop framför mig. Hon står själv och bakar bröd. Min älskling ligger uppe i mitt gamla rum och sover. Jag själv hade inte tröttheten att ligga kvar och somna om så därför hamnade jag här. Kommer väl straffa sig ikväll.. :P
 
Bion igår var väldigt bra tycker jag! Fast ett tag så var jag skitförbannad och hatade filmen jättemycket, men sedan ordnade det upp sig.. haha. Ni som läst boken och sedan sett filmen förstår när jag satt och var arg!! ;)
 
Idag ska vi ju som sagt in till stan, där ska vi träffa Malin och gå runt i butiker. Sedan kl 17 så ska vi till min farmor på födelsedagsmiddag för både henne och Erik. Efter det hade vi ju inget planerat, men vi blev bjudna till Jonas på fyreldate (när det är fyra par som ska ha date), haha. Trevligt blir det nog iaf!!
 
Bjuder på en bild jag hittade på mammas dator ;)
 
Jag som 11åring ;P

HELG!!!

Publicerad 2012-11-16 16:23:47 i Allmänt,

Fyyyyy va skönt! Men nu är det helg!!! Sitter här med hårfärg i håret. Ska nu packa lite till helgen, och sedan skölja ur. Hoppas det blir fint. Köpte en hårfärg med en hint av lila i sig! Spännande. Vi får se hur mycket bloggande det blir i helgen eftersom jag inte kommer ha tillgång till min dator. Men på söndag lovar jag att lägga upp lite bilder och förklaring åt er ;)
 
TREVLIG HELG PÅ ER ALLIHOPA! :)

Snaaart helg

Publicerad 2012-11-15 17:55:20 i Allmänt,

Snaaart är det helg, och det ska bli väääldigt skönt, för jag känner mig rätt seg och slö efter denna vecka. Kan ju vara för att jag fortfarande äter antibiotika och blir lite seg av det. Jag vet inte. Vi har ett rätt fullt schema nu i helgen dock, fast det ska bli roligt. Imorgon ska vi gå på Breaking dawn - part 2, på lördagen ska vi först dra till stan och kolla, och sedan gå på födelsedagsfest hos min farmor på kvällen. På söndag är det hockeymatch på hovet mot Leksand. Ser verkligen fram emot bion imorgon! Kommer nog dock kännas tomt efteråt. Då har man inga fler twilightfilmer att vänta på! 
 
Just nu står älskling och lagar mat. Jag berättade hur han skulle göra, sedan gick jag och satte mig här. Höhöh. Hoppas det går att äta! Haha, nädå, klart det går. Blir nog awesome. Kl 19 så ska jag faktiskt gå och vara med på en körrepetition här i valsta. Ska se om det är något för mig helt enkelt!
 
 

Blir så trött

Publicerad 2012-11-14 21:11:00 i Allmänt,

Jag blir så trött på Djurgården.. Efter första perioden låg vi under med 2-0, så då gick jag och bakade istället.. Blev en hel långpanna med kärleksmums. Haha. Undra om mitt undermedvetna tänkte att jag kan bjuda hela djurgårdens lag på lite kärlek om jag bakar det?! Men så blev det i alla fall. Så nu finns det gott om fika om man kommer hit och hälsar på!
 
Nu pågår i alla fall 3e perioden, och just nu står det 4-2 till Karlskoga. Hmm. Får se hur det går nudå..
 
Hoppas att den är mums nu också!
 
Soppan ser inte mycket ut för världen, men den är riktigt god! 

Hockey och grönsaksoppa!

Publicerad 2012-11-14 18:34:15 i Allmänt,

Håller just nu på att laga grönsaksoppa, eller Farmorsoppa som den är mer känd som i min familj! Fast då ska man ha kyckling i också. Jag gör en lite enklare version utan! Man river helt enkelt morötter, potatis, palsternacka, rotselleri, lök och vitlök och lägger det med massa vatten i en kastrull. Låter det koka upp och lägga i lite buljongtärningar av eget tycke och smak. Låt koka i ca 20 min och smaksätt sedan med salt och peppar. Servera med färskt bröd! Supergott blir det tycker jag. :) Lätt o göra är det också. Sköter sig själv liksom. 
 
Klockan 19 är det sedan hockey borta mot Karlskoga. Det är dags för vinst och att börja vinna flera matcher, för annars blir vi kvar i allsvenskan nästa säsong också, vilket skulle suga ordentligt! Så vi vill ha en 3poängare idag!! Inte massa 1or..
 
 

Tacomys

Publicerad 2012-11-13 20:30:15 i Allmänt,

Har precis ätit upp middagen och sitter nu och kollar på Äntligen hemma! Det programmet har fan gått tusen säsonger av snart :P Det blev tacos idag iaf. Riktigt gott! Bestämde det förra veckan redan för då sa jag "När jag blir frisk ska vi fan äta tacos!" Haha. Kunde ju knappt äta något då så var nog rätt sugen o hungrig.. ;)
Efter jobbet idag gick jag och klippte mig uppe i Valsta. Skönt att få håret lite kortare så att jag kan styla det lite iaf!! Sedan åkte jag och Andreas och handlade på Ica maxi. Förutom mat och sådana grejer köpte vi även små glögglas och en lila julstjärna till ett av fönstren. Ååh snart är det fan December och därmed jul nästan! :D Myyyys.
 
Nu ska jag gå och kramas med min älskling! Han är det bästa som finns. :) <3

Planer

Publicerad 2012-11-12 17:22:26 i Allmänt,

Ännu en ny vecka har börjat och jag kom precis hem från jobbet och affären. Jag bokade även klipptid tills imorgon. Ska bli skönt att få lite ordning på mitt hår igen!! Enda lite sura med denna vecka är att jag inte får träna alls... Kommer ha så mycket fritid som kommer bli slötid.. Inte bra! :P
 
Igår kväll var vi på en mongolisk bbq bufférestaurang med mina föräldrar. Där plockar man allt kallt och rått på tallriken, och sen häller man såser så som soja, vitlök eller bbqsås på maten och sedan wokar dom det åt en. Det är så bra eftersom man bara får sån mat på tallriken som man gillar då. En av mina absoluta favoriter i matväg! Så såklart så blev jag grymt mätt och nöjd där. 
Efter det så åkte vi och köpte en byrå som jag hittat på blocket. Den står nu i vårat "extrarum" där vi har kontor. Även min garderob står där, så en del av rummet ska bli en liten smink och hårdel, där det kommer finnas ett sminkbord med speglar och sådär. Så i byrån ska jag ha allt smink, nagelack, hårprodukter och hårapparater. Kommer nog bli awesome när det är klart ;) Ni får se när det är klart. 
 
OCH IKVÄLL ÄR DET HOCKEY! 
 
Byrån. Smart spegel högst upp, men jag kommer även sätta upp en större spegel på väggen. :)

Medicin

Publicerad 2012-11-11 14:06:44 i Allmänt,

Detta får jag leva med ett tag framöver! Är glad att denna hostmedicin inte är lika vidrig som den förra, receptfria.. 
 

Fars dag!

Publicerad 2012-11-11 14:04:00 i Allmänt,

Idag är det fars dag! Så vi var bjudna på brunch nu vid kl 11 hemma hos Andreas mamma och pappa. Riktigt mysigt och massor av mat. Ägg o bacon, plättar, smothie, färskt bröd och massor med pålägg var det. Är fortfarande riktigt mätt! Andreas gav sin pappa en "Ölprovning för två" i fars dagspresent. 
 
Ikväll ska vi ut och äta med mina föräldrar i stan. Jag är glad att vi kan åka bil in, eftersom jag märker att jag fortfarande blir rätt trött av att göra för mycket. Jag vill ju dock gärna tro att jag är lika pigg och frisk som innan jag blev sjuk.. Önsketänk. Nåja, äta mat måste man ju göra vilket som! 
 
Våra paket till våra små pappor ;P

Remember me?

Publicerad 2012-11-10 11:07:29 i Allmänt,

Hej! Kommer ni ihåg mig, bloggens ägare? Har inte varit aktiv alls senaste veckan. Jag har legat sjuk hemma och har inte orkat skriva här. Har inte haft så mycket att säga heller. Natten till fredag låg jag och hostade så mycket att jag inte kunde sova ett skit. Så på dagen åkte jag till närakuten i Upplands väsby. Visade sig att jag hade någon början till lunginflammation och fick därför både antibiotika och stark hostmedicin utskrivet! Tur att jag åkte dit alltså. Inatt kunde jag sova helt okey, vilket var riktigt skönt. Har kunnat börja äta lite vanlig mat nu också, även fast jag inte orkar särskilt mycket ännu. 

Idag skulle egentligen jag, Malin och Sabina ätit middag och dragit ut och festat i Stockholm, men som ni kanske förstår så blir det inte så nu. Riktigt tråkigt alltså! Men måste bli ordentligt frisk såklart. Så ska ta det lugnt här hemma istället. Kanske börja julpyssla lite? ;) 
 
 

Äntligen!

Publicerad 2012-11-04 12:10:39 i Allmänt,

Nu har vi äntligen fått upp tavlan i vardagsrummet. :) tycker det blev superbra! Vad tycker ni? Jag har redan vant mig med att den sitter där, vilket den gjort i ca 5 min. Haha. Då kan man säga att den passar in bra!
 

Dimma!

Publicerad 2012-11-04 10:59:47 i Allmänt,

Shit va dimmigt det är utanför fönstet här! Klockan är ju ändå nästan 11. Knasigt, men rätt mysigt också.
Idag är jag hostig och hes, men det har inte blivit värre i alla fall. Skönt det. Hoppas verkligen det blir bättre tills imorn! Har inte tid att vara sjuk. 
 
Idag ska vi ju som sagt sätta upp tavlan i vardagsrummet. Ovanför soffan! Kommer bli grymt. Tror inte jag går till gymmet idag heller.. Usch så tråkigt! Jaja, får mysa här hemma istället helt enkelt. :)
 
Dimman!

Lördag

Publicerad 2012-11-03 21:16:04 i Allmänt,

Idag blev det en riktig slöardag på dagen för mig. Vaknade av att jag hade tappat rösten och att halsen gjorde ont! Vafaaan, skulle ju träna.. Så jag stannade hemma och chillade med Vampire diaries på datorn ;P Vi byggde även ihop en tavla vi köpt på Ikea för ett tag sedan. Imorgon kommer den upp på väggen! 
 
Middag åt vi hemma hos min faster som fyller år idag. God mat och god tårta. Riktigt mysigt helt enkelt.
 
Ja just det, vi köpte en räv i Gränby också! Andreas nya bästa kompis! ;)
 
Sötaaa! <3

Igår

Publicerad 2012-11-03 21:08:58 i Allmänt,

Gårdagen var riktigt skön och trevlig eftersom jag slutade jobbet redan kl 13! Sprang på lite ärenden och fixade grejer här hemma i lägenheten. På kvällen kom Andreas barndomskompis över på trerättersmiddag, dricka och snack. Riktigt mysigt. 
 
En annan sak som var väääldigt nice var att Djurgården tog en 3 poängare mot Oskarshamn :D Riktigt bra avslut på en trevlig arbetsvecka helt enkelt! 
 
Alla har sin egen smak ;P 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela