Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Resultatet

Publicerad 2013-05-29 09:03:44 i

Hej! Igår var jag ju iväg och sprang vårruset. Även min mamma, kusin, kusinbarn och några fler var där och sprang! Riktigt trevligt och jag tycker att det var en härlig atmosfär trots alla tusen människor man fick trängas med. Så, hur gick det med själva loppet? SKITBRA! Sprang på 27.57 vilket är ännu ett personbästa ;) Så jag är riktigt nöjd, som vanligt. Haha.

Idag ska jag iväg till gymmet efter jobbet. Var ett tag sedan jag var där nu eftersom jag mest har sprungit senaste veckan. Två veckor kvar till parloppet nu! Så bara att köra på :)

Ikväll smäller det!

Publicerad 2013-05-28 10:53:28 i

Ikväll, kl 19.05, smäller det! Då är det dags för mitt allra första "Vårruset"-lopp. Är typ nervös även fast det inte finns något att vara nervös över. Haha. Menmen! Älskling följer med och hejar på. Och med mina nya snabba skor borde de inte gå annat än bra! ;) Wish me luck!

Kärleksfest

Publicerad 2013-05-26 14:57:42 i

Helgen har varit helt underbar! Igår åkte vi runt hela dagen och fixade och handlade inför kvällen. Sedan fick Andreas oväntat åka till Gävle o hjälpa en kompis att hämta en bil. Så jag hoppade runt och städade, grejade och fixade hemma med musiken på högsta volym :D
Sedan på kvällen dök en massa underbara människor upp. Bland annat Jonas, Carro, Malin, Robin, Fredrik x2, Kristofer, Daniel och några flera. Vi hade bara kallat det fest för alla när vi bjöd dom. Men, håll i er nu, i torsdags förlovade jag och Andreas oss! Så det var en liten smygförlovningsfest kan man säga ;) GRYMT roligt hade vi. Tack alla ni som bidrog! Jag är så lycklig att jag har dom bästa vännerna man kan ha och en pojkvän och fästman som jag älskar så obeskrivligt mycket som alltid finns där för mig och alla andra! <3


Ja, bilderna talar för sig själva ;)

Härliga fredag

Publicerad 2013-05-24 09:53:55 i Allmänt,

Eller ja, vädret är ju sådär, men det är ju fredag i alla fall! Bara det är ju rätt nice. Det har förresten hänt lite grejer i vårat liv, men det tar vi senare i helgen ;) Ikväll ska vi ut och springa igen. Det är sista löpningen innan Vårruset! Spännande ;D Tänkte därför springa en helt "ny" runda för att känna hur det är. Vårrusets runda kommer ju liksom också vara helt ny, så kan nog vara smart!
 
Imorgon ska vi städa, fixa och greja på dagen. På kvällen kommer det över massa underbara vänner hem till oss! Ska bli riktigt awesome :) Längtar massor!

<3

Publicerad 2013-05-22 17:31:55 i Allmänt,

Imorgon är det två år sedan jag åkte till märsta för att spela in en kortfilm. Detta innebar bland annat att jag var tvungen att pussa denna kille på munnen. Sedan dess har det nog aldrig gått mer än en vecka utan att vi har träffat varandra! Jag är så fullkomligt lycklig och fortfarande lite förundrad över att vi hittade varandra,. Att jag hittade Han. Ni vet, han med stort H. Jag älskar dig obeskrivligt mycket Andreas. Så är det bara. <3

Helgen

Publicerad 2013-05-20 11:44:18 i

Helgen går att sammanfatta ungefär såhär: AWESOME!
Fredagens personalfest var grym. Dansade järnet på Harrys natten lång med både kollegor och vänner.
Lördagen blev chill med semi-vinst i hockey, nachotallrik och eurovision med bästa folket!
Söndagen blev mys med älskling och ännu ett VM-guld till älskade Tre Kronor! :D

Idag ska jag nog hänga med Malin efter jobbet, sedan köpa golfklubbor för en trehundring och sedan ut och springa! Och vilket väder vi har!! Man kan inte bli annat än lycklig!

Firmafest!

Publicerad 2013-05-17 09:21:32 i Allmänt,

Fredaaaag! Och galet fint väder ute alltså! Vet inte om jag ska gå till gymmet efter jobbet eller ta en lång promenad i solen. Hmmmm. Svårt beslut ;)
Ikväll är det personalfest! Vi ska ut och äta på Harrys vid station. Ska blir gott och trevligt! Kul att träffa alla utanför jobbet också. Tror jag ska inviga mina fina rosa strumpbyxor till någon snygg svart klänning då :D
 
Imorgon, lördag, blir det häng framför tvn en hel del. Sverige gick ju vidare till semifinal igår och slog ut Kanada. Sjukt otippat! Så imorgon kl 16 väntar Sverige mot Finland. Galet jobbig match! Förr vann vi ju alltid mot Finland, men på senare år har det blivit svårare.. Efter matchen är det ju lite middagspaus, sedan är det Eurovision. Bland annat Malin ska komma över och kolla med oss! Trevligt värre. Känns som att vi kan hamna på vilken plats som helst där. Vem vet, vi kanske vinner. Eller så kanske vi kommer sist. Svårtippat känner jag. Nåja, den som tittar får se ;)

Vårruset närmar sig!

Publicerad 2013-05-15 22:42:33 i

Idag fick jag hem min nummerlapp och information till vårruset! nu är det typ två veckor kvar bara. Kul och läskigt! Min bästa tid på 5km ligger just nu på 30.25, vilket jag är stört nöjd med, spec om man tänker på hur få gånger jag sprungit totalt! Denna vecka blir det lite gymträning nu i slutet på veckan, sedan blir det löpning hela sista veckan innan loppet :) Kommer gå finfint detta!!

Grå tisdag

Publicerad 2013-05-14 12:05:30 i

Idag är det riktigt grått och tråkigt ute. Det regnade när jag gick till jobbet och det ser ut att droppa lite fortfarande. Rätt bra joggingväder, men jag och Andreas ska ut imorgon så blir nog till att vila idag. Har ändå tränat tre dagar i rad nu, så kroppen mår bra av lite vila! ;)

Får väl krypa ner under en filt med en kopp te och kolla på en bra serie efter jobbet. Inte helt fel!

Just det, igår kom älskling hem med rosa rosor till mig. :D Sötisen!

FÖRRESTEN

Publicerad 2013-05-13 13:16:58 i

Jag har namnsdag idag!!!! GRATTIS till mig och alla andra Linnea(och Linn) här i världen! ;)

Vecka 20

Publicerad 2013-05-13 11:32:38 i

Vecka 20!! Minns när man var yngre och gick i skolan och denna vecka var här. Då visste man att det inte alls var långt till sommarsov och sommarvärme! Känns härligt även nu, även om man inte har lov som förr.

Igår blev det träning och serier innan min älskling kom hem vid runt 17! Då blev det mys, kramar o pussar tills vi var hungriga och då köpte kebab. haha.

Idag är det jobbdag som vanligt. Har haft en del att göra idag, vilket alltid är kul! Då går dagen fortare. Ikväll finns inga direkta planer. Är väl träning, mat och chill som många måndagar brukar bestå av ;)

Laptopträff!

Effektiv och motsatsen

Publicerad 2013-05-12 02:24:54 i

Blev en väldigt effektiv och trevlig lördag ändå. Började med en löprunda, sedan plockade jag och dammsög i hela lägenheten. Två tvättar körde jag också. Sedan tog jag det chill med lite serier och hockey. Vid runt kl 20 hördes jag och Malin av och vi drog till hennes kompis Martin där hans tjej och en till polare till dom var. Där spelade vi Systembolag-spel, körde charader och spelade kortspel. Riktigt roligt med väldigt trevliga människor :)

Så nu ligger jag i sängen och ska sova! Ååh imorn kommer älskling hem. SOM jag har längtat!! <3

Justdet! På vägen till Martin träffade jag denna sötnos ;) Godnatt!

Dagens agenda

Publicerad 2013-05-11 10:02:41 i

Ja, det som är planerat idag är... ingenting! Javisst, jag kanske ska dra ut och springa, kanske ska dammsuga, kanske ska äta god lunch. Men annars är schemat helt fritt. Spännande! ;) Kanske dyker upp något kul erbjudande. Iofs är jag inbjuden till stan på utgång, men är rätt fattig så skippar nog det! Kanske blir filmkväll med mig själv, popcorn och en burk cola ;D Vi får se, vi får se!

Awesome

Publicerad 2013-05-11 09:57:54 i

Hade en toppendag igår med Malin! :) Först åkte vi till Sigtuna och promenerade, snackade och satt och solade. Sedan kom Malin på den spontana idén att åka till Uppsala, för hon ville köpa en present till sin brorson som snart fyller år! Perfekt, eftersom jag fortfarande inte hade hittat varken skor eller present till Andreas. Sagt och gjort! Malin hittade dom perfekta grejerna på typ 5 minuter. Vi åkte vidare till Gränby C och var inne på 5 butiker sammanlagt. Det jag hittade på dessa var; TRE par vårskor, två presenter till Andreas Plus skitsnygga rosa pärlor! Stört bra ju!!! Så jäkla nöjd! Bara plånboken som är lite mindre nöjd... Nåja! :)
Sedan köpte vi jordgubbar, vindruvor och mango och drog hem och grillade! Sjukt gott och såklart trevligt :) Kom hem runt 12 på kvällen, så då var det bara att hoppa i säng! Tack för en grym dag Malin :D <3

Ledig fredag

Publicerad 2013-05-10 12:19:55 i

Så lyxigt att vara ledig även idag! :) Vaknade vid kl 10.27!!!! Helt jätteförvånad, för ni vet ju att jag alltid vaknar skittidigt annars. Haha. Men var skönt att få sova ut. Tror jag håller på att bli förkyld, så kroppen behövde nog den sömnen.

Åt frukost, eller kanske blir brunch, ute på vår fina balkong. Är riktigt mysigt där ute nu. Bara lite smågrejer som ska fixas, sen är det helt redo för sommaren ;)

Idag ska jag och Malin ses. Får se vad vi hittar på för skoj. Ikväll ska vi iallafall grilla! Mums!

Torsdagschill

Publicerad 2013-05-09 20:04:29 i

Hejhej! Nu sitter jag hemma i soffan, mätt och belåten. Snart är det dags att kolla hockey också! Awesome.

Spavistelsen var supermysig! Satt i 40graders varmt vatten ute på en terrass med utsikt över mälaren en hel del, simmade några längder i poolen, bastade flera gånger och duschade på japanskt vis för att rena både de yttre och inre. Middagen var väldigt annorlunda, men supergod. Vet inte riktigt vad jag stoppade i mig, men spännande smaker och en rolig upplevelse. Vi avslutade gårdagen med japansk sake och whiskey och började morgonen med stooor frukostbuffé där det fanns ca 10 sorters bröd att välja mellan, massor av pålägg, goda frukter, färskpressad juice, smoothie och massa mer! Hade en riktigt mysig spaupplevelse helt enkelt. Tack fina mamma för att du tog med mig :) <3 Bilder lägger jag upp en annan gång ;)

Idag köpte jag solbrillor, solkräm och ett par chockrosa strumpbyxor i stan innan jag åkte hem till märsta. Jag skulle egentligen köpt skor och present, så jag kan inte ge mig själv högsta betyg på den shoppingrundan ;D

Långhelgen närmar sig

Publicerad 2013-05-08 11:54:04 i

Idag är det onsdag! Snart är det långhelg för många av oss, även för mig och Andreas. Han ska dock upp till stugan med sin far, så jag får försöka roa mig själv bäst jag kan här hemma i helgen ;P I eftermiddag/kväll ska jag på spaövernattning med mamma. Ska bli spännande, för jag har aldrig varit på något sådant tidigare. Berättar mer om det när jag fått någon sorts erfarenhet, det vill säga efter ;) Men det ska såklart bli mysigt.

Imorgon måste jag fortsätta mitt letande på vårskor. Blir snart galen! Antingen är dom för breda så dom trillar av, eller för trånga i tårna.. Snark!

May. 05, 2013

Publicerad 2013-05-05 11:28:04 i

Festen igår var supertrevlig! Mest vuxna där såklart. Men jag satt bredvid Hedda, 11 år, och kollade på söta djur och viskade saker om storätarn Andreas! Riktigt mysigt. God för, varm och efterrätt såklart. Världens godaste skagenröra med hela, fina räkor. Och cheesecaken vart jättegod alltså!! Dock blev det en hel form över. Cheesecakefrossa nästa? ;)

Nu är vi påväg till uppsala för lite shopping. I eftermiddag tänkte vi ta en promenad i Sigtuna, men det blåser som fan, så vi får se hur det blir med det!


Pyssel

Publicerad 2013-05-04 15:03:00 i

Dagen har spenderats i köket där jag har bakat cheesecake, i löpspåret här utanför och på balkongen där vi har fixat klart en grej och sedan ätit lunch där ute.

Så vad är det vi har pysslat med därute?? Jo vi har satt upp ett tyg över den fula betongväggen vi har där! Blev riktigt bra tycker jag. Nu saknas bara lite grönt!

Sprang 5km 10sek långsammare än sist, men är nöjd ändå. Har ju tränat några dagar i rad nu så! :)

Snart ska jag göra mig iordning innan vi rullar mot Älvsjö. Ska bli trevligt!

Fredagsmys pågår

Publicerad 2013-05-03 19:45:09 i

Hejhej! Precis proppat i oss massor med tacos här hemma, så vi ligger nu utslagna i soffan. Ska ta en dusch snart, för sen är det hockey-vm!! Sverige-Schweiz ikväll. Jag som älskar hockey sitter såklart bänkad då!

Idag har det annars varit jobb, gym och matshopping. Har bestämt mig för att göra passionfruktcheesecake imorgon tills på kvällen! Ska bli roligt, för det har jag aldrig gjort innan. AWESOME!

Redface

Publicerad 2013-05-02 15:15:00 i Allmänt,

SÅ NÖJD! Jag sprang 5 km nyss på 31.44 minuter! Sist sprang jag på ca 34 min. Denna gång hade jag med tidtagarklockan så det blev exakt. Så jävla bra jag är! Nu är jag helt tomatröd i ansiktet.. haha. Var rätt tungt idag kände jag, även fast jag inte fick håll så mycket. Kan ju berott på att jag sprang lite fortare ;P 26 dagar kvar till Vårruset!
 

Måndag fast torsdag

Publicerad 2013-05-02 09:34:55 i Allmänt,

Idag känns det fortfarande som att det skulle kunna vara måndag. Blir helt förvirrad, för det är ju såklart torsdag!! Tänker typ att jag bara hann träna två ggr "förra veckan" även fast det är halva veckan kvar. Haha. Idag blir det löptur i spåret. Förra gången sprang jag med extrem håll halva vägen, så jag hoppas att jag slipper det nu, för det var inge vidare! Sedan ska vi steka lite kycklingfiléer och äta potatisgratäng till middag. Blev liksom en hel form över i tisdags! Bra beräknat.. ;)
 
I helgen blir det fest hemma hos mina föräldrar på lördagen. Ska väl klura ut vad jag ska baka till efterrätt då. Har nämligen fått det som uppdrag! Hmm. Några förslag? Måste räcka till 15-20 pers, så får inte vara alldeles för avancerat. Hmm. Annars ska vi nog köpa lite växter, kryddor och krukor till balkongen! Vill få det helt färdigt där nuuuu.

Grillat är godast

Publicerad 2013-05-01 21:22:46 i

Nu ligger jag i soffan och gäspar varannan sekund ungefär! Gårdagen blev riktigt nice med grillning, vin och trevligt sällskap! Jonas och Marie kom spontant ut till oss också, vilket var jättekul. :)
Idag har vi varit på 9årskalas hos Oliver, Colin och Carro. Oliver fick allt han hade önskat sig och var väldigt nöjd! Supergod fika hade dom ordnat också. Colin gav mig en bild på honom som jag skulle ha i plånboken. Bäst att göra som han säger ;) Kanske ska ge honom en bild på mig nästa gång vi ses. Haha. Han är så söt!
Sedan åkte vi hem till mina föräldrar på middag. Blev grillat där med, men vem klagar liksom?! Blev oxfilé, potatis och sås med jättegod sallad. MÄTT är bara förnamnet.. ;)

Det känns som att det är måndag imorgon, vilket är rätt nice, eftersom det egentligen är torsdag! Två dagar tills nästa helg! Lyx. Godnatt!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela