Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Skärtorsdagen!

Publicerad 2013-03-28 11:19:23 i Allmänt,

Snart bär det av till blåkulla!! Eller ja, härjedalen då.. Same but different?! ;) Här i Märsta skiner i alla fall solen. Jag hoppas verkligen den gör det nu i helgen där uppe! Vore perfekt. Så skönt att sitta i en snödriva och chilla i solen med en öl i handen. Blir vilket fall som helst skoteråkning, korvgrillning och kanske lite längdskidor till och med. Ska bli supermysigt!

Jag hoppas resan upp går bra utan massa köer och dumma renar på dåliga ställen. Bäst för alla liksom. 
Vi får se hur mycket bloggande det blir, om det ens blir något. Surfen på mobilen har redan tagit slut pga ett dumt spel jag har, och jag har ingen lust att fylla på eftersom surfen där uppe ändå är sisådär. Nåja.
 
Glad påsk på er alla! Hoppas ni får en lika härlig helg som jag själv hoppas på att få :)
 
Jag hoppas på bättre väder nu än då denna bild togs! 

På tiden!

Publicerad 2013-03-27 14:10:00 i

Äntligen har jag blivit kallad till ett pricktest! Redan nästa vecka också. Skumt att dom inte kan skicka ut det tidigare.. Nåja, jag är glad att det blir av snart i allafall. Hoppas ju på sätt och vis att dom hittar något så att jag kan få svar på varför jag mår som jag gör. Men samtidigt kan det ju suga rejält! Typ om det skulle vara något jag äter som jag tycker om! 

Ikväll måste jag packa, för imorgon bär det av uppåt i landet! :) Skööönt.

Snack

Publicerad 2013-03-26 17:41:38 i Allmänt,

Idag ska jag laga spagetti med köttfärssås till middag! Blir nog dock en lite starkare och en lite annorlunda version. Tycker det är så tråkigt att göra den för "normal". ;) 

Hoho förresten, kolla vilken sötnos jag hittade i en katalog som personalen satt och bläddrade i idag på rasten ;) 

Irriterande!

Publicerad 2013-03-26 08:08:34 i

Minns ni när jag skrev att jag varit snuvig och snorig i mer än ett halvår? Jag är nämligen fortfarande det, även fast jag har bytt ut alla "medel" jag använder i vardagen. Så nu väntar jag på en remiss som aldrig verkar komma.. Var typ en månad sedan jag var hos läkaren som sa att hon skulle skicka det. Varför kan dom inte bara skicka ut den direkt, även om det står att jag ska komma om två månader?! Då vet man ju i alla fall.. Får ta och ringa dom snart alltså!!

MÄTT

Publicerad 2013-03-25 21:10:28 i

Så att jag nästan spricker! Först gulaschsoppa med knäckebröd, sedan våffla med glass och jordgubbsylt :) Nu ligger jag i soffan med Ante och kollar på Revenge! Revenge äger. Jobbigt att vänta på nya avsnitt hela tiden bara..



SKÖNT, det är kort arbetsvecka i alla fall.

Publicerad 2013-03-25 13:21:38 i Allmänt,

Igår blev en riktig mysdag/kväll med min fina Andreas. Köpte hem mat, myste och kollade på en jättebra och fin film som heter Red Dog. Även denna film baserad på en verklig händelse, vilket som sagt gör filmer lite ännu bättre ;) Värd att se!
 
Idag är det jobb som vanligt. Men veckan är lite kortare, eftersom det är påsk snart! Så på torsdag åker jag, Andreas, hans syrra och pojkvän upp till stugan. Ska bli SÅ skönt! En annan sak som hade varit väääldigt skönt är om jag hade varit på samma ställe som mamma och pappa är på just nu... Dom är på Fuertuventura. En av kanarieöarna. VILL OCKSÅ! Menmen.. Får nöja mig med fjällen, vilket jag ändå gör med glädje!
 
Idag har jag lovat älskling något som jag annars aldrig skulle kunna äta till middag. Våfflor! Det är ju våffeldagen idag om ni skulle ha missat det. Jag anser ju att våfflor och pannkakor tillhör efterrätter och klarar inte av att äta det till middag, men idag gör jag väl ett undantag. ;) Men jag ska ändå göra lite soppa så det blir lite matigare! Ser faktiskt fram emot det liiite. Förvånad? japp! Nåja, vi får ju inviga våffeljärnet som stått och blivit dissat ett helt halvår!

Gårdagens äventyr

Publicerad 2013-03-24 17:11:29 i

Ligger i soffan och dricker cola och slöar med älskling! <3 Helgen har varit riktigt härlig! Igår var vi ju på middag hemma hos Antes mormor. Det var såklart jättetrevligt där. Trerättersmiddag också, mums!! Var sååå mätt när vi åkte därifrån för att hämta upp Malin på vägen hem. Väl hemma så kom även Kristofer. Vi tände massa ljus och släckte alla lampor. Earth hour ni vet ;) Hade jättetrevligt. Blev dock mest snack, inte så mycket spel. Menmen! Senare åkte vi till Johan och Kim där även Fredrik och Josefin var. Där spelade vi faktiskt lite kort! Vid runt ett drog jag och Malin till bryggan där flera av hennes vänner var. Alltid kul att träffa nya människor! Awesome kväll helt enkelt. :)

The host

Publicerad 2013-03-22 16:39:00 i Allmänt,

Snart kommer The host på bio, vilket jag längtar massor till! Tyvärr är vi i fjällen när premiären är, så jag får gott vänta tills helgen efter. Ska bli otroligt spännande och intressant att se den. 
För er som inte vet vad tusan The host är, så är det från början en bok skriven av Stephenie Meyer. Den svenska titeln är Genom dina ögon. Här är en kort beskrivning av boken!

"Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.
Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig, att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.."
 
Jag tyckte personligen om boken väldigt mycket. Den hade liksom lagom mycket av det mesta. Äventyr, romantik, action. Det jag tycker ska bli väldigt intressant att se är hur dom har fått till allting på ett bra sätt. Känns otroligt svårt att göra! Eftersom själen har sina tankar, och även Melanie har det, så kan det ju lätt bli rörigt. Jag och min far diskuterade om dom kanske har olika röster eller effekter för dom två, så man kan skilja på det. Men det återstår ju att se! Något som jag älskar med när vilken bok som helst blir film är att få se hur andra har tolkat något man själv i 99% av fallen har tolkat annorlunda. Tänker mest på personer och sakers utseende. Kan ju tala om att Harry Potter inte såg ut som Harry Potter första gången jag såg första filmen ;) Men det är rätt sjukt hur fort bilden i ens huvud förändras sen! 
 
:)

Heeelg

Publicerad 2013-03-22 16:20:36 i Allmänt,

SÅ skönt! Sitter och kollar på olika e-shoppar efter fina tyger och all möjlig balkonginredning. Det är ju dags att börja inreda balkongen! :D Trooor jag och Andreas har enats om vilka stolar och bord det blir. Fast det får ni veta när vi väl köpt det ;) Jag behöver tyg till både vardagsrumsgardiner och till betongväggen ute på balkongen. Är inte särskilt förtjust i våra gardiner som sitter i vardagsrummet så. Och betongväggen är så ful där ute, så jag tänkte, varför inte täcka den med något häftigt tyg då?! Ger ju även liv och personlighet där ute. Eftersom den är inglasad så blir det ju som ett till rum nu på våren/vintern. Kommer nog bli grymt snyggt ;) 
 
Ikväll blir det kycklingtacos till middag och soffläge hela kvällen! Myyys. Imorgon är vi bortbjudna på middag hos Andreas mormor. Ska bli trevligt såklart. Efter det så kommer lite folk hem till oss. Blir någon sorts chillfestliknande grej. Vi ska såklart släcka lamporna, Earth hour, sedan tänkte vi spela lite spel, dricka lite gott och sådär. Så får vi se vart kvällen leder oss helt enkelt! Kommer att bli awesome!
 
:D <3

Fyyyfan

Publicerad 2013-03-22 11:48:21 i Allmänt,

På jobbet har vi ju datorskåp där vi förvarar laptops. Ett av skåpen HATAR jag nu. Jag har innan ogillat det skarpt, men idag övergick det till hat! Mina fingrar och händer är ömma och har lite skärsår här och där. Hur, undrar ni? Jo, hyllorna i detta skåp är så jääävla vassa.. Och det är för litet mellanrum mellan varje hylla, så datorerna får knappt plats. Eluttagen sitter BAK, och i sidan(så man typ inte ser dom) i skåpen, vilket gör det omöjligt att nå utan att först plocka bort dessa hyllor, som man i sin tur vill ha dessa laddare liggandes i, men det går knappt, just för att hyllorna är så trånga och skåpet så dåligt.. Min uppgift idag var att byta hälften av alla laddare i skåpet...Höll på att bli sinnessjuk där ett tag. Men sedan lugnade jag ner mig och plockade bort ett antal hyllor och gjorde det omöjliga. SÅ JÄVLA BRA! Linnea vs Datorskåp 1-0! Så nu är det bra igen! Nu måste jag dra! YEEH 

Glömde..

Publicerad 2013-03-21 14:57:21 i

Lägga till denna vackra fikabild! (och eftersom appen suger lägger jag den i ett nytt inlägg :P)


Fiiika

Publicerad 2013-03-21 14:54:40 i

Har lite fikapaus här på jobbet som förövrigt går bra! Klart att jag mött lite hinder här och där på vägen, men det hör väl till ;) Klättrade helt enkelt bara över dessa hinder! hehe, nämen löste problemen så klart!

Ikväll ska vi äta supergod mat! Lööövbiff! Älskar lövbiff alltså. Alltid gjort faktiskt. Träningen tänkte jag ge mig på imorgon om det inte blir för mycket jobb! ;P Många utropstecken i detta inlägg!!! Så jag gör några till! God eftermiddag! ;)

SKA

Publicerad 2013-03-20 22:13:26 i Allmänt,

Imorgon tänker jag gå till jobbet oavsett hur jag mår. Får proppa i mig alvedon och klara mig bäst jag kan. För imorgon måste jag fixa en del saker på jobbet som bara går att göra just imorgon(ja, kanske i helgen också, men det har jag ingen lust med!). Så det måste helt enkelt göras, så bara att bita ihop och görat. Men ska nog vara lugnt, mår bättre nu ikväll. Kunnat äta ordentligt och sådär så! :) Men jag tror att gymmet får vänta tills på fredag faktiskt. Om ens då... Hoppas!!
 
Nu ska jag krypa ner under våra awesomelakan bredvid min älskling och få lite sömn! Godnatt!

Lite nytt och fint

Publicerad 2013-03-20 21:56:00 i Allmänt,

Kolla här nedanför vad jag fick av världens bästa mamma som tack för hjälpen i helgen! :D Hon sa att hon tänkte på mig/oss när hon såg det, och frågade om hon skulle skicka efter det. JA sa jag ju såklart. Awesome! TACK!
Har  fixat till påskriset här hemma nu på kvällen ;) Även där är fjädrar och ägg från söta mamma. Väldigt bra val! Nu är bara frågan om jag ska hälla i vatten i vasen och se hur vi reagerar på det. Andreas som pollenallergiker och jag som överkänslig jävel! Haha. Ska tänka lite till.. 

Stämmer bra gör det ju också :) <3
Fina, lite annorlunda, fast fina påskfärger tycker jag, vad tycker ni? ;) 

Hästkött

Publicerad 2013-03-19 16:03:41 i Allmänt,

Läste nyss på aftonbladet att all lasagne med hästkött i kommer att gå till en kyrka som i sin tur kommer dela ut det till människor som är hemlösa och behövande. BRA! Var orolig att dom skulle slänga alla dessa ton med fullt ätbar mat bara för att det står fel på kartongen.. Sådant slöseri på mat i såna fall, när det finns så mycket människor som inte har råd med det ens, och så sitter folk och är nojiga för att det är hästkött och inte kokött i lasagnen. Kött som kött alltså. Om man ska gnälla på att det var/är synd om hästarna så är det väl precis lika synd om kossorna. Så därför ville jag verkligen inte att detta bara gick ner i soporna! Hade varken varit snällt mot dom som behöver mat, eller mot hästarna som blev slaktade för att bli "oätbar" lasagne, köttbullar och allt vad det nu snackats om..

Men nu har det ju som sagt löst sig på ett riktigt bra sätt tycker jag! NÖJD!
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16446367.ab

Helgen som var!

Publicerad 2013-03-19 15:29:00 i Allmänt,

På fredagen åkte jag ju till Älvsjö redan mitt på dagen eftersom jag var ledig. Mina kusiner från Östersund var redan där. Olivia 3, Adam, 11, Emilia 15 och Andre 18. Totalt har jag dock 20(trooor jag) kusiner totalt. Men dom här är nog dom jag och mina syskon umgåtts med mest under vår uppväxt. Morbror Christer och hans sambo Ingrid var också hos oss såklart. 

Bara någon timme efter att jag kommit dit drog jag in till stan med Emilia och Andre. Emilia ville gå på Hollister och Andre på MMSports. Så sagt och gjort. Emilia köpte tre toppar i stan. Andre köpte massa pulver. Jag köpte en cola. Haha. Men det var roligt i allafall. :) På kvällen kom Andreas också, och det blev lasagnemiddag och kvällshäng. Eftersom mitt rum var upptaget nu så fick jag och Andreas sova på vardagsrumssoffan. Men det gick såklart jättebra det med. 

På lördagen var det kalasdagen och mammas och Christers födelsedag. Vi hade lite paketöppning på morgonen redan. Mamma fick en jättefin morgonrock av pappa, Presentkort på Greatdays av mig, mina brorsor och Ante och ett specialdesignat silverhalsband av Christer o co. Christer fick ett skidpaket från Ingrid, fina ölglas av barnen och ett presentkort på InterSport av vår familj. Tror dom var riktigt nöjda båda två!
Sedan förberedde jag tårtorna medan Andreas, Adam och Olivia byggde lego i flera timmar. Haha ;P Vi tog en promenad på eftermiddagen ner till långsjön innan det var dags för att göra sig i ordning för kalaset. 

Det var otroligt roligt att träffa många från släkten som jag inte har träffat på många år! Alla verkade ha en riktigt trevlig kväll och maten och tårtorna var toppengod! Middagen bestod av potatisgratäng, älgstek och sallad. För barnen blev det tacos. Mamma och Christer fick superfina presenter och massor med blommor! 

På söndagen, innan jag och Andreas åkte hem till märsta, åkte vi till Skärholmen och kollade lite i butiker. Jag var såååå sugen på att skaffa en ny telefon, men höll mig. Ska vänta liiite till.. En butik som jag verkligen gillade som inte funnits i skärholmen så länge är TGR. Dom har typ lite av allt, men många väldigt fina grejer. Köpte bland annat blockljus och kinapinnar där. 
 
Helgen gick riktigt fort och jag ser redan fram emot i sommar då jag får träffa mina underbara kusiner igen! 

Sötis ;)
Sötis nr 2 ;P
Christer och Mamma! Ja, Christer såg knasig ut på alla mina bilder.. haha
Häng vid långsjön!
Kusinerna! Klädda för fest :)
Under middagen. Haha. Dom här två åt väl lika mycket tillsammans som alla vi 28 andra.. 
Tååårtor!
En varsin tårta såklart ;)

Snaaark

Publicerad 2013-03-19 13:49:30 i Allmänt,

Ligger hemma i soffan med feber och en härlig förkylning. Awesome.. or not! Men jag tror det börjar bli lite bättre. Har kunnat äta lite lunch och så i alla fall. Hoppas på att det går över fort som tusan! 
Igår när jag kom hem från gymmet kom jag hem till en städad lägenhet. Andreas slutade tydligen tidigt, så han hade plockat och fixat lite. :) Alltid uppskattat liksom! Väl hemma så packade vi upp våran nya tv-box som Andreas skaffade i smyg. Haha. Nädå, men han fick någon bra deal med Bredbandsbolaget som gör att vi får Tv och bredband för typ samma pris som bara bredbandet. Sååå why not? ;P Till middag blev det spenatsoppa, ägghalvor och färskt bröd. Underskattad mat alltså! 
 
Nu ska jag diska lite och sedan starta någon bra film. Vem vet, det kanske går någon bra på någon av våra nya kanaler ;)

God förmiddag!

Publicerad 2013-03-18 11:01:51 i Allmänt,

Måndag ännu en gång. Veckorna springer iväg alltså! Men det är ju rätt härligt, eftersom vi kommer närmre vår och sommar för varje dag som går.
Helgen har varit riktigt trevlig och rolig. Har haft fullt upp hela tiden! Tänkte skriva lite mer om den sen när jag laddat upp lite passande bilder till det. ;)
Vi var i alla fall i Älvsjö hela helgen. Kom hem till vår lägenhet igåreftermiddag. Då gjorde vi lite snacks av hallomibitar som jag lindade bacon runt och hade i ugnen ca 15 min. Så grymt gott! Vi kollade på en film som jag tror heter Big Miracle. Helt okey film som handlade om tre valar som var fast under isen uppe i Alaska år 1988. Tydligen baserad på en verklig händelse! Tycker filmer faktiskt blir lite extra bra när dom är det. Då känns det mer äkta liksom. Sedan lagande vi och åt ryggbiff med pommes och bea-sås. MUMS!
 
Idag blir det gym efter jobbet som vanligt, sedan får vi se vad det blir för pyssel med hemma! :) Ha en fortsatt grym måndag ni där ute. Det tänker jag ha!

Klar med mitt uppdrag!

Publicerad 2013-03-16 13:40:12 i

Nu har jag gjort klart 3 tårtor, ätit lunch och är nere vid långsjön på en liten promenad innan ännu mer fix och pyssel inför kvällen.

Blev rätt så nöjd med tårtorna. Dom vita är vit marsipan med chokladsockerkaksbotten, chokladmousse och hallon inuti. Den rosa är en klassisk prinsess med sockerkaksbotten sylt och vaniljkräm i. Har gjort all dekoration av sockerpasta :) Vad tycks? ;)


GRATTIIIS!!

Publicerad 2013-03-16 10:22:39 i

Grattis världens bästa mamma på 50-årsdagen! :D Och grattis världens bästa morbror på 50-årsdagen! :)

Ska snart sätta igång och göra tårtor tänkte jag. Så jag slipper trängas i köket sen med all mat. För självklart är det ju idag som det blir 100-årskalas här hemma i älvsjö.

Det är förövrigt mycket skramligt här i vardagsrummet. Bilden kanske avslöjar varför ;)


Åååka pendeltåg..

Publicerad 2013-03-15 12:15:47 i

Förr i tiden åkte jag tunnelbana, pendel o bussar dagligen. Gick hur fint som helst. Hit och dit i hela Stockholm.
Nuförtiden däremot är det ytterst sällan jag åker! Och varje gång det nu sker blir jag så Otroligt rastlös!! Åker jag tex från Märsta station och ska till stan så kollar jag upp redan vid Rosersberg (en station ifrån) och tycker att jag suttit tillräckligt länge på tåget! haha. Varje gång!! Glömmer jag mina hörlurar är det katastrof! Jag har blivit en riktigt dålig pendlare helt enkelt :P

Som tur idag så har jag hörlurarna med mig och har ett roligt spel o spela. Haha. Lucky me!!

Leeedig

Publicerad 2013-03-15 07:50:12 i

God morgon! Idag är jag ledig. Då ni undrar nog vadihelvete jag gör uppe såhär tidigt då?! Det undrar jag med.. Älskling åkte till jobbet runt 6.30, så sen dess har jag inte kunnat sova. Det börjar bli så ljust ute så tidigt nu! Jaa, det är skönt som fan, men inte när jag vill sova!!! ;P
Nåja, nu är det ingen idé att försöka mer. Hade tänkt gå upp vid 8 och äta frukost och sedan gå och gymma. Efter det så ska jag åka till Älvsjö. Min morbror, alltså mammas tvillingbror, hans sambo och mina kusiner kom dit redan igårkväll! Vill ju hinna umgås lite med dom. :)

Dublin - Lördag by night

Publicerad 2013-03-14 13:56:04 i Allmänt,

Så på kvällen gick vi över till Rickard. Där tog vi en öl och lagade mat. Blev biff, pommes med beasås ;) Otippat. haha. Men riktigt gott var det ju såklart! När man steker kött hemma kan man ju få det precis som man själv vill ha det, vilket är awesome. När vi hade käkat och dryckit lite så tyckte Rickard vi skulle dra till något ställe där några av hans polare var. Så det gjorde vi. Det visade sig vara en gaybar i den "gamla delen" av stan. Spännande ;) Haha. Ante visste inte det först, och tänkte inte direkt på det, berättade han efter. Men sedan talade någon om det för honom, och då började han kolla runt och såg att det var vääldigt mycket killar där. Haha. Stackars älskling, inte van att hamna på såna ställen ;) Och stackars grabbar, han är ju jättestraight! Dit kom en av våra nyfunna vänner från fredagskvällen, Tommy, och mötte upp oss. 
Sedan drog vi till ett annat ställe som jag har för mig att vi inte var på särskilt länge. Vi drack en öl, gick runt lite, och sedan drog vi vidare. Vi hamnade på ett ställe precis där Rickard bor. Strategiskt drag av honom?! säkert, haha. Vilket fall så satt vi där och pratade tills vi tröttnade. Så tillslut drog vi till Subway och käkade(GOTT!), och sedan blev det hotellet och sova. Riktigt trevlig kväll helt enkelt! Nedanför är ett väldigt exklusivt urval av alla bilder jag och Andreas tog på lördagkvällen. Många är på suddiga öl i dåligt ljus och en massa annat skumt. Men det får ni komma hit för om ni vill se! Mohaha
 
Brorsan på första stället!
Älskling och jag! <3
Tommy och jag.. Jag undrar vad vi pratar om.. ;P
Min fina älskling med min halsduk på armen.. ;)

Dublin - Lördag på dan (Bättre sent än aldrig)

Publicerad 2013-03-14 13:42:09 i Allmänt,

På lördagen fortsatte vi vårat strosande längst okända gator och nya butiker. Denna dag hade vi Rickard med oss. Vi gick runt i den "gamla delen" av Dublin, vi gick på den stora turistshoppinggatan och hittade ännu ett köpcentrum. Det finns vääldigt många köpcentrum alltså. Sedan är vissa butiker otroligt stora och har många olika varumärken. Debenhams finns ju där tex. Fanns i Stockholm ett tag. Det låg vägg i vägg med Zara. Där hittade Andreas en snygg t-shirt som han köpte. Jag själv hittade två fina toppar på ett ställe där dom typ sålde ut märkeskläder väldigt billigt. fick båda två för under 20 euro! Wihoo! Vi gick även till en park som var väldigt fin. Den låg i dom lite "finare" kvarteren i Dublin. Haha. Till lunch åt vi "amerikansk" pizza på en Irländsk pizzakedja(höhö). Gott!! Japp, som allt jag äter.. haha. 
I Dublin stod det mycket folk som sjöng, spela gitarr och greja tycker jag. Det roligaste var två personer, ena sjöng och ena spela gitarr. Det lät riktigt bra alltså! Så då kollar man ju vilka det är som spelar. Visade sig att han som sjöng är typ ett huvud kortare än mig, hade slitna kläder och rätt ovårdat utseende. Inte alls vad man tänker sig! Så skadad är man liksom ;)
Efter många timmars intryck så bestämde vi oss för att vi skulle laga middag hemma hos Rickard på kvällen. Så vi köpte kött för typ 100kr(typ 2kg biff, hihih) och sedan gick vi till Lidl (japp, det finns everywhere!) och köpte resten av maten, öl, sprit och fika. Sedan gick jag och Ante tillbaka till vårat hotell för att göra oss lite iordning för kvällen, och Rickard hem till sig. Självklart skulle vi ju ut ikväll med! 
 
Mer folk ute denna dag!
Jag gillade detta hus lite.. fast mest dörrarna tror jag!
Detta med ;)
Parkens entre!
Från en liten bro 
Gröna gräsmattor alltså! Var till och med knoppar på vissa buskar o träd.
Söta älsklingen när vi väntar på maaat
Ena toppen. Typ lite gråsilvrig irl :)
Andra toppen. Svår att ta en bra bild på, men den är helt i spets på
ärmarna och ryggen, sedan vanligt svart bomullstyg på framsidan. Riktigt fin!
 

Tungt

Publicerad 2013-03-14 12:05:03 i Allmänt,

Idag är det en tung dag för oss trogna Djurgårdare. Vi miste igår chansen till kvalserie och möjligheten att ta oss upp till Elitserien i år. Känns förjävligt på den fronten alltså. Och jag började nästan(bara nästan) gråta när jag läser om mina favoritveteranspelare som Ölvestad och Ottosson som inte har några kontrakt till nästa år. För dom finns ju bara Djurgården. Så blir dom inte erbjudna något så är karriären över för deras del. I alla fall som hockeyspelare. Jag är stolt över att vara djurgårdare även om det går tungt just nu. Alltid oavsett, som jag förevigat på mitt skulderblad. Alltid oavsett. <3
 
Annars är det ju skönt för mig att jag slutar om typ en halvtimme och sedan får helg! Då ska jag hem och pyssla med lite saker. Ni kanske får se sen ;) Kanske inte. Höhö.
 

Träningträning

Publicerad 2013-03-13 14:11:22 i

Igår var jag så otroligt trött. Förstod inte varför, för jag hade sovit minst 8h natten innan. Jag sov därför 2.5h igåreftermiddag och skippade gymmet. Sedan somnade jag som en stock kl 22.30 och sov hela natten.. helt sjukt ju!! Men NU är jag piggare, så idag blir det gymträning som vanligt. Det är så härligt nu när jag verkligen börjar bli väldigt nöjd med min kropp. Alltså, jag är alltid nöjd och går inte runt o gnäller, för egentligen är det ju bara småskit att gnälla för, men det finns ju alltid smågrejer man vissa dagar stör sig på hos sig själv. Såna dagar tror jag vi alla har! Men jag har gått ifrån att ogilla både min rumpa och mage till att gilla båda två! Jag tror det mest suttit i huvudet, för det är ingenting någon annan skulle tänka på! Men lite har nog träningen hjälpt. Det säger Ante i alla fall ;) haha
Enda som saknas nu är att komma igång med löpningen.. fyyyfan! Så jag har sagt att det får bli nu i April då snön o isen är borta! Fram tills dess gymmar jag och promenerar :) Det viktigaste är ändå att man blir piggare och mår bra psykiskt. Utseende är bara plusmenyn, ellerhur Jonas?! ;)

Ny vecka, nya möjligheter!

Publicerad 2013-03-11 11:46:30 i

Är tillbaka på jobbet efter en snabbkurs på kommunhuset om lite datorprogram! Sitter och utforskar det lite nu. Alltid smart om man ska komma ihåg något efteråt också ;) I eftermiddag har jag kurs för lärarna också. Ska bli roligt!
Denna vecka är inte så lång, för på fredag är jag nämligen ledig!! Min mamma och hennes tvillingbror fyller 50 år på lördag så jag ska ju hjälpa dom med bland annat tårtbak. :) Älskar verkligen att skapa, så det kommer bli skitkul.
(Japp, det där är min handstil! haha)


Ännu mera mys!

Publicerad 2013-03-10 19:32:27 i Allmänt,

Igårkväll åt vi tacos med Malin och Kristofer! Sedan kollade vi på Melodifestivalen och sedan en bra film som heter Easy A :) Om jag tycker att rätt låt vann? Jadu, den var väl bra! :P Vi behöver inte skämmas i alla fall liksom. 

Idag har vi hunnit med en hel del. Vi var på Vildmarksmässan på förmiddagen med Andreas föräldrar. Sedan åkte vi hem till Carro, Colin och Oliver där vi åt lunch, fikade och hade filmmys med popcorn framför Harry Potter(Dubbad...) Haha. Var helt knäppt att se den på svenska. Kändes så himla barnslig! Men ska barn vara med och kolla så får man klara av det med! Riktigt trevligt och roligt var det. Tack Carro <3

Nu har vi landat hemma hos oss igen och väntar på att vår pizza ska komma hit. Sedan blir det Big Bang Theory-maraton och mys i soffan. Riktigt skön avslutning på helgen helt enkelt! 

Myskväll!

Publicerad 2013-03-09 16:20:35 i

Ligger och slöar i soffan med pojkvännen! :) Måste dock gå iväg och handla snart innan Malin kommer! Vi ska ju kolla på melodifestivalen ikväll med lite folk, men innan det blir det Tacooos! Mums.
Just nu är det hockey ju, men har inte vågat kolla än. Haha. Och börjar jag kolla kommer vi nog aldrig till affären ;) Jobbiga grejer! Haha.

Faaaan

Publicerad 2013-03-08 23:03:00 i Allmänt,

Djurgården förlorade med 3-4... Karlskoga spelade så in i helvete fult!!!! Till och med folk som inte är djurgårdare anser det! Och ändå kanske dom bara åkte på hälften av dom utvisningar som borde delats ut.. USCH. Visst, vår målvakt var inte i toppform, men vi skulle fan fått fler chanser om domaren varit lite mer ordentlig. 
Jaja.. Imorn är det match igen, trooor det är mot Karlskoga igen, fast bortamatch. Då jävlar!!
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med min fina Andreas! Han älskar mig, och jag älskar honom. Det ni!

Fin dag!

Publicerad 2013-03-08 10:01:09 i Allmänt,

Nu är det fredag, och har precis avslutat min lektion med 4orna. Jag parade ihop dom två och två och sedan fick dom i uppgift att göra en presentation om ett djur som jag tilldelade dom. Vissa var riiiktigt duktiga, och vissa hade det lite svårare. Men alla lyckades med uppgiften, så det var ju bra. :)
Känns skönt värre att det är fredag. Veckan har gått galet fort faktiskt. Ikväll ska jag iväg och träffa världens bästa grabbgäng och gå på hockey! Kommer sakna hockeyn när den snart försvinner.. Visst, hockeyVM är ju snart, vilket alltid är trevligt, men inget är lika awesome som att stå i trappan på hovet omringad av min Djurgårdsfamilj!! :) <3
Helgen blir annars rätt chill, även fast vi ska träffa mycket olika folk. Imorgon så kommer Andreas familj över på dagen, och malin och folk kommer över på kvällen för Melodifestivalen.. ;) Haha, ja jag vet, jag är inte något "Mellofan", men det är alltid trevligt att umgås så!
På söndagen ska vi iväg till Carro och hennes familj söder om söder. Saknar dom så det ska bli supermys!
 
Jag mår awesome idag faktiskt, för jag har ingenting att dölja eller skämmas över (Okey, kanske min ena lilltå, den är riktigt ful!) och har världens bästa pojkvän och vänner!

Åååhh

Publicerad 2013-03-07 15:52:01 i Allmänt,

Hämtade ju även ett paket efter jag hade varit på gymmet. Det innehöll massa bakprylar som jag ska använda till mammas och hennes tvillingbrors 100-årskalas då jag ska göra tårtorna. Vissa av grejerna kan jag såklart använda flera gånger. Wiiie, bara att börja göra dekorationerna redan nu ;)
 
3 olika sockerpasta
Bokstavsstansar
Blomstansar
Sprits med 6 tyllar

Uppvärmning

Publicerad 2013-03-07 13:55:57 i

Nu har jag dammsugit och städat köket. Så nu är det gymmet som gäller ;) Gjort mig en smarrig eftergym smoothie med jordgubbar, banan, havregryn och mjölk också! Inte fel som belöning efter alltså. :D (Japp, från mobilen så bilden blir sne.. störda app!)


Torsdag.. Snart fredag alltså!

Publicerad 2013-03-07 11:11:25 i Allmänt,

Nu är det torsdag, och jag har hållit i ännu en lektion om PowerPoint idag. Riktigt duktiga elever idag alltså! Roligt verkade dom ha också :) Börjar få kläm på hur jag bäst lägger upp dessa lektioner också. Har ju liksom fått gissa lite vad som är bästa sättet.
Imorgon ska jag hålla i ännu en lektion, för läraren är borta på kurs. Jag försöker komma på något roligt men samtidigt lärorikt dom ska få göra. Denna klass har jag redan utbildat i PowerPoint, så jag försöker klura ut något annat. Eller om jag ger dom någon bra uppgift att göra i PowerPoint. Jag vet inte riktigt! Förslag mottages gärna!

Efter jobbet blir det gymmet som vanligt. Sen måste jag fan dammsuga.. Har tänkt göra det hela veckan, men har varit så trött så det har inte blivit av. Men nu ska det bli av! Imorgon har jag knappt tid för då ska jag iväg på hockey på hovet! Djurgården vann förövrigt matchen igår med 6-3! Riktigt bra. Men det är fortfarande 4 otroligt viktiga matcher innan det eventuellt blir 8(?) otroligt ännu viktigare matcher!

Dublin - Fredagen på eftermiddagen/kvällen! ;)

Publicerad 2013-03-06 21:37:47 i Allmänt,

Vi mötte Rickard hemma hos honom på Parrell Street. Då berättade han att vi skulle gå till ett ställe och Afterworka med hans kollegor. Sagt och gjort. AW var på en pub på andra sidan floden. Där drack vi en asgod ale som heter Smithwicks. Gick att hälla i sig typ.. haha. Vi hängde där med brorsans alla kollegor, som förövrigt var riktigt roliga och trevliga. Snackade mest med en snubbe som heter Tommy, så han hängde vi med även på lördagkvällen!
Efter några timmar var det dags att gå och käka middag. Jag, Rickard och Ante drog då till ett ställe som heter Flanagans. En restaurang på O´connell street. Där åt grabbarna kött medan jag åt kyckling!
Sedan tog vi oss till nästa uteställe där andra polare till Rickard väntade. Där hade dom Daiquiri night så självklart blev det en eller två såna ;) Alldeles för tidigt blev jag trött och seg samt även spilld på (En hel öl över typ hela mig) så då fick jag nog och vi drog hem till hotellet. Haha. Åkte taxi dit för ca 80kr. VÄRT!!

Rickard och Andreas :D
Lite av folket!
Promenad till andra stället.
Jag träffade kompisar
Happyy
Ehehehe o så kostade dom typ runt 70 kr. Inte fel för två stycken ;)
Sååå jaa :D Mums!
Ännu mer folk och brorsan ;P

Dublin - Fredag på dagen!

Publicerad 2013-03-06 18:28:40 i Allmänt,

När vi vaknade upp på vårat mysiga hotellrum och orkade oss upp ur sängen och gick vi ner till bottenvåningen där frukosten serverades. Klassisk irländsk/engelsk frukost med ägg, bacon, bönor, korv, rostat bröd, marmelad, kaffe, te, Juice osv. Väldigt mättande och gott helt enkelt! Efter det gick vi ut på stan och runt i maaassor av affärer och köpcentrum. Kändes som att det aldrig tog slut. Jag hittade en tröja, fyra par trosor och en rouge. Allt detta för ca 20 euro! Riktigt nice. Tillslut blev vi såklart hungriga, och då letade vi efter något ställe att äta något gott och dricka god öl. Tillslut hittade vi en liten pub på en mindre gata som vi åt vid. Jag tog en vanlig toast med pommes och andreas tog en kycklingwrap. GOTT! Fint upplagt var det också. Efter den lite sena lunchen gick vi tillbaka till hotellrummet och vilade ett tag innan vi skulle möta upp brorsan hemma hos honom! 

O´connell street
The spire!
Jag, med typ solen i ögonen, på en bro!
Galet hus!
Ööööl
Mat :D GOTT
Inköp! Köpte även ett par turkosa ;)
Tröja! Lite mer silvrig i verkligheten. 

Powerpointproffs!

Publicerad 2013-03-06 17:37:22 i Allmänt,

YES! Nu är jag bäst på powerpoint!!! ;) Haha. Nämen lärde mig faktiskt mycket smarta grejer jag aldrig upptäckt.
 

Heheh

Publicerad 2013-03-05 21:31:59 i

Jag kom ju på att det var hockey ikväll mot Örebro borta. Så ni får läsa om Dublin imorn istället ;) Men den som väntar på något gott liksom! Är just nu förlängning i hockeyn.. Vågar knappt kolla.

Imorgon ska jag iväg på en Powerpointkurs hela dagen förresten! Är vid kommunhuset nånstans. Haha, får se om jag hittar dit. Men det ska faktiskt bli intressant. Är en rätt avancerad fördjupningskurs som jag förstod det! Niice. Nu = Hockey. Sen = Sooova!

Väntar!

Publicerad 2013-03-05 17:21:55 i Allmänt,

Hemma från jobb och gym nu! Jag väntar nu på att Andreas ska komma hem så att jag dels kan få alla bilder från hans mobil till datorn så att jag kan blogga om fredagen i Dublin, och dels för att vi behöver åka och handla massa mat! ;)

Gott och blandat

Publicerad 2013-03-05 11:00:01 i Allmänt,

Har hållit i en Powerpointlektion nu på morgonen här på jobbet. Gick bra som vanligt. Eleverna tycker det är så kul så ;P Nu jobbar jag lite med hemsidan samtidigt som jag fixar med några krångliga datorer.
Efter jobbet ska jag iväg på möte och sedan ska jag gymma. Var ett tag sen nu alltså! Ändå kände jag mig riktigt snygg i spegeln imorse ;) Haha. Måste varit för all öl och allt friterat jag proppat i mig i helgen...?! Skumt alltså!
Ikväll vet jag inte vad det blir för middag hemma. Tror dock vi måste åka och storhandla, för kylen ekar tom. En sak som jag däremot vet tills ikväll är att jag ska skriva om fredagens äventyr i Dublin ;)
 

Saker jag (typ) inte visste innan..

Publicerad 2013-03-04 16:44:00 i Allmänt,

Fakta och roliga/bra/skumma grejer i Dublin:

- Dom har vänstertrafik.. Jag kollade ALLTID åt fel håll!
- När gubben blir grön på trafikljusen låter det som att någon skjuter med laserpistol.
- Dom har en gigantisk tandpetare/spira i mitten på ”huvudgatan” O´Connell street. Ca 121 meter hög, så vi såg den vart vi än var. Vi funderade på hur dom byter lamporna högst upp..
- Vanligtvis när jag är utomlands är det dubbade program på tv. I Dublin är det såklart inte det, vilket är awesome!
- Alla verkar gå ut på krogen typ varje dag i veckan?!
- Det finns massor av Burger king/Mc Donaldsrestauranger!
- Det finns gott om god öl och trevligt folk :)

Man ser Spiran vart man än är! Men allvarligt.. hur byter dom lamporna?

Glossybox!

Publicerad 2013-03-04 16:38:00 i Allmänt,

Vet inte om jag har berättat det, men jag har börjat prenumerera på Glossybox! Idag var jag och hämtade min andra box. Den var riktigt bra enligt mig! Tre av grejerna var sådant jag verkligen behövde, så det var ju toppen. För er som inte har koll på vad en Glossybox är så kan jag avslöja att det är en box med skönhetsprodukter som du prenumererar på. Varje månad får man 5 produkter. Det kan vara tex hår, hud eller sminkprodukter. Om det låter spännande, gå in och läs mer på http://www.glossybox.se ! 
 
I denna box fick jag ett torrshampoo, hårolja, hand och kroppslotion, en läppenna och rouge o läppfärg! Nöjd tjej!! 
 

Dublin - Tordagen

Publicerad 2013-03-04 15:23:13 i Allmänt,

Sååå i torsdags drog vi iväg efter jobb till Skavsta flygplats för att åka med Ryanair till Dublin. Resan gick riktigt smidigt! Att åka med Ryanair är helt okey när man inte ska för långt tycker jag. Speciellt om man tänker på hur billigt man kan få biljetter hos dom! Våra flygbiljetter till Dublin tur och retur två personer kostade totalt 1150kr. Ingenting ju, så det var det lätt värt.
Väl på Dublin flygplats så tog vi en flygbuss in till O´Connell street där min bror väntade på oss. Typ alla bussar där är dubbeldäckare btw. Rätt skojigt! Vi letade sedan reda på vårat Bed and breakfasthotell som låg på en gata som heter Lower gardener street. Rätt mysigt ställe där vi bodde hööögst upp. Såklart fanns det ju ingen hiss ;) Rummet var helt okey. Standarden i Dublin är nog lite sämre än här i Sverige, men spelar roll om golvet lutar lite och trappen knarrar när vi har sköna sängar med rena lakan och fin utsikt! 
När vi lämnat väskorna på rummet så gick vi till ett ställe som heter Eddie Rockets. Det är ett restaurangställe som är lite blandning mellan ett snabbmatställe och en restaurang. Låg mittemellan Burger King och McDonalds. Haha. På Eddie gör dom homemade burgers bland annat. Men det åt vi några dagar senare. Denna kväll köpte jag en nachotallrik, Ante köpte Kyckling quesadillas och brorsan bara en milkshake. Var riktigt nice! Sedan blev det hotellet och sova. Rickard skulle ju upp och jobba tidigt, och vi var lagom trötta efter resan. Vad som hände på fredagen får ni veta lite senare ;)
 
Brorsan!

Ny vecka, nya möjligheter

Publicerad 2013-03-04 08:36:42 i

Godmorgon!! Fyyyyytusan va trött jag var när jag vaknade imorse. Helt död. Så tänker skippa gymmet idag och vila istället, efter jobbet. Känns väldigt värt!
När jag kommer hem och har vilat lite ska jag försöka skriva lite om Dublin ;) Håll ut!

Hej Sverige

Publicerad 2013-03-03 21:57:19 i

Hej alla läsare! Nu sitter jag i bilen påväg hem från Skavsta och Dublin. Har varit en grym upplevelse och en riktigt rolig resa! Ska såklart berätta mera för er under veckan som kommer.
Enda jobbiga just nu är att jag har ont i ögat och huvudet. Skitknäppt ju, för jag får annars ont i örat när flygplanet landar.. men icke denna gång nej, nu blev det ÖGAT! Kan avslöja att det inte är speciellt skönt det heller.. Nåja, det börjar släppa nu i alla fall.
När vi kommer hem blir det sova direkt så man får lite sömn innan jobbet imorn! Bjuder på en bild tillsvidare. ;) (Får be om ursäkt att den är åt fel håll, men bloggappen är sisådär..)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela