Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Valborg och annat spännande

Publicerad 2013-04-30 08:44:07 i Allmänt,

I söndags åkte vi efter gymmet hem till Andreas föräldrar. Eftersom jag har bakat en del på senaste tiden tog vi med en hel kasse med fika dit. Så det blev fikabuffé med syltkakor, muffins och kladdkaka. Tog även med mitt jordgubbste :D Sedan gjorde vi inte så mycket mer vettigt den dagen!
 
Igår jobbade jag, gymmade efter jobbet, städade lite hemma och kokade soppa! Älsklingen handlade på affärn och systemet och fixade med vinterdäcksförvaring. Han fixade även en grej på balkongen så att jag kan fixa resten... Ni får se sen ;);)

Idag, valborgsmässoafton, så är tanken att vi ska grilla med lite vänner och familj ikväll. Hoppas verkligen det klarnar upp tills dess, för nu är det regnigt och grått! Jag har övertalat min lillebror att komma hit och grilla med oss också. Händer inte varje dag! Blir nog riktigt trevligt, soligt eller ej!
 
Imorgon, första maj, så fyller Oliver år!! Jag har varit med på nästan varje födelsedag sedan han föddes, så självklart ska vi åka och fira honom denna gång med. :) Ska bli roligt! Kul att träffa Carro, Colin, Jonas och alla andra också. Jonas har jag inte träffat på typ en evighet sååå! :P

Mums!

Publicerad 2013-04-28 11:31:19 i

Igår kväll åkte vi ju till Kista för shopping och bio. Jag letade efter vårskor i varenda skobutik jag såg, men det enda jag hittade var superfina sommarsandaler. Så duktig som jag är lät jag bli att köpa dom.. Ångrar mig lite nu, för dom var så fina! Får se, kanske köper dom ändå ;)
Vi köpte i alla fall tre lyktor till balkongen på Åhlens och två sorters te! Har tjatat om det så länge. Blev ett jordgubbste och Asian fruitste. Mums! Jag älskar te!

Iron man 3 var fan asbra! Gillar ju dom andra också, men eftersom detta ändå var film nr 3 hade jag inga förväntingar alls. Alla vet ju att standard är att filmerna blir sämre ju flera som skapas. Men denna var minst lika bra som dom andra tycker jag! Tony Stark äger ;)

Nu ska vi snart dra iväg till gymmet, sen får vi se vad vi hittar på :)

Pyssel

Publicerad 2013-04-27 18:21:58 i

Imorse vaknade jag kl 7.45, pigg som tusan! Vafan liksom, ville ju ligga o sova längre, ligga och dra mig som Andreas kan göra utan problem, men det går inte!! Så låg o spelade på mobilen en timme innan jag gick upp och gjorde smoothie, kokade ägg och fixade frukost till mig och älskling. :) Efter frukosten åkte vi till verkstaden för att hitta lite grejer för att fixa på balkongen, men det kan jag berätta om när jag har lite bilder på det ;)

Sedan åkte vi till Kristofer för att hjälpa honom sätta upp persienner. Han skadade ena handen i veckan så vi fick leka ambulans och han fick sys lite. Så nu är han lite handikappad några dagar till :P Han bjöd på lunch på sibylla som tack för hjälpen!

Nu har vi precis kollat på film och käkat middag. Snart bär det av till Kista, shopping och Iron man 3 :D

Parloppet

Publicerad 2013-04-26 17:34:03 i Allmänt,

Nu har jag och Andreas anmält oss till parloppet den 12e Juni! Man springer liksom i par, åt varsitt håll på banan. Sedan räknas vår totala tid ihop. Ska bli roligt att springa ett lopp med honom också ;P Ska ju som sagt springa vårruset också, men det är med bland andra en av mina kusiner och mamma!
 
Sitter just nu och trycker i mig en banan som andreas tryckte upp i ansiktet på mig. Och dricker vatten som han också tryckte upp i ansiktet på mig. Haha. Vi har alltså varit ute och sprungit. Idag sprang jag en runda som var 5 km, och jag orkade hela! Lite mer upp och nedför än vanligtvis, men gick ju bra det med! 34 minuter ca tog det. Helt okey för denna segvecka, men kan ju bli bättre ;) 
 
Ikväll blir det hemgjord soppa till middag. Vilken fredagsmat va?! ;) Haha. Nåja, gott är det i alla fall. Och då får man ju plats med massor med chips i magen!!! Haha, skoja... Eller? I alla fall så gillar jag soppa så det blir toppen. Har köpt gott färskt bröd som vi ska ha till. Sedan blir det slöande framför tvn all night long.
 
 

Off

Publicerad 2013-04-25 11:48:09 i Allmänt,

Hejhej! Har varit off ett tag. Har inte mått 100% denna vecka så det har inte hänt mycket i mitt liv sen i söndags typ. Jag har inte orkat träna eller sådär heller. Ska försöka orka mig iväg på antingen gymmet eller en löprunda idag eller imorgon! 
 
I lördags gick det faktiskt ovanligt bra på bowlingen! Jag är riktigt dålig på det, men började allt med typ 3 strikes, vilket var chockerande. Haha. Maten på stället vi var på var också supergod! Tog Vitlöksmarinerad oxfilé med pommes och bea. MUMS. 
På söndagen slöade vi typ hela dagen och blev bjudna på grillat hemma hos Andreas föräldrar. Såklart supergott det också. Har saknat grillat kött nu under vintern! Känns grymt att den säsongen är igång igen. 

Apr. 20, 2013

Publicerad 2013-04-20 16:52:38 i

Imorse vaknade vi såklart supertidigt, det är ju helg! Men vi tog det lugnt, för vi hade inte planerat in något på dagen. Eftersom det var så fint väder bestämde vi oss för att åka till Sigtuna och promenera där. Vi fick med oss Kristofer som bor där borta! Sedan gick vi en bra stund. Sedan blev det säsongens första glass utomhus på Våfflan.

Väl hemma så har vi kollat på tv och sedan suttit på balkongen och chillat. Satan vad varmt det blir där ute!! Men det är ju bara awesome så :)

Snart ska jag börja göra mig iordning för kvällen!

Fika på balkongen är aldrig fel!

Done!

Publicerad 2013-04-19 17:50:13 i

Nu sitter jag och svettar ner soffan, för var precis ute och sprang. Fick med mig Andreas också ;P Men för honom blev det väl som en lugn joggingtur... haha. Nåja! Sprang samma runda som sist fast åt motsatta hållet. Blev därför lite mer uppförsbackar. Jag glömde totalt bort att ta tid, så har ingen aning om jag sprang bättre eller sämre än sist! Nåja, jag var ute och sprang i alla fall, och sprang hela tiden! :) Nöjd igen!

Nu blir det en dusch, sedan lite matlagning. Marinerade kycklingfiléer med klyftpotatis och bearnaisesås! Ha en fin fredagkväll nu! :)

Helgen närmar sig

Publicerad 2013-04-18 21:41:00 i

Fast först är det fredag, vilket denna vecka innebär fördjupningskurs i Word hela dagen. Rätt trevligt som omväxling tycker jag! Även om jag kan word rätt bra så lär man sig alltid någonting bra som man inte tänkt på eller visste innan.

På lördag ska vi in till stan för födelsedagsbowling och middag för Sabina! ska bli roligt värre.

Köttbullarna blev förövrigt smarriga! Det är nog den enda maträtt jag misslyckats med tidigare. På en hemkunskapslektion i 6an! haha. det blev stekt köttfärs istället. ;)


Dagens

Publicerad 2013-04-18 16:29:34 i Allmänt,

Idag har jag gymmat och bakat! Bra mix, javisst! Jag har bakat supergoda vaniljmuffins med mörk choklad i och syltkakor. Mina muffins kanske inte ser ut som något speciellt, men dom är verkligen jättegoda!! Syltkakor är min favoritmördegskaka, så dom är såklart också supergoda! ;) Så nu finns det fika här för alla fikasugna!
 
Ikväll ska vi göra hemgjorda köttbullar är det tänkt. Enda sorts köttbullarna jag äter. En miljon gånger godare än köpta tycker jag! Självklart blir det potatis och brunsås till. :D MUMS. 
 
Nu är dessa fullproppade ;)
Med muffins!
Och syltkakor :D

Trött. Thats it.

Publicerad 2013-04-17 07:49:13 i

Hej, har inte haft så mycket att skriva om hära. Därför det har varit så tyst. Det enda jag hade tjatat om är hur otroligt trött jag är hela tiden. Och att när jag väl försöker sova är det svårt att somna! Riktigt segt. Annars rullar väl livet på kan man säga. Idag ska jag iväg på en mässa med jobbet. Hoppas jag orkar det!!

Nej, nu är det dags för frukost!

FramSTEG!

Publicerad 2013-04-15 17:20:38 i Allmänt,

Kom för en stund sedan hem från ännu ett löppass. Tredje för säsongen för er som inte följer mig slaviskt ;) Idag sprang jag hela 4.7 km på 32 minuter! Tycker fan jag är asgrym!! Hur gick detta till?! När fick jag någon som helst kondition?!  Nåja, nöjd helt enkelt! Så målet är väl att klara Vårruset på 30 minuter. Kan dock bli svårt eftersom det oftast är så mycket folk i början på såna lopp. Men klarar jag 5km på 30 min precis innan loppet är jag superjättenöjd i alla fall! 
 
Nöjd, osminkad tjej i fint underställ! 

Kött

Publicerad 2013-04-15 14:30:27 i Allmänt,

Helgen har varit riktigt grym! Så bra blandning mellan familj och polare, chill och fest. Tackar alla inblandade för det! Den enda som saknades var väl min kära pojkvän. Men nu har han sin nya fina skoter tillslut. :) Alla nöjda och glada. 
 
Idag är det måndag ännu en gång. Och jag var lika trött idag som alla andra mornar. Såklart! Inte blev det bättre när jag kom ut, började gå till jobbet, och det började regna. Haha. Helt fel jacka för sånt! Sprang dessutom mellan byggnaderna idag, vilket jag typ nästan aldrig gör annars. Men jodå, just idag då det regnar ;) Så jag tänkte fortsätta med det där, springa och regn, och dra ut och springa senare. 

Vi ska även inhandla mat idag. Vi har ca 7 kg köttfärs(alltså på riktigt!!), så jag tror vi kommer få äta mycket köttfärs ett tag nu. Men helt okey, om man varierar allt annat! Storkok på köttbullar, piroger och annat köttfärsigt lär dyka upp på menyn och matlagningslistan. Idag har jag dock utlovat tacos eftersom det inte blev det igårkväll! Helt okey för mig faktiskt ;)

Lördag!

Publicerad 2013-04-13 12:25:06 i

Nu sitter jag och väntar på att få skjuts hem till Rebbo! Ska bli roligt att träffa henne, var alldeles för längesen. Vi får se vad vi hittar på för äventyr ;P

Jag och mamma var ute och sprang imorse. Blev 3 km denna gång också, men jag trooor vi sprang lite snabbare, för mamma sprang först och springer snabbare än mig. Så det var bara att hänga på! Rätt skönt att springa ute i duggregn faktiskt. Mycket bättre än stekande sol liksom!

Mössa på denna gång! Väldigt värt!

Tråkigaste som finns!

Publicerad 2013-04-12 14:17:45 i Allmänt,

Nu har pojkvännen åkt iväg på skoterjakt. Blev ensam kvar här hemma. Men inte är jag förkrossad för det, för jag ska göra så mycket kul i helgen! (Läs tidigare inlägg för mer ingående plan) Jag hade ju planerat att gå ut och springa lite idag, men jag är så mätt fortfarande, så det får bli imorgon i älvsjö.(Japp, jag skjuter upp det igen....) Klarar liksom inte av att springa om magen är proppad med mat! Någon annan som känner så?


Det här med att åka pendeltåg i tusen år ca ska inte bli speciellt roligt. En av dom mest uttråkande saker som finns enligt mig! Men jag har laddat med bra musik i alla fall. Kanske inte tröttnar redan i Rosersberg. Dock väldigt troligt att jag gör det någonstans mellan Upplands väsby och Rotebro. Nåja, oundvikliga saker finns det många av, och detta är en av dom! Vi hörs!

Maaat

Publicerad 2013-04-12 11:55:10 i

Lagade förresten god och enkel mat igår! Lövbiffröra med pasta. Detta behövs:

ca 5 lövbiffar
1 stor lök
tacokrydda
salt och peppar
3 dl grädde
Pasta

strimla och fräs lövbiff och lök. häll på massor med tacokrydda. häll i lite grädde och rör ner kryddan. krydda med salt och peppar och ha i resten av grädden. Låt puttra några minuter. Servera med nykokt pasta!
MUMS!
Om man är wild and crazy kan man ha hackad vitlök och chili i också ;)



Helgens äventyr

Publicerad 2013-04-12 08:03:07 i

Idag åker min Andreas uppåt i landet för att köpa sig en ny skoter. Och det är inte lite upp heller för han ska till Skellefteå! Kunde inte hittat någon närmre liksom ;P Som tur är bor hans bästa vän där uppe, så han får övernatta där. Han åker sedan till stugan och lämnar skotern och sover där till söndag. Sedan på söndag nångång kommer han hem!
Såå jag tänkte roa mig på annat håll. Ikväll blir det bio med brorsan och pappa. The Host!! Som jag väntat!
På lördag ska jag träffa Rebbo innan det är födelsedagsfest hos Martin. På söndag ska jag hem till Malin och hänga tills min käre pojkvän kommer hem igen. Full fart hela helgen helt enkelt! :) Men ska bli roligt, så det är helt okey ;)

Nu = Borsta tänderna and of to work!

Aj!

Publicerad 2013-04-11 15:58:34 i

Jag har sån otrolig huvudvärk! Jag tror det beror på att jag har tränat 3 dagar i rad men varit ganska dålig på att dricka vatten.. Så typiskt mig! Har alltid varit dålig på det. Är ännu sämre på det när jag är utomlands. Där blir det alltid cola eller öl... haha det är tur att man inte har semester så ofta.

Så även om jag hade tänkt springa idag så skjuter jag upp det tills imorgon och fortsätter hälla i mig vatten nu!

Nya gardiner!

Publicerad 2013-04-11 15:48:24 i

Apropå att få göra i ordning så har jag fått upp våra nya fina gardiner i vardagsrummet! Mycket nöjdare med dessa än dom gröna vi hade förut. Har haft dom röda julgardinerna uppe tills nu just därför. Vi ska väl vara glada att det inte var tomtar på dom iaf... haha.

Ja, justdet, YES bokstäverna är nya också. Vi testar att ha dom i vardagsrummet ett tag ;)

Tanke och handling

Publicerad 2013-04-10 22:02:56 i Allmänt,

Saker jag skulle vilja men som inte blir av...
 
1. Baka mycket mer än vad jag gör just nu. Frågan är; Vem ska äta upp allt? Så därför struntar jag i det.
2. Fixa iordning på balkongen och i sovrummet. Frågan är; Vem ska betala för allt material? Så därför struntar jag i det.

Jag får nog lägga upp en plan.. Kanske baka i alla fall en gång i veckan. Och fixa någon liten inredningsgrej varje vecka!
Bakningen får nog i alla fall vänta tills nästa vecka, för tiden för denna vecka är uppbokad! Så just nu skulle jag behöva flera småramar. Spelar ingen roll hur skicket är på dom, för jag ska ändå måla om dom. Tips på billiga ramar eller skänkegods mottages gladeligen! 

Nu undrar ni vad som hände, och varför detta inlägg är så flummigt. Det undrar jag med lite. Men jag tror jag måste komma igång och göra lite saker jag tycker är roligt även på vardagarna. Inte bara alla måsten som finns. Visst, jag gillar att kramas med Andreas, men det hinner jag alltid med.
 
Nej, nu måste jag nog gå och lägga mig innan detta inlägg blir ännu mer skumt!

Någon som vill beställa en tårta så jag får baka lite? 

Chockad!!

Publicerad 2013-04-10 15:53:15 i

Jag sprang/joggade 3km idag. Första löppasset sedan jag spelade fotboll nästantyp (Om man inte räknar gymnastiken som jag alltid struntade i) i 5an. Tycker det är klart godkänt! Hade kunnat springa längre, men fick så ont i öronen pga vinden så jag nöjde mig. Mössa på nästa gång!
Antar att gymmet ändå gjort sitt lite, för jag trodde jag skulle klara typ max 1 km, sedan dö av syrebrist :P Nåja, då kan jag nog se till att springa runt hela vårruset! Min hållning var enligt ExpertAndreas väldigt bra. Woho! Naturbegåvning alltså. Nu ska jag göra något annat jag är bra på; Duscha!!

Sjukt

Publicerad 2013-04-10 12:40:27 i Allmänt,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/kerstinweigl/article16571781.ab

Jag blir så jävla arg, äcklad, frustrerad när jag läser denna krönika. Att det i Sverige får gå till på detta sätt?! Helt jävla sjukt. Med alla bevis som finns. 1.9 promille när man är 14 år.. Tydligen inte tillräckligt. 0 promille är fan tillräckligt. Jag behöver nog inte säga så mycket mer.. Bara att läsa så förstår ni mina känslor. Och gör ni inte det kan ni dra härifrån. Typ åt helvete!
 
Tack och hej!

Mitt i veckan

Publicerad 2013-04-10 08:56:05 i Allmänt,

Idag är jag precis lika trött som igår.. Kände mig duktig som tvingade iväg mig till gymmet ändå igår. Idag blir det lite lugnare, för jag och Andreas ska gå igenom lite löpteknik osvosv. Jag har världens sämsta kondition, jag erkänner! Så det lär inte bli så himla långt löppass idag. Annars händer det inte mycket alls idag. En dammsugning hemma kanske. Blir så grusigt i hallen denna årstid! Usch. Sopa vägarna nuuu så det blir vår fortare!

Trööött!

Publicerad 2013-04-09 09:27:29 i

Idag är jag galet trött. Kan bero på att kroppen börjar vänja sig med medicinerna. Idag ser dagen ut såhär: Jobb, gym, hem, jobb, hem, natt. Ska nämligen ha kvällskurs igen. Känns sådär just nu eftersom jag är så trött, men det ska nog inte vara några problem!

Vädret ute är bättre idag, beror nog på min ursäkt från gårdagen. Gick in och kollade på vädret nu, och fan, nästa vecka blir det förhoppningsvis varmare!! Hoppas!!


Kirra biffen!

Publicerad 2013-04-08 22:25:55 i

Till middag blev det klyftpotatis, fetaost och chilibiffar med bearnaisesås! Mums. Och inte vilken bea-sås som helst, utan en från norrland som jag köpte i Sveg som är världens godaste! Klart som fan att den därför inte finns här i Sthlm.. Borde kanske säga åt ica att dom verkligen borde köpa in den och hoppas att dom lyssnar?! För den är fan perfekt! Hehe. Godnatt!



Förlåt världen!

Publicerad 2013-04-08 14:37:00 i Allmänt,

Jag ber om ursäkt för detta galna snöoväder som har varit igår och idag. För jag vet vad det beror på! Förlåt. Vi köpte ju balkongmöbler i lördags och ja... Ni fattar. Det är ju såklart vårat fel, detta! För så fort vi köpte dessa möbler så öppnade sig himlen och kastade ner snösnösnö. Så jag ber om ursäkt, och hoppas ändå att vädret snart har lugnat ner sig efter detta galna och omskakande inköp och ger oss vår på riktigt! 
 
;)

Medicin!

Publicerad 2013-04-08 13:38:29 i Allmänt,

Nu har jag fått allergimedicin och även en nässpray för min evighetssnuva. Även fast pricktestet inte visade något tror läkaren ändå att det är någon sorts allergi. Så nu ska jag börja ta en tablett om dagen och samtidigt använda nässpray på morgonen då jag är som mest täppt. Så nu ska det väl ändå försvinna?!! 

Idag blir det lite gym och matlagning. Vanlig vardagsrutin helt enkelt! Imorgon ska jag och Andreas ut i spåret och börja på löpträningen. Han kommer coacha mig första gångerna, med teknik och andning och sådär. Han har ju löptränat hela livet, vilket jag absolut inte har, så det känns bra! Så det går rätt till liksom. Finns så många som gör flera fel, och jag vill inte vara en av dom!

[Infoga informativ och lite fyndig rubrik]

Publicerad 2013-04-07 19:14:32 i Allmänt,

Gårdagen var underbart härlig! Att träffa underbara Elin OCH Line på samma kväll händer inte ofta, men det kunde inte slutat med annat än succé. Vi var först hos Elin med några av hennes jobbarkompisar. Senare på kvällen drog vi till Garbos runt hörnet och dansade hela kvällen lång. Behövde verkligen dansa av mig, så det var toppen. 

Idag har vi varit på ikea och köpt lite trallgolv till balkongen! kommer bli sååå fint där ute när det är klart. :) När vi hade handlat klart och gick ut från ikea upptäckte jag att dom som vaccinerar mot TBE stod utanför, så jag passade på att ta min tredje spruta. Så lätt att det inte blir av annars, så det var awesome. 
 
Igår fick jag förresten en förfrågan om att springa Vårruset med bland annat min kusin. Lite lagom besrusad så tyckte jag det lät som en toppenidé!! Idag vetefan.. Haha, nädå, det ska bli riktigt kul. Och då får jag lite motivation till att verkligen börja med löpträningen. Skitbra ju! Så imorgon börjar träningen. ;) 28e Maj går startskottet för loppet. 
 
Nu blir det lite middag och mys innan jag kryper ner under täcket för att ladda för ännu en jobbvecka!

<3

Publicerad 2013-04-07 03:37:33 i

En bild var det också :) Dumma bloggapp (skylla ifrån sig..) ;P


Wohooo

Publicerad 2013-04-07 03:35:24 i

Världens bästa kväll med världens bästa människor. Elin, Line, Andreas. Jag älskar er!! :) Godnatt!

Lördag = Sovmorgon.. eller?

Publicerad 2013-04-06 13:49:06 i

Imorse vaknade min kropp och hjärna PRICK kl 8.00 och ville därefter inte somna om. Jag antar att jag var färdigsövd helt enkelt. Jag önskar verkligen att jag kände för att ligga och dra mig som min kära sambo, men det går inte!! Hade det däremot varit vardag och jobb hade jag väldigt säkert velat de.. vafan liksom?! Jaja. Jag gick upp och fixade helgfrukost istället :) Vilket oftast innehåller bland annat kokt ägg och jos hemma hos oss.

Efter frukosten åkte vi till systemet och sedan till plantagen! Nu har vi äntligen ett balkongbord och några stolar :D Imorgon ska vi köpa lite trallgolv.
Nu ska vi iväg på två olika födelsedagsfiranden innan vi sluter upp med kära Line och Elin. Hur kvällen slutar har jag ingen aning om än. Spännande! :)


"Och kammat håret!!"

Publicerad 2013-04-05 17:14:18 i

Haha Andreas kom nyss hem från jobbet. När han ser mig utbrister han "Men! Du är ju jättefin och fixad!" "Vadå fixad?" "Jamen, du har ju läppstift, och kammat håret!". Dog lite av hans uttryck alltså! hahah, kammat håret. Vilken tjej gör det? ;P Och läppstiftet är det jag fick i glossyboxen. Var ju då tvungen att matcha det med lite mascara såklart. Det är ju fredag liksom!! Sötälsklingen. Men jag tyckte han var rätt fin han med. Snickarbrallor på häng, smutsiga händer som matcha hans smutsiga tshirt och rufsiga hår! Yummii! ;)
Nej, alltså, jag är nog bara hungrig, så nu åker vi och handlar mat. See ya!

Glossyglossy liksom!

Publicerad 2013-04-05 15:06:54 i

Idag fick jag hem min Glossybox för denna månad. Är ännu en gång väldigt nöjd med innehållet. Denna gång fick jag dag och nattkräm från The body shop. Sminkborttagningsmedel från Garnier. Tandblekningsgrej från smilelab. Mineralögonskugga från DaVinci. Läppstift/balsam från Jelly pong pong!
Enda som var lite konstigt var att jag fick sminkborttagning för fet hy, när det står på min profil hos Glossybox att jag har torr hy.. hmm! Nåja, den kanske funkar ändå!


Bloggtips!

Publicerad 2013-04-05 11:43:00 i Allmänt,

Måste bara tipsa om en grymt rolig och härlig blogg här! Den heter så mycket som http://forossoprofessionella.blogg.se/ ! En blogg om en tjej med två barn, sambo och ett rätt vardagligt liv med allt vad det innebär! Även om jag inte har barn som den här tjejen (och därför kanske inte kan relatera så mycket), så älskar jag hennes sätt att skriva dessa vardagliga saker och sysslor på ett intressant, roligt och inspirerande sätt. Jag blir lite avundsjuk till och med.. Vem vill inte kunna skriva på det där viset?! Hennes bloggande får mitt bloggande att bli rätt tråkigt faktiskt! Får kanske skaffa två barn jag med, så det händer lite småstora saker i vardagen som jag kan skriva om, för då borde jag väl ändå kunna skriva lika grymt... Eller? ;) 
 
Nej, in och läs föfan! I do! Tack och hej sålänge!

Helgen

Publicerad 2013-04-05 10:56:00 i Allmänt,

Sitter på jobbet och ugglar.. Eftersom det är lovvecka för barnen är det galet lugnt här. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till faktiskt. Känns som att det alltid antingen är för lite att göra, eller alldelses för mycket. Aldrig lagom! Nåja. Sätter nog igång tills nästa vecka igen då alla är tillbaka!
 
I helgen skulle vi ha åkt hem till Älvsjö för att fira både mamma och pappa som fyllt år med deras vänner (förra gången var det ju släkten). Men pappa har mått dåligt i nästan en hel vecka så därför har dom fått skjuta på det. Hoppas verkligen han blir bättre snart! Vi skulle ju gå på The Host ju! Vet att han vill se den minst lika mycket som mig, men som det är nu blir det lite svårt.
 
Så, vad ska vi då förgylla helgen med? Jo, jag tänkte att det nog är dags att sätta igång lite med alla inredningsplaner jag har för vårat hem. Både på balkongen, men även lite sovrumspyssel. Ni får veta mer detaljer när vi satt igång på riktigt ;) Kan blir ett litet minifirande av pappa imorn om han orkar. Sedan så ska vi nog möta upp Elin i stan imorgonkväll. :D Jag har även pratat med min barndomskompis Line så eventuellt så ska vi träffa henne också imorn. Måste ringa henne och checka läget! Blir nog en mysig och trevlig helg. :)

Powerwalk

Publicerad 2013-04-04 15:46:45 i

Idag invigdes mina easytoneskor för säsongen med en powerwalk! Detta resulterade i skavsår på båda hälar.. Tusan! Jaja, var en härlig promenad i det fina vädret i alla fall. Får hålla mig till mina vanliga gympadojor ett tag nu bara!

Idag blir det torsk till middag! Rätt längesen vi åt det här hemma så det blir nice. Ska tilllaga den i en dillsås i ugnen och servera med ris. :)

Påsken nr 2!

Publicerad 2013-04-02 19:36:00 i Allmänt,

Här är ännu lite mer bilder från helgen! Blev dock inte sååå många bilder tagna totalt om man tänker på hur mycket vi gjorde. Men ingen av oss är något fotograffreak direkt så. :P 
 
Vi tog skotrarna upp på fjället och hittade en perfekt solgrop vid "ravinen". 
Hela gänget! :D
Bild tagen ovanifrån ravinen
Lite snööverhäng!
Utsikt!
Andreas skoter
Tillbaka efter en av alla skoterturer!
Skotergänget ;)

Påsken!

Publicerad 2013-04-02 17:18:17 i Allmänt,

Här kommer några bilder från helgen då vi var uppe i Härjedalen i Andreas familjs stuga! Lägger upp några till senare också ;P

Grillning på g ;)
Grillad burgare i ena handen och en öl i andra handen och strålande sol :D
Alla hjärtans dag-presenten kom till användning!
Snö och sol :)
En dag åkte vi upp till stugan vid översjön över dagen! Förutom att grilla korv och åka en sväng till lofsdalen fick jag träffa flera av Andreas släktingar som också var i sina stugor runtom vid sjön! 
Finväder!
Chill
Grabbarna gräver en grillgrop!
Wickan solar :)

Besvikelser och planer

Publicerad 2013-04-02 15:35:04 i Allmänt,

Var ju och gjorde pricktest idag på vårdcentralen. Hoppades på att det skulle visa någonting så att jag slipper gå runt och vara snuvig och snorig hela jäkla tiden utan att veta varför. Testet visade... Ingenting! Ingenting alls! Visst är det bra att jag inte är allergisk mot något, absolut! Men det är jobbigt på så vis att jag nu inte har någon som helst aning om varför jag mår som jag gör nu.. Surt!! Fler läkarbesök next.. 
 
Mindre tråkigt är att jag och älskling planerat lite inför våren och jag är helt hundra på att det kommer bli en toppenvår på alla sätt och vis ;) Verkar även bli mycket födelsedagsfester och event nu i April. Typ varje helg är det något. Men det ska ju såklart bli awesome! 
 
Ikväll ska jag göra hemmagjorda hamburgare till middag. Mums! Och gissa vilken dressing jag köpte! Haha. Hamburgardressing - Tex mex! ;) Sååå jag. Hoppas den är god..!! :P

Nu - Ladda upp lite bilder från helgen! 

I am back..!

Publicerad 2013-04-01 21:07:24 i

Sitter just nu i bilen mellan uppsala och Märsta. Hade väldigt mycket hellre suttit i soffan uppe i stugan och kollat på någon dålig komedi och planerat morgondagens skotertur! Har haft det hur bra som helst! Vädret var suveränt varje dag. Vi har åkt flera skoterturer varje dag, grillat mat varje lunch, suttit i solen flera timmar. Vill redan tillbaka. Fick köra mycket mer skoter än jag brukar, och jag börjar verkligen tycka om det. Jag förstår varför Ante är så tokig i det!! Resorna dit och hem har gått jättebra också. vi klarade oss undan alla köer båda hållen. Så skönt!
Bilder och lite mer från helgen kommer upp i veckan :) Ha det awesome sålänge!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela