Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Ännu en dag på jobbet

Publicerad 2012-10-31 20:51:02 i Allmänt,

Nu är det kväll och ännu en dag har gått. Idag kom jag fram till att jag har F12at 75 datorer på ca 12 timmar hittills. Inte dåligt alls anser jag själv! Mitt mål är att bli i princip klar med alla när veckan är slut. Vissa datorer krånglar dock, så dom får jag nog vänta med lite. 
Imorgon så kommer jag gå tidigare från jobbet, eftersom jag och Andreas ska iväg på Så ska det låta-inspelning med min mamma, farmor och farfar! Följer väl inte Så ska det låta direkt, men det är alltid kul att vara där live och kolla tycker jag. Har varit på några Parlamentet-inspelningar innan, och det var verkligen jätteskoj! ;P
 
Sitter i soffan och känner mig slöast och tröttast i världen, medan Andreas är på cirkelpass med sin pappa. Blir nog sängen snart alltså!! 
 
(Ja, djurgården förlorade på straffarr i gårdagens match... orkarintetänkapådetjustnu. )
 
Söt bild på älskling i brist på bilder ;P 

Inte mycket

Publicerad 2012-10-30 19:14:34 i Allmänt,

Idag har det inte hänt mycket i mitt liv. Jobbat, kommit hem och lagat mat och slöat lite. Nu ska jag strax iväg och testa på Zumba! haha. 
 
Btw så spelar Djurgården hemma på hovet mot Mora idag. KOM IGEN NU FÖRFAN!!! NI KAN OM NI VILL! 

Svåra tider

Publicerad 2012-10-29 21:23:21 i Allmänt,

Ni som inte känner mig så väl kanske funderar varför just difnessa? Och att jag skriver att jag är en djurgårdsälskande tjej, men jag inte skriver så mycket om djurgården här på bloggen. Först och främst är jag mest insatt i hockeyn, och just nu spelar vi ju i hockeyallsvenskan, där det går sådär... Detta gör mig irriterad, lite ledsen, frustrerad, halvt galen, orolig osvosv. Så därför blir det inte supermånga inlägg om mitt älsklingslag just nu. Men ta inte detta på fel sätt, för jag kommer alltid att hoppas och tro på mitt älskade Djurgården. Alltid oavsett! Så är det bara. 
 
Men ett bloggtips för er andra djurgårdare där ute, http://difhockey.se/nilsblogg#start , Nils Andersson i djurgårdens blogg. Han blev brutalt tacklad under European trophy innan allsvenskan satte igång och det har gjort att han inte kan spela hockey denna säsong i princip. Men han hänger ändå med laget på matcher o så och bloggar därför om detta och andra roliga grejer! Så check it up! ;)
 

Maaat och viktiga grejer

Publicerad 2012-10-29 20:14:38 i Allmänt,

Efter jobbet så kom Andreas och hämtade upp mig. Vi åkte då ut till Eurostop där vi brukar handla mat på Maxi. Jag gick in en snabbis på Stadium Outlet och köpte tunna överdragsbyxor och en tunn fleecetröja som jag kan ha på jobbet nu när det börjar bli kallare. Sedan råkade jag även hamna på EuroSko eftersom Andreas behövde gå och kissa! haha. Slutade då med att jag hittade världens skönaste stadsvinterskor som satt perfekt! Så jag köpte dom med. ;) SEN gick vi faktiskt och köpte mat! Så nu har vi ätit mat, duschat och kollar på The mentalist (som alltid!). 
 
Lägger upp en bild på skorna om någon dag  :D
 
Gulaschsoppa med färskt bröd blev det idag :) GOTT!

F12

Publicerad 2012-10-29 20:09:05 i Allmänt,

Nu är det höstlov, så jag jobbar på förmiddagarna på fritids. Rätt lugnt och skönt alltså. På eftermiddagarna håller jag på att F12a alla typ 100 datorer på jobbet! Alltså i princip rensa hela datorn på skit och installera ett nytt operativsystem. Går bra än så länge. Tog lite tid att få igång switchen och dra alla elsladdar och sådär idag, så tror att det går smidigare imorn eftersom allt är fixat då redan! 
 
Ställer upp ca 9 stycken i taget o kör ;P blir krångligare med de stationära sen dock!

Knasig mamma, nästan lika knasig som mig

Publicerad 2012-10-28 18:46:56 i Allmänt,

Juste, vet ni vad min mamma köpte till mig när dom var i Spanien? En hallo kitty-klubba! Haha. Hon är rolig hon. Fast det är så typiskt mig så det passade ju perfekt! 
 
Idag åkte jag, Andreas och mamma till ikea på förmiddagen. Köpte lite lampor och så hit hem. Sedan drog Andreas iväg till sina föräldrar för att tvätta bilen och sedan basta med sin pappa, så jag blev kvar här hemma själv. Har pysslat ihop lite ikeaprylar och kollar på serier! Finbäddade även i sovrummet också. ;) Så nu kan han få komma hem tycker jag!
 
Hihi ;P 
 
:)

Söndag och ännu en vecka förbi

Publicerad 2012-10-28 18:41:28 i Allmänt,

Tiden bara springer iväg känner jag! Första snön har fallit, jag och Andreas har snart bott här i två månader och allt går verkligen kanonbra! 
Igår åkte vi hem till mina föräldrar rätt så tidigt för att hinna baka tårta innan vi skulle fira min lillebror som fyllt 20 år nuu!! Grattiiis! Även fast vi hade mycket tid blev det massa krångel för mina föräldrar som inte kunde komma hem den tiden dom planerade, så när tårtan var typ klar fick jag och Andreas börja ordna med maten så att den skulle bli klar tills gästerna kom. Lagom kaos, men det gick bra tillslut. :) Mysig middag blev det!
 
Efter middagen drog jag och Andreas ut i storstaden. Först gick vi på ett ställe som heter Syntax eftersom min storebror skulle jobba där, rätt roligt ställe med massa tv-spel o grejer! Sedan åkte vi och mötte Elin och hennes gäng på en pub där vi var resten av kvällen. Vi avslutade kvällen med att ta taxi hem till mina föräldrars hus och sova där! 
 
Tårtan! Dekorationen gjorde jag i all hast eftersom tiden försvann för oss!

Mer tårta

Publicerad 2012-10-26 22:05:33 i Allmänt,

Blir nog tårtvisarhelg här på bloggen, för här är tårtan som Wickan hade gjort till sin födelsedag förra helgen! Marängbottnar, grädde med bär i och chokladkräm med jordgubbar och hallon på toppen. Riktigt smarrig :)
 
:D

Duktiga

Publicerad 2012-10-26 22:02:49 i Allmänt,

Jag och Andreas känner oss rätt duktiga som fortfarande är vakna kl 22 på en fredag såhär!! Brukar vanligtvis ligga däckade båda två redan innan denna tidpunkt. 
Nu dricker vi i alla fall lite jordgubbste och kollar på The mentalist. :) Innan det åt vi supergoda kyckling Quesadillas till middag! 
 
När teet är slut lär jag dock däcka ändå.. haha. 
 
Goda maten med sallad och lite olika såser ;)

Helg nu igen!

Publicerad 2012-10-26 17:38:24 i Allmänt,

Hej! Sorry att jag varit lite off denna vecka. Jag och Andreas har legat hemma sjuka helahalva veckan, så har inte haft mycket ork till att blogga. Inte mycket att blogga om heller för den delen! 
Ska lägga upp lite bilder från Wickans födelsedag sen om jag kommer ihåg. Dom ligger på min mobil nu och jag vet inte vart sladden ligger! ;P 

Imorgon fyller min lillebror Anton 20 år!!! Helt galet ju. Han är ju så liiiiten... I alla fall i mina ögon. :P Men då ska jag baka en tårta till honom :) En lila denna gång! 
 
En av mina tårtor jag gjort tidigare :)

Förkylningar alltså..

Publicerad 2012-10-20 10:33:42 i Allmänt,

Lördag! Önskar att jag kunde säga att jag känner mig utvilad efter 10 timmars sömn, men denna långdragna irriterande förkylningen sätter stopp för det.. Börjar tröttna på att må halvdåligt!! Vara lite snorig, ha lite feber och lite ont i huvudet. Tycker antingen det kan bryta ut på allvar eller försvinna helt! 
 
Idag fyller Andreas syrra Wictoria år! Grattiiis! :) Vi ska till henne och fika om några timmar. Efter det kommer Malin hit och hälsar på. Men innan allt detta så ska jag och Andreas styra upp lite här hemma. Städa, fixa och greja lite helt enkelt. ;P 
 
 

Vinst igår!

Publicerad 2012-10-19 17:21:37 i Allmänt,

Igår spelade Djurgården mot Karlskrona hemma på hovet. Det blev en underbar vinst med 4-1. Vi fick tyvärr flera mål bortdömda men det visar ju mest vilken klasskillnad det måste ha varit! Så jäkla underbart. Dom visade ju inte den matchen på Viaplay, så jag fick följa Liveuppdateringen på difhockey.se istället. Varför jag inte var på hovet? Det är så långt att åkaaaa och dyrt blir det också då! Så därför fick jag avstå. Men på söndag visar dom matchen då vi kör mot Asplöven, så då ska jag sitta bänkad i tv-soffan! ;) DIF <3
 
1-0 målet av Wennberg!            Foto: Sarah Carlsson
 

Fredag.. IGEN!

Publicerad 2012-10-19 17:12:50 i Allmänt,

Nu är det fredag igen! Känns som om veckorna bara springer iväg. Full fart på nya jobbet redan, vilket är jätteroligt! Alla i personalen är så gulliga och snälla så det känns superbra. Löste lite IT-problem redan idag så det var ju nice ;) 
 
Nu ska jag och Andreas bort till köpcentrumet Stinsen och kolla på Almanacka och lite grejer. Tror vi käkar där alltså, för jag är redan nu vrålhungrig!! 
Senast vi var på Stinsen (i söndags) så köpte jag en stickad tröja och ett par vantar på HM. Behöver lite nya stickade tröjor så denna var perfekt. Inte så dyr heller, så kan ha den på jobbet om dagarna också. Eftersom jag fryser så mycket om fingrarna jämt tänkte jag att dessa vantar ändå är varmare än alla fingervantar jag äger, men inte alldeles fööör varma som mina skinnvantar är. 
 
Tröjan!
 
Vantarna. Garnet blänker lite smått i silver. Superfint!

Just det!!

Publicerad 2012-10-18 15:29:38 i Allmänt,

Det blev en rulltårta! :) Riktigt god blev den. Så nu kan alla som vill komma hit på en fika ;) 
 
Ska iväg och gymma (som vanligt) om ett litet tag. Sedan blir det klassisk köttfärssås och spagetti till middag. Imorgon är det ju fredag! Har inte mycket planer inför helgen förutom födelsedagsfika för Andreas syrra på lördagen. Med flit faktiskt. Vill ha en lugn myshelg helt enkelt. Känner att jag behöver det!
 
Rulltårtaaaa :D

Bakdags!

Publicerad 2012-10-18 15:01:23 i Allmänt,

Vad tror ni jag håller på att bakar? ;) Det är något som är rundlångt, har sylt i sig och är supergott!!! 
 

Ikväll!

Publicerad 2012-10-17 17:54:30 i Allmänt,

Ikväll blir det fläskfilé med klyftpotatis och pepparsås till middag. Är ju faktiskt lillördag ;) Sedan ska jag bara slöööa hela kvällen med min Andreas!
 
Btw så har jag fått mina byxor från Vero moda som jag skrev om förra veckan! Sitter jättebra och verkligen superfin färg på dom. En av mina absoluta favoritfärger. Ni får en bild nästa gång jag har dom på mig ;)
 
Jag i lördags innan tjejmiddagen ;)

Skäms på mig..!

Publicerad 2012-10-17 17:15:28 i Allmänt,

Men privatlivet har varit lite körigt sista dagarna, så jag har låtit bli att blogga lite. Men nu ska jag faktiskt skärpa mig! Så vad har hänt sen sist?
 
Ja, jag var ju hos Elin på tjejmiddag. Var superroligt! Några gamla vänner till mig var också där så det var väldigt trevligt att få träffa dom igen. Sedan runt 23 drog jag till Märsta där min pojkvän var ute på krogen, så jag mötte upp honom där. Träffade där massa Märstafolk vilket var awesome!
I söndags var vi på födelsedagskalas där Colin, 4 år, var födelsedagsbarnet.(min bästa kompis systerson!) Supertrevligt att träffa hela den familjen <3 Min andra familj kan man nästan säga.
 
Sedan har jag varit lite hängig hela veckan men ändå jobbat på. OCH IMORGON så jobbar jag första dagen på nya jobbet. :D
 
Nu: Te och How i met your mother!
 
Älskar våra tekoppar från Ikea :D

FÖRLÅT

Publicerad 2012-10-13 08:39:11 i Allmänt,

Jag bloggade ju inte alls igår! Jag drog till jobbet supertidigt då det inte ens var 1 grad ute, och efter jobbet blev det gym och matlagning. Sedan låg vi och slöade i soffan tills vi nästan somnade... då var klockan 20.48... Så vi gick och la oss i sängen istället, och somnade direkt.. Haha. Därför jag är uppe redan nu. Men skönt att få vila ut ordentligt i alla fall!
 
Ikväll ska jag på tjejmiddag hemma hos Elin :D Ska bli skitkul! Innan dess ska jag och Andreas åka till bland annat Jysk och kolla på lite saker. 
 
Underbara fina Elin och jag :)

Fryser och svettas

Publicerad 2012-10-11 16:42:05 i Allmänt,

Sitter och fryser och svettas samtidigt. Inte bra... Hoppas inte jag blir sjuk nu! Har ju jobb i Uppsala imorgon. Ska bli roligt att komma dit igen. Måste ju tyvärr meddela dom att jag inte kan fortsätta där nu när jag fått ett heltidsjobb. Mindre roligt, men sådant som måste göras! 
 
Skulle egentligen varit och tränat nu, men kände mig hängig och nästan febrig så tar det säkra före det osäkra och stanna hemma istället. Ska kika om det är något på tv eller kanske läsa en bok, för jag är så slut så jag orkar inte göra mer än det just nu. 
 
Kanske blir någon av dessa böcker som jag har i hyllan.
 
 

Belöning

Publicerad 2012-10-10 21:54:20 i Allmänt,

Mätt och trött efter en mysig middag! Blev tacogratäng med nachochips och sallad. Supergott verkligen! Blev även en öl till maten eftersom det är lillördag OCH framförallt för att fira att jag fått jobb :D
 
Jag har beställt ett par byxor från Vero Moda också :) Vinröda jeggings. Dom jag testade i gränby men som var fel storlek då! Beställde nu det sista paret i min storlek. Wiie! Man ska belöna sig själv när man lyckats med något bra. ;) Kom ihåg det!
 
PS. DIF vann mot Örebro ;D
 
Dessa byxor har jag beställt. :)

Yes

Publicerad 2012-10-10 17:23:57 i Allmänt,

Idag var jag ju på arbetsintervju som vi vet. Det var för ett jobb där dom behöver någon som kan jobba både som it-helper och även som resurs i en klass. Och vet ni vad?! Jag fick jobbet! :) Ska ha möte imorgon igen för att gå igenom lite grejer. Så jäkla skööönt!! Ligger dessutom bara tio minuter hemifrån om man går. LYX! Så känns riktigt roligt och spännande. Jag, IT-helper?! Vem trodde det? ;) 
 
Snart ska jag och Andreas över till hans föräldrar och syrra för att äta middag. Trevligt! (förutom att jag missar Djurgården-Örebro som spelas på hovet ikväll.. Tusan!) Men så är det ibland. 

Tröööött

Publicerad 2012-10-09 20:47:50 i Allmänt,

Nu har jag jobbat, tränat, handlat, lagat mat och duschat! Äntligen får man sitta några minuter innan det är dags för sängen igen. Höll i en pysselgrupp idag på jobbet där vi jobbade med cenitlera. Riktigt roligt att se barnens fantasi flöda. :) Hann tyvärr inte själv pyssla så mycket eftersom jag hjälpte dom hela tiden, men det gör ingenting! Jag hinner ju skapa och greja här hemma då och då i alla fall. Lampan på bilden här nere är ett exempel på det. Den var från början helt i trä, men jag valde att måla om den relativt enkelt och stilrent. Nu står den i vårat kök! Vad tycks? :D
 
Jag valde att måla den röd inuti eftersom vi inrett med rött i köket!

Rast

Publicerad 2012-10-09 12:18:27 i Allmänt,

Nu sitter jag i personalrummet på jobbet och slöar. Började kl 07.15 imorse, så Jag är lagom trött och seg. Slutar kl 16.45 så är ett tag kvar att jobba. Sedan blir det träning på gymmet som vanligt.
Igår var vi ju i Älvsjö och hälsade på brorsan. Var väldigt trevligt. Åt dessutom vaniljglass med blåbärssmak, vilket var förvånansvärt gott! Smakade som någon pinnglass jag brukade äta som liten. :P

Väntar

Publicerad 2012-10-08 16:47:18 i Allmänt,

Jag kom hem från jobbet för en liiiten stund sedan. Nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem så att vi kan åka mot Älvsjö. Är nog galna köer nu, så det tar väl ett tag.. Segt! Ska nog göra mig en kopp te nu, han måste ju ändå duscha och greja innan vi kan åka. 
 
Som ni kanske förstått så älskar jag att pyssla, skapa och tillverka egna saker. Allt från små smycken till lampor, möbler och kläder. Och det ni som sitter och är tveksamma på om ni kan där hemma, så vill jag bara säga. ALLA KAN! Ett väldigt bra redskap och hjälpmedel på vägen om man vill börja men inte riktigt vet vad man vill börja med att göra så ska ni köpa boken Hobbyguiden från Panduro! Där står det allt om allt i skapaväg! Alla benämningar förklaras, steg för steg beskrivningar och MASSOR av inspiration. Den kostar dessutom bara 99kr och är på mer än 300sidor. Lätt värt dom pengarna! 
 
Rekommenderar den till alla som är ens liiite sugna på att skapa!

Mys

Publicerad 2012-10-07 22:24:09 i Allmänt,

Nu är det snart dags att gå och lägga sig i sängen. Vi har myst framför tvn medan vi åt middagen som blev goood. :) Kollat på New girl och The mentalist. Imorgon börjar jag kl 9 vilket är rätt skön start på veckan! Som sagt så ska vi till älvsjö på kvällen och vi åker därför direkt efter jobben så vi får se hur mycket bloggande det hinns med imorgon. Ha det bäst sålänge! Godnatt.
 
Mums! Kycklingfilé med cream fresh franska örter och tagliatelle :)

Snart är det jul...

Publicerad 2012-10-07 20:13:56 i Allmänt,

Skönt! Kom precis ut ur duschen då pappa ringde från Spanien. Han och mamma är där i en vecka och semestrar lite. Vore ju inte fel... Nåja, skönt att gymma lite såhär på en söndag faktiskt. Redo för en ny vecka med nya möjligheter nu! Nu är det dags att laga mat. Ikväll blir det kycklingfile med cream fresh franska örter och tagliatellepasta. Väääldigt enkelt fast gott. Så perfekt såhär en söndagkväll. 
 
Juste, i Gränby köpte jag det första julpysslet på Panduro. ;) Bra att ha här hemma nu när höstmörkret blir ännu mörkare för var dag som går. Tidigt? Ääh! 
 
Söta pingviner! :D 

Gym

Publicerad 2012-10-07 16:42:01 i Allmänt,

Snart så ska jag och Andreas iväg och gymma lite. Imorgon ska vi till älvsjö och hänga med brorsan så då hinner vi inte! Har dessutom jobb hela veckan här framöver, vilket känns roligt. :) Och arbetsintervju ocksååå. Spännande! Men känns lite konstigt när det inte är på något handels/butiksjobb jag ska till på intervju. Ska höra med kollegorna imorn om lite tips ;P
 
Köpte fiiina burkar idag på Åhlens! En för kaffe och en för te. Velat ha dom lääänge!

Sent första inlägg!

Publicerad 2012-10-07 16:25:59 i Allmänt,

Sorry alla för ett så sent första inlägg! Vi åkte iväg direkt efter frukosten så hann inte blogga innan. Vi har varit i uppsala i Gränby centrum och på Ikea. :) Vi köpte lite inredning till lägenheten såklart! Testade även ett par vinröda byxor, men dom fanns inte i rätt storlek tyvärr. Får kolla på någon annan butik. På ikea köpte vi en fet tavla som ska sitta i vardagsrummet. Bild kommer när den är uppe ;)
 
Justdet, jag sa att jag skulle lägga upp en bild på hur det blev med handtagen i köket. Före och efterbild blir det ;)
 
Före med dom blå handtagen..
 
Efter med dom nya silvriga handtagen! Plus en diskmaskiiin! <3

Tvårätters till middag

Publicerad 2012-10-06 20:02:33 i Allmänt,

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit! Vanligtvis brukar det vara rätt så skönt, men idag blev jag väldigt uttråkad. Varför gjorde jag då inget? Bra fråga! Visste liksom inte vad jag skulle göra ändå, och det jag kom på kände jag inte för att göra. Diskmaskinen är i alla fall installerad nu, och alla handtagen på luckor och lådor i köket är bytta, så det ska jag ta bild på sen så ni får se :) 
 
Efter allt i köket var färdigfixat så lagade vi en tvårättersmiddag. Skagen toast och biff med pommes och bea-sås. Riktigt gott var det! Vitt vin till förrätten och rött vin till varmrätten blev det också, precis som det ska vara en lördagkväll ;) 
 
Förrätten!
 
Huvudrätten ;) Enkelt men sååå gott!

Lördag

Publicerad 2012-10-06 10:22:31 i Allmänt,

Lördag och solen skiner ordentligt där ute. Blå fin himmel också! Perfekt väder att vara ute i. Tror ni inte jag vaknar jätteförkyld eller??!?! Blir galen på dethär. Så fort det försvunnit så går jag o tränar (såklart), och då kommer det tillbaka. Varje gång! Blir så trött. 
Så nu blir det soffläge i min one piece nu på förmiddagen i alla fall. Andreas ska ändå till gymmet. Får väl kolla på någon film eller så. Sedan ska vi sätta in diskmaskinen i köket. Ska bli såååå skönt att kunna fylla den istället för att ställa sig och diska hela tiden!! 
 
Frågan är nu vilken film jag ska kolla på.. hmm.
 
Älskling Andreas och jag från i somras!

....

Publicerad 2012-10-05 21:51:23 i Allmänt,

Vi tog igen från 3-1 till 3-3 och gick då till förlängning. Men då gjorde Leksand det slutgiltiga målet som gjorde att dom vann. SKIT OCKSÅ. Men tycker ändå det var bra jobbat av killarna att ta igen så pass mycket när dom är så pressade som dom är. 
 
Gick förövrigt bra på gymmet idag igen! :) Känns härligt att jag kommit igång igen. 

Just nu..

Publicerad 2012-10-05 20:48:54 i Allmänt,

Just nu står det 3-2 till Leksand efter två perioder i matchen. Fyfan vad jobbigt det är att kolla, men kan ju fan inte sluta kolla heller.. aaah. Men en period kvar. Det här kan vi lätt ta! KOM IGEN NU! 
Pizzan blev grymt god så nu är vi mätta och belåtna. :) Som jag sa förut så skulle Malin komma hit och spela ikväll. Men hon var så slut efter jobbveckan så hon stannade hemma. Så nu är det bara jag och Andreas här i soffan. Kommer kaaanske förbi lite folk här snart! Får se vad det leder till ;) who knows! ;) 

Aaaaaah nu börjar det!! HÖRS
 
Liten drink innan maten blev det :D

Nervös..

Publicerad 2012-10-05 17:26:46 i Allmänt,

Jag är redan nervös för matchen ikväll som ska spelas. Som jag sa tidigare så är det mot Leksand. Dessutom är det uppe i Leksand, så ingen fördel för oss direkt. Sist Djurgården spelade där åkte vi ur Elitserien. Jag var där. Fyfan vad jag grinade och surade efter. Kommer i alla fall inte bli så känslosam ikväll. Men det jag tänkte säga är att jag hoppas inte laget tänker alldeles för mycket på det. Speciellt inte Ölve, Otto och de som var med den kvällen. NEJ, det är dags att vända på skiten nu!! Börja spela som vi borde spela helt enkelt! Vi KAN ju. NI KAN JU. Det ser vi så klart och tydligt vissa stunder av matcherna.KÄMPA. Aaaah.. Nej nu går jag och lagar middag istället! Hemmagjord pizza :D 
 

Arbetsintervju!

Publicerad 2012-10-05 13:47:09 i Allmänt,

Åh, fick nyss ett telefonsamtal från ett jobb jag har sökt. It-helper 50% och Resurs 50% på en skola! Så på onsdag ska jag på arbetsintervju. :D Känns grymt! Visst, det är inte vad jag tänkt riktigt, men ett jobb måste man ju ha medan man funderar på vad ens drömjobb är! Jag gillar ju att hålla på med datorer och gillar att ta hand om barn, så det fungerar bra för mig. Nåja, vi får se om jag får jobbet först och främst!!
 
Nu blev jag så pepp så jag tror jag ska dra till gymmet idag med! :D Men idag blir det ben, mage och bröst som får tränas. Nice life!
 
Bild på mig och Colin (kompis barn) från midsommar! :) 

VIKTIGT

Publicerad 2012-10-05 11:38:02 i Allmänt,

Ja, glömde ju nämna att det är hockey ikväll också!! Leksand - Djurgården. Har viaplay, så den matchen kommer att få stå på ikväll när dom andra är här :P haha. Det får dom stå ut med. Och en okontaktbar Nessa som sitter klistrad mot tv-skärmen. Eheh. DEN HÄR MATCHEN TAR VI GRABBAR/GUBBAR. Så det så. 
 
                                   Från förra matchen mot bofors.            Foto Daniel Pettersson

Fredag!!

Publicerad 2012-10-05 11:04:16 i Allmänt,

Inledde fredagen med att äta frukost till serien New Girl. Tycker den är sjukt rolig och lagom störd! Haha. Även Andreas gillar den serien, vilket jag från början inte trodde att han skulle göra :P Känns som en serie man antingen älskar eller hatar. 
Just nu följer jag fyra serier, New girl, The vampire diaries, How i met your mother och Revenge. Den jag gillar mest är nog just nu Revenge. Har inte flippat ännu som The vampire diaries har gjort lite. Tyvärr blir det fan (nästan) alltid så med serier. Hinner bli skitdåliga och förlora massa tittare innan dom förstår att dom borde avsluta. Bara för att tjäna så mycket pengar som möjligt typ. Fast How i met your mother tycker jag fortfarande är bra, och den är ändå på säsong 8 nu!! 
 
Idag ska jag gå ut och gå i det fina vädret nu på dagen tänkte jag. Sedan ikväll så kommer Malin och eventuellt någon mer över för att köra lite sällskapsspel här! Ska bli skitkul. :D
 
New girl!

Maaat

Publicerad 2012-10-04 20:33:29 i Allmänt,

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter i mysiga soffan i min sverigeonepiece! :) Gick riktigt bra på gymmet för mig idag kände jag. Efter det lagade jag lövbiffröra med pasta till middag. Väldigt enkelt att laga, men grymt gott. Så både jag och Andreas är mätta och belåtna nu. Andreas fick ta disken, så det är det han gör just nu ;) Hihi. 
 
Om en halvtimme är det Hela sverige bakar på kanal 7. Tycker det är väldigt intressant eftersom jag själv också älskar att baka! Så det ska vi kika på :D
 
Middagen! Mums :)

Städat lägenheten!

Publicerad 2012-10-04 15:57:35 i Allmänt,

Fick ett ryck nyss och städade hela vår lägenhet :D Dammade, dammsög och skurade i alla rum. SKÖNT att ha fått det gjort så att det är fint till helgen, så kan man ta det lugnt istället för att känna att man måste städa och greja! 
 
För er som inte har så bra koll på mig så flyttade jag för en månad sen ihop med min pojkvän Andreas. Så nu är vi sambos! Känns underbart och allt går så bra att jag nästan blir förvånad själv ;P Vi kommer så bra överens om alla vardagsgrejer och vardagsproblem som man annars ofta börjar småbråka om. Känns verkligen toppen! :)
Eftersom vi är relativt nyinflyttade så kollar vi fortfarande runt på inredning och grejer till lägenheten, så blir nog mer skrivande om sådant här. 
 
Våran underbara soffa här hemma som jag är heeelt kär i! <3 Nu har vi dock
köpt till lite gröna kuddar, filtar och matchande gardiner till vardagsrummet.

Andra bullar

Publicerad 2012-10-04 13:10:44 i Allmänt,

Som jag berättade tidigare så har jag ingen kavel, så bullarna fick jag skippa, i alla fall att baka själv! Så istället bakade jag simpel kladdkaka men jag använde mina bullformar istället för en stor form. Dom ser ut att bli riktigt perfekt kladdiga, men det vet jag inte säkert fören jag testar dom själv ;) Kanske blir ikväll efter middagen. 
 
Ska iväg och gymma när min Andreas har slutat jobbet. Ser fram emot det faktiskt! Blir armar, rygg och axlar idag. 
 
 
Ingredienser och slutresultatet! :D


 

Söööt

Publicerad 2012-10-04 11:20:40 i Allmänt,

åh, var inne och letade efter magnetkrokar inne på bluebox.se. Hittade tyvärr inte det, men hittade dessa två smarta och fina grejerna istället! Smyckesförvaringsklänningen har jag sett tidigare och velat köpa väldigt länge, tycker den är så himla smart! Salt och pepparkaret var ju bara stört gulligt o smart. :D Vill haaa! 
 
Såå smart! Halsband o armband kan man ha till höger, o så örhängen och ringar till vänster!
 
Fåglarna sitter fast med hjälp av magnet på grenarna, så dom går lätt att flytta på
när man vill salta o peppra! Så awesome!! Måste köpa (när jag får massa cash!)

Kanelbullens dag..

Publicerad 2012-10-04 10:02:39 i Allmänt,

Godmorgon allihopa! Eftersom ingen ringde om jobb idag och inga byggare kom och ringde på dörren så fick jag sova tills nu. Rätt så skönt eftersom vi var iväg på hockey igår. Ja, juste. Matchen slutade med att Bofors vann med 2-4. Fyfan alltså. Hela djurgårdslaget måste kliva upp några steg i snabbhet, passningar, skott, tacklingar osvosv. Finns ingen som utmärker sig i laget, och det tror jag är ett problem. På fredag kommer Landeskog som spelat i NHL till laget, får se om det blir ändring då. HOPPAS.

Förövrigt så är det ju kanelbullens dag idag! Tänkte att jag skulle baka bullar idag men nu kom jag ju på att Jonas fortfarande har min kavel!! Skit också.. Får väl trotsa dagen och baka något annat istället..

 
Kanske något med dessa fina formar? ;) 

Gårdagens kreativa..

Publicerad 2012-10-03 13:47:00 i Allmänt,

Har nu avslutat min skapa-stund. Ska försöka göra lite annat vettigt här hemma nu istället! Håller på att göra ett halsband med träpärlor som jag målar och fixar lite med, men det är inte klart än så ni får inte se det fören det är färdigt ;D Ni kan därimot få se vad jag gjorde igår! 
 
 
Ett armband som från början var helt i trä har jag målat vit och sedan använt dekoupageteknik med servett på. Lite retrokänsla på den!
 
 
En giraff som från början var en papémachéfigur! Den målade jag grön
och piffade till medlite prickar. Passar perfekt in i vårat vardagsrum. :)

På dagens agenda..

Publicerad 2012-10-03 11:13:00 i Allmänt,

Nu har jag ätit frukost, så nu är jag mätt och belåten. :) Kokade även ägg och använde våra fina äggkuddar! Dom är verkligen urgulliga. Kommer från Cervera. Tål tvättmaskin gör dom också, så det gör inget om man smutsar ner dom under frukosten. 
 
Idag blir det lite pyssel nu på dagen. Ska även försöka slänga ihop en kladdkaka. Sedan ikväll blir det hockey på Hovet med min älskade Djurgårdsfamilj och Andreas(Aka Brynäs)! :D Ska bli riktigt roligt att både träffa dom och kolla på match live igen. Blir inte lika ofta nu eftersom jag bor en bit bort :/ Nåja. Dessutom så ska NHL-proffset Douglas Murray spela första matchen med DIF! Hoppas han inte tacklar och sänker någon lite felaktigt första minuten och får matchstaff... elleer? ;)
 
Äggkuddarna!
http://www.cervera.se/Cervera/Images/Article/extralarge/5023_CoverImage.jpg
 
 

Ny fin bild..

Publicerad 2012-10-03 10:25:00 i Allmänt,

Ny fin bild till bloggens startsida har jag knopat ihop nu! Vad tycks? :)
 
 
JUSTE, frukost var det... hehe see ya!

Vaknade av..

Publicerad 2012-10-03 09:19:09 i Allmänt,

Vaknade imorse runt 8 av att det ringde på dörren.. eftersom jag låg i sängen och sov var det bara att vira täcket runt mig och gå o öppna dörren trots att mitt hår stod åt alla håll. Det var en snubbe som skulle sätta tillbaka vår garderobsdörr i hallen som varit på renovering! Haha. Undra vad han måste ha tänkt när han såg mig.. ;P
 
Kunde såklart inte somna om igen, så har suttit med datorn o klickat runt tills nu. Dags för frukost, sedan får vi se vad jag hittar på denna (uppenbarligen) lediga dag!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela