Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Episervers och ätbara ting

Publicerad 2013-01-30 16:16:59 i Allmänt,

Sitter på jobbet och väntar på ett en film ska laddas upp klart på Youtube. Den ska sedan ligga på skolans hemsida. Ja, för nu har jag ju gått kursen som gör att jag kan jobba med hemsidan! Kul! Har suttit nu i eftermiddag och ordnat till lite här och där. Nästa steg är att uppdatera lite med bilder och texter där det behövs.
 
Efter jobbet blir det gym! Har fortfarande träningsvärk i låren, så det kommer bli superkul med ländryggsövningen jag kör.. haha. Nåja, bara att härda ut det. Man har överlevt värre om man säger så!
 
Ikväll blir det fiskpanetter till middag. Enkelt och gott. Sedan blir det årets första semla till efterrätt! Hihi. Smet in på konditorit när jag ändå väntade på bussen efter kursen. Köpte dock en liten variant, för man mår fan illa efter en hel, stor semla!! Men jag gillar dom ändå. <3

Två av tre

Publicerad 2013-01-29 21:47:38 i Allmänt,

Vi är nu hemma från Uppsala, andreas är en mobil rikare och jag ett par skridskor rikare! :) Blev dock ingen mixer idag, så det står fortfarande på inköpslistan. 
Hann hem för att se sista perioden av Södertälje - Djurgården. Vi jobbade upp oss i sista perioden så det blev förlängning och straffar.. Tyvärr förlorade vi på det såå. Blir nog förkval för Djurgårdens del nu.. Tungt! 
 
Nu ska jag kramas med älskling och sedan sova! 
 
Skridskor!! Fick köpa juniorstorlek för att få hockeyrör och så smala som jag ville ;P

Kvällsutflykt

Publicerad 2013-01-29 17:09:55 i Allmänt,

Nu har jag mellanlandat i vår lägenhet och väntar på att min söta sambo ska komma hem. Därefter drar vi till Uppsala som vi tänkt. Skoj :)
 
Imorgon ska jag på en it-kurs som jag väntat läääänge på att få gå på. Det förra tillfället i december blev ju nämligen inställt. Men imorgon blir det av! Behöver gå denna kurs för att få hålla på med lite mer it-grejer på skolan, så det kommer bli awesome.
 

Planer

Publicerad 2013-01-28 20:29:45 i Allmänt,

Imorgon ska vi till Uppsala efter jobben faktiskt! Andreas ska hämta sin nyyya mobil, jag ska leta skridskor och vi ska köpa en ny mixer. Den andra körde vi slut på... Det kom en massa rök från den till o med.. haha. Luktade bränd mixer i hela lägenheten ett tag därefter ;P Andreas gör ju shakes dagligen i den så det behövs en ny snarast!
 
Nu blir det kvällsfika med te och havreboll :D 
 
GOTT!

Måndag, ännu en måndag.

Publicerad 2013-01-28 15:48:24 i Allmänt,

Jag fryser som en galning, och har gjort det typ hela dagen! Enda gången jag inte frös så mycket var då jag var ute med barnen efter lunch.. är det inte skumt?! Mina händer är verkligen iskalla! Jag hoppas det blir bättre på och efter gymmet alltså.
 
Idag är det måndag, den 28e Januari, vecka 5. Tiden går så himla fort. Speciellt på helgen! Har haft en väldigt trevlig helg sammanfattningsvis. Har träffat många nära och kära kan man säga, vilket alltid är så bra, för det ger en mycket energi att orka med. Och vem behöver inte det just nu? Visst, det börjar bli ljusare på mornar och kvällar. Men nu börjar man känna av allt mörker ännu mer känner jag. Det är då det är skönt att man har lite att se fram emot nu i vår och sommar! Dublin och Mallorca är väl dom stora grejerna. Men redan på fredag ska vi på hockey med en massa skoj folk, vilket ska bli grymt! Många små och stora saker att se fram emot helt enkelt. :D

Lugn och ro ;)

Publicerad 2013-01-27 19:04:42 i Allmänt,

Nu är det lugn och ro i lägenheten igen, för nu har våra kära gäster åkt hem. Lite för lugnt nu nästan ;) Riktigt roligt att ha dom alla här. Colin rev ut alla våra gosedjur vi har i hyllan, Oliver körde bingo med mitt "shotbingo"(utan shotsen alltså.. haha), Colin lekte lokförare med min studentmössa på huvudet, vi spelade Mario kart mot varandra, fikade kaffe, choklad och havrebollar och köpte hem pizza! Mysigt värre var det. Vilket det alltid är med den där familjen. :) 
 
Nu blir det filmmys med min underbara älskling! <3 Jag älskar honom galet mycket alltså. Bäst.
 
Colin lekte lokförare med min studentmössa på huvudet ;) 

Söndagshäng

Publicerad 2013-01-27 14:10:21 i Allmänt,

Min och Malins stadstur igår var supertrevlig! Både hon och jag hittade lite saker som vi ville/behövde köpa, vilket alltid är nice. Jag köpte en väska jag velat ha sååå länge, ett träningslinne eftersom jag behöver flera och även två små brickor som jag och Andreas kan använda när vi äter frukost framför tvn ;) Nöjd blev jag minsann! 
Sedan var vi ju på bio, the hobbit, på kvällen. Den var såklart så bra som vi trodde att den skulle vara. Underbara scener med fina landskap :) 
 
Idag har vi varit förbi både Andreas mormor och hans föräldrar nu på förmiddagen. Snart kommer Jonas, Carro och hennes barn Oliver och Colin hit för lite söndagshäng med fika och pizza till middag. Ska som vanligt bli roligt att träffa dom allihopa! 
 
Fiiina väskan! Blir perfekt att ha nu i vår. 
Träningslinnet. Otippad färg ;)
Och så brickorna!

Kort VS Långt

Publicerad 2013-01-26 11:42:05 i Allmänt,

Som många av er vet har jag ju haft långt hår nästan hela mitt liv! Senaste halvåret därimot, har jag haft kort hår. Jag ser fördelar och nackdelar med både långt och kort hår, så jag vet inte hur jag vill göra nu.. Ska jag börja spara ut håret eller klippa det?!?!?!? Ahhh help me! Vad tycker ni? :)
 
VS

Löningslördag

Publicerad 2013-01-26 11:20:23 i Allmänt,

Har precis sminkat mig färdigt och ska bara fixa håret nu. Sedan ska jag faktiskt in till stan! Malins och min fikadate blev en shoppingdate ;) Jag och älskling ska ändå till Älvsjö sen ikväll, och han är borta och fixar med bilen, så tänkte, why not??!! Är åt rätt håll liksom! Får se om det blir något shoppat. Borde väl inte köpa supermycket denna månad, meeeeen vi får se om jag hittar något ;P Har sparat så mycket senaste månaderna ju så!
 
Tog lite egoposebilder när jag ändå var i farten o sminkade mig ;)

Biffwok med grönsaker

Publicerad 2013-01-25 20:14:29 i Allmänt,

Ikväll blev det smarrig biffwok med gröna grönsaker serverat med nudlar till middag! Hade velat blanda i nudlarna också, men det fick inte plats i pannan ;P Nåja, gottgott! Nu blir det mys med älskling med Trocadero och popcorn framför någon bra film!
 
Wok :)

Fredag + Mys = Fredagsmys?!

Publicerad 2013-01-25 13:33:30 i Allmänt,

Har precis ätit lunch här på jobbet och håller på att lägga till lite datorer till en ny skrivare som vi har fått! Min andra Powerpointlektion gick även den superbra eftersom alla är så duktiga och engagerade. En elev kom fram vid lunchen och frågade när vi ska ha lektion igen, och tyckte det var alldeles för lång tid kvar tills nästa fredag. Söta dom är!
 
Ikväll blir det nog mest mys framför någon film med god mat. Ska försöka mig på att göra biffwok med grönsaker och nudlar. Inga svårigheter, men ska testa mig fram med lite nya kryddor och såser. Spännande!

Ny header!

Publicerad 2013-01-24 17:30:40 i Allmänt,

Har gjort en lite uppdaterad headerbild, vad tycks? ;) Självklart fick mitt kära djurgårdsmärke vara kvar där på mitten! Ska dock försöka ta någon riktigt fin bild på den någon dag.. ;P 
 

Rosa är min favoritfärg

Publicerad 2013-01-24 17:05:38 i Allmänt,

Och det syns på mina jobbtofflor som jag fick levererade till jobbet idag! Bild här nere. Nu kan dom äntligen sluta tjata på mig varenda dag om att jag borde skaffa några tofflor. ;P 
Sitter och dricker varm choklad nu. Har varit frussen hela dagen idag. Dessutom är jag lagom förkyld och hostig.. Men vem är inte det just nu?? Hoppas det kan försvinna snart. Jag tog även ett knäckebröd med mjukost på, men den tog slut alldeles för fort.. :( Det är ju bara sååå gott med knäckebröd och ost! Men får spara mig till middag nu.
 
Såå hur ser helgen ut här framöver? Jadu, det är en bra fråga, för vi har inte planerat in något ännu! Rätt skönt faktiskt. Det enda som är spikat är att det blir bio någon dag och att jag ska träffa Malin på lördag. :)
 
Rätt nöjd alltså ;)

Lasagne i stora lass!

Publicerad 2013-01-23 21:06:14 i Allmänt,

Jag har nu ikväll lagat maaaassor av lasagne! Gjorde dubbelsats så det resulterade i 7 matlådor till älskling ;) Så han är nog glad för det nu, för han har köpt en ny bil då den andra inte gick att rädda efter renkrocken! Han la lite pengar imellan så nu får vi leva på knäckebröd resten av månaden(Fredag)!! Haha, nädå. Men glad blir han i alla fall :D
Nu är jag trött och ska därför bara slöa innan sängen väntar! Kanske spela lite Wii med Andreas ;) (Petade på honom när jag skrev det, och han sa JAAAA!)
 
Mmmm! God var den också :) Vilket betyder att den är ännu godare imorn! 
Bild jag tog påväg från ena skolbyggnaden till den andra! Ännu finare IRL!

Kallt fortfarande!

Publicerad 2013-01-23 15:43:26 i Allmänt,

Brrr, sist jag skrev var det ju superkallt ute! Idag är det nääästan lika kallt ute. Men fiiint väder har det ju varit nu på eftermiddagen, vilket alltid är lika välkommet. Så vad jag har gjort sen sist? Jag hade som sagt middag med familjen och älskling. Maten blev toppen och det var supermys! På söndagen var det Uppsala, Johan Glans och middag som gällde. Johan Glans var som väntat skitrolig som vanligt!! Haha. Han kan prata om absolut ingenting, men är ändå hur rolig som helst. Vilken kille! Sedan var vi ju ute och käkade på ett ställe som heter Texas long horn. God mat(speciellt köttbiten), men lite dåligt med personal, så servicen var lite ojämn kan man säga. Dom hade behövt mer än en person som både skulle hälla upp all dricka, ta beställningar, langa ut maten och ta notan. Nåja.
Sedan har jag haft lite feber och förkylning, men idag känns det helt okey, så jag har jobbat på! Blir dock bara en promenad efter jobbet istället för gym. Bra att inte köra för hårt för fort kanske!

Kallt ute!

Publicerad 2013-01-19 14:10:00 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade vid 9 var det ju fan 17 grader kallt ute!! Jag hade tänkt gå och köpa färskt bröd till frukost, men skippade det pga kylan ;P Efter att jag bestämt mig för o stanna inne spelade jag Mario Kart på Wii någon timme, eftersom älskling ändå låg och sov. haha. 
Nu sitter vi och spelar Mario Party 8 tillsammans istället ;) Ska sedan och handla lite mat till kvällen. Vi ska laga nån tacoliknande mat som jag inte kan komma ihåg namnet på. Men gott är det i alla fall!! Tänkte även göra lite hallonglass till efterrätt i min glassmaskin. MYSLÖRDAG detta! 

Mmmspråket

Publicerad 2013-01-19 13:35:28 i Allmänt,

När min pojkvän är väldigt trött så har han ett språk som jag kallar Mmmspråket. Det enda han svarar när man säger eller frågar något är Mmmm. Imorse frågade jag något där han borde sagt Nej, men istället skakade han på huvudet och sa Mmmm som vanligt.. Haha. Blev rejält förvirrad! Men jag har kommit på att det inte bara är negativt med detta språk som man inte får så mycket klarhet i. För jag menar, om jag gärna vill något som jag vet att jag annars skulle få ett nej till, kan jag ju fråga om under Mmmspråksperioden! Bara att fråga typ "Älskling, kan vi åka och kolla på klänningar heeela dagen idag" "Mmmm", för säkerhetskull så kan man ju spela in det också.. För då hörs inte skakande på huvudet, utan bara ett godkännande till det man gärna vill ha eller göra ;) PERFEKT JU! ;)

Helgplaner

Publicerad 2013-01-17 19:08:00 i Allmänt,

Såååå vad kommer hända på helgen för mig och min käre sambo? Jo, det ska jag tala om. På fredagen blir det bara massa mys framför tvn med god mat! På lördag ska vi gå och träna, sedan kommer mina föräldrar och förhoppningsvis också lillebror på middag hemma hos oss. Och på söndag, dåååå så ska vi gå på Johan Glans show Worldtour of scandinavia :D:D::D Min julklapp till Andreas. Efter det så ska vi även ut och käka i Uppsala. Så i helgen blir det helt enkelt 110% MYS med nära och kära :)
 

Förbereder

Publicerad 2013-01-17 16:07:05 i Allmänt,

Sitter på jobbet och förbereder mig för imorgon! Så ska jag nämligen hålla en Powerpointutbildning för 4orna på skolan. Alltså, jag känner typ att det vore enklare om det var för vuxna människor jag skulle hålla det, men nu är det ju inte så :P Ska i alla fall bli roligt! Får se imorgon vilken nivå dom redan ligger på så blir det lite enklare att veta hur jag ska lägga upp det. Nu har jag bara skrivit upp lite grunder hur man går tillväga för att kunna göra en snygg presentation. Nåja, det blir nog bra tillslut.
Jag har nu även anmält mig till fördjupningskurser inom Word och Powerpoint. Har inte bestämt mig om jag ska gå en om Excel också. Är inget jag jobbar med supermycket, men det är ju samtidigt väldigt praktiskt när man väl kan det! Får klura på det lite.
 
Efter jobbet blir det gym som vanligt. Sedan ska jag göra någon maträtt på kyckling.. Får se vad vi har hemma att improvisera med ;) Spännande. Och imorn.. dåå är det faktiskt FREDAAAG! Avslöjar lite senare vad helgen kommer innehålla! ;);)

Storkok och resor

Publicerad 2013-01-16 21:00:42 i Allmänt,

Igår så bokade jag och finaste en resa till Dublin i slutet av februari ;) Idag så bokade vi en resa till Mallorca! Haha. Hittade ett jättecharmigt hotell där det bara fanns ett rum kvar då vi ville resa, sååå vi slog till! I Augusti bär det av dit. Känns bra att ha lite att längta till! Så vi är nöjda, även fast det går lite sparpengar nu. 
 
Vi lagade massor med grönsakssoppa ikväll vilket blev supergott! Älskling fick en massa matlådor också :) Nu ska jag äta blodapelsin! Jag älskar blodapelsin :D Andreas berättade att han aldrig hade ätit det innan igår då jag fick honom att smaka. Tappade hakan!! När jag var liten iprincip väntade vi på att säsongen för blodapelsin skulle komma. 

Heeej!

Publicerad 2013-01-15 17:23:00 i Allmänt,

Hej igen, har typ glömt bort att jag har en blogg några dagar.. Haha, nädå, men har haft annat trevligt för mig, så har inte haft tid riktigt. Men nu så!! Andreas är på gymmet, så tänkte skriva lite och lägga upp lite bilder innan vi måste åka och storhandla!
 
I lördags var det ju JGPF här! Julgransplundringsfest alltså ;) Går att beskriva kvällen med ett ord faktiskt. AWESOME! Jag är dock sämst på att ta bilder in-action, så ni får bara se lite från förberedelserna och så. 
På söndagen så var vi hemma hos andreas föräldrar och blev bjudna på middag :) Trevligt värre! Igår var det vardag igen, jobb, träning, mat, sova.. Ja, ni vet :P 
 
Först lite egobilder från i lördags! ;P 
Inte charmigaste bilden, men jag ville visa klänningen med mitt rosettskärp ;)
Ja, våran stora riktiga gran dog.. såååå denna blev det istället. 
Godispåsar till vår tävling vi hade ;) Vikt dom själv, hihi
Bjöd på goooda trippelchokladcupcakes ;)
Och även lite varm välkomstdrink!
Älskling och jag :) <3
 

Förberedelser

Publicerad 2013-01-12 14:46:35 i Allmänt,

Har precis ätit lunch och ska fortsätta mina förberedelser för ikväll ;) Spännande värre va? ;D Bilder blir det imorgon eller så, för jag har städat bort min sladd för o kunna ladda upp dom. 
Ska bli riktigt roligt och trevligt ikväll alltså. :) Hoppas alla gäster kommer känna samma sak. 

Dumma rånare och fredagspepp

Publicerad 2013-01-11 09:48:31 i Allmänt,

Freeedag!! Håller på att plocka bort lite stenåldersdatorer som bara står och samlar damm här i skolan.Känns skönt! Annars är det en rätt lugn dag på jobbet just nu. Kanske dyker upp något lite senare, vem vet?
Ja, annars vet ni ju hur min dag ser ut efter jobbet! :P
 
Apropå något helt annat blir jag så irriterad på de människor som tycker att polisen gjorde fel som sköt en av rånarna i Södertäljerånet som skedde för ett tag sedan, bara för att vapnet rånaren höll i sedan visade sig vara fejk.. Står någon och viftar med ett (till synes äkta) vapen mot polis på öppen plats där även "vanliga" människor kan dyka upp så gör polisen vad han kan för att skydda sig själv, sina kollegor och alla andra i omgivningen. För allvarligt, hade rånaren haft ett riktigt vapen, i detta fall höll han en AK47a, så hade det gått på en halv sekund för honom att börja skjuta mot allihopa och skadat eller dödat flera oskyldiga människor. Ger man sig in i en så farlig lek som att råna en butik med vapen i handen, äkta eller ej, så får man fan ta konsekvenserna. Personen i fråga var ingen oskyldig människa i dramat. Sen var det oturligt att skottet träffade i huvudet och personen sedan avled, men den risken måste rånaren ändå fattat att den fanns.
Skillnad hade varit om rånaren i fråga inte hade hållit i detta vapen, då anser jag att polisen bör använda andra medel för att förhindra detta brott. Men nu var så inte fallet. Så Punkt slut.

F12F12F12

Publicerad 2013-01-10 15:26:59 i Allmänt,

Sitter på jobbet och håller på att formatera om (eller F12a) 3 st datorer som vägrar fungera! Hoppas dom vill göra det nu :) Ska kl 16 på möte, sedan ska jag hem och slänga mig i soffan!!! Haha, nädå.. eller jo, kanske en stund. Sen ska jag fixa lite här och där där hemma. Ledig från gymmet så då får man passa på att göra lite hemmasysslor istället. Vi ska laga någon kycklingröra som Andreas ville ha också. Har aldrig lagat det men det verkade inte nå vidare komplicerat så det ska nog gå fint ;)
Imorgon, lredag, blir det dock full fart typ hela kvällen. Det blir gym, systemet, affären och så ska jag förbereda för en grej jag tänkte baka tills festen på lördag! Blir roligt och spännande! Vad jag ska baka får ni veta på lördag eller söndag ;)

Vardagsglädje

Publicerad 2013-01-09 21:58:01 i Allmänt,

Nu är det onsdagkväll och jag har precis sett klart en grym hockeymatch mellan Djurgården och Örebro! Riktigt spännande och bra match som slutade 4-3 till mitt älskade lag ;) Två av målen gjordes av Kristofer Ottosson som dessutom fyller 37 år idag! Grattiiiis! För er som inte vet är han en riktigt bra spelare med ett stooort djurgårdshjärta, han spelade idag sin 707e match i djurgårdströjan! 
 
Annars rullar väl vardagen på här. Jobb, gym, mat, mys, sömn osv. Även lite planering inför helgen då vi ska ha julgransplundringsfest här hemma ;P Kommer bli nice^^
 
Nu är det dags att hoppa i säng så jag kan kramas med söt innan han somnar(om inte jag somnar först..)! :) 

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2013-01-06 15:31:32 i Allmänt,

Och tillbaka på jobbet imorgon! Känner mig utvilad nu i alla fall, vilket är skönt och väldigt behövligt. :) Hoppas på en frisk vår så jag kan komma igång med träningen ordentligt. 
I fredags var jag ju som sagt på hockey med mina djurgårdsgrabbar! Djurgården vann med 6-1. Alla 6 målen gjordes i tredje perioden på 10 minuter, så jäkla grymt!! Var en riktigt härlig dag på hovet helt enkelt. Efter det drog vi till söder och drack någon öl. Jag åkte hem till Älvsjö vid runt 00, där min älskade Andreas väntade på mig <3 Kan inte ens sova utan varandra om vi inte verkligen måste ;P 
Lördagen spenderades i tv-soffan framför JVM-finalen. Tyvärr så vann USA med 3-1. Synd, men dom var riktigt grymma så all respekt till dom! På kvällen skulle vi ha gått på The hobbit med pappa och Anton, men pappa kände sig inge bra, så vi fick skjuta på det. Vi åkte istället då hem till Andreas föräldrar där hans kusin med lilla bebben Moa hälsade på. Hon är ju sååå söt! 
 
Idag har vi bara slöat här hemma. Andreas föräldrar kom förbi en stund på en kopp kaffe/choklad bryggd med min nya kapselmaskin :P Jag har kollat How i met your mother några timmar nu, så ska väl komma på något vettigt att göra en stund iaf.. haha. 
 
Fina färger på globen i fredags!
Segeröl! ;)
Sötisen Moa! 

Bilder från härjedalen

Publicerad 2013-01-04 11:43:42 i Allmänt,

Som jag sa tidigare så hade jag lite bilder både på mobilen och på Antes kamera från härjedalen. Dom ena ligger därför på min dator och dom andra på Antes dator ;P Så jag tänkte lägga upp mina bilder nu först, och sedan lägga upp några av hans :) 
 
Börjar med lite renjävlar.. ;P Var så himla mycket ren runtomkring oss så varje gång vi var ute och åkte stod dom på och bredvid vägen och käkade snö och grus.. Konstiga djur!
Vi åkte mycket skoter där uppe, här är vid en skoterbro som vi valde att inte åka över ;P
Killarna testar brons hållbarhet :P
Min underbart fina skoterkille! :) <3
Skoterhäng, Ante, Kim och Meerre.
Polarismöte!
På nyår kom Julia och Oskar till stugan och firade med oss! Det blev en trerättersmiddag med Skagentoast, Oxfilé på potatisbädd garnerad med vitlökssmör och kladdkaka med hallon och grädde. MUMS. Måste göra varmrätten igen snart!
Jag och mitt hjärta <3
Vi spelade förfestspelet och dansade hela kvällen! Ja, vi sköt raketer och drack champagne vid 12slaget också ;P Andreas med Oskars slips på huvudet ;)

JK-dagen

Publicerad 2013-01-04 10:00:48 i Allmänt,

God morgon världen! Idag är det fredag och det innebär järnkaminernas dag och hockey! Men innan dess så ska jag färga håret tänkte jag :) Just nu sitter jag bara och slöar framför tvn och datorn. Rätt skönt. Nästa vecka börjar ju jobb och träning igen så bäst att ladda batterierna så mycket som möjligt. Nu = Frukost! :)

Julen i Älvsjö

Publicerad 2013-01-03 19:14:00 i Allmänt,

Här kommer lite bilder från julafton hemma i Älvsjö som jag sa att jag skulle lägga upp ;) 
 
Fina julgranen! + massa paket. Farmor och Eriks paket saknas dock här ;)
Enda gången på året jag äter gröt är denna morgon, julaftons morgon. (Jag fick mandeln!!! ;))
På morgonen kokade jag knäck medan mamma bakade lussebullar. Jag gjorde som Ernst och la mandeln längst ner så formarna inte tippar! Riktigt smart och bra. Not the normal way, but The Ernstway!
Mamma, Anton och Farmor Ingrid. :) 
Maaaat i kvadrat ;P
Mamma hade bakat 6 olika sorters kakor :) Mums!

Detta sitter fortfarande kvar i mitt gamla rum ;P hehe

Shopping!

Publicerad 2013-01-03 18:08:00 i Allmänt,

Idag har jag varit och shoppat med mamma i stan :) Blev två toppar, ett par jeans och ett gulligt bälte med en rosett på. Vi åt lunch på en mysig italiensk restaurang precis vid Gallerian. Blev pizza för oss båda! Riktigt gott. På tåget hem satt jag och hejade på våra småkronor (utan att varken se eller höra matchen) som spelade semifinal mot Ryssland i JVM, och vi vann tillslut på straffar!! Så detta blir en riktig hockeyhelg. Imorgon är det Järnkaminernas dag på Hovet och DIF kör mot Karlskoga, sedan final i JVM mot USA på lördag! 
 
Ikväll ska jag och älskling laga tacos och mysa :) Kommer även lägga upp lite bilder från jul och nyår som ni kan kika på. 
 
Topp nr 1. Alla som känner mig vet hur mycket jag gillar katter och därför blev jag såklart såld på denna! Köpt på HM. 
Topp nr 2. Fastnade för mönstret på denna, fungerar fint både till vardag och lite finare tillfällen! Köpt på HM.
Mysigare och skönare jeans har jag nog aldrig upplevt. Väldigt stretchiga! Köpta på Topshop.
Jag älskar iprincip allt med rosetter på, och denna var inget undantag. Bra när man vill piffa till en lite tråkig klänning eller tunika! Köpt på Lindex.

Tillbaka!

Publicerad 2013-01-02 20:03:20 i Allmänt,

Hejhej allihopa, nu är jag tillbaka från skogen, fjället och snön! Skönt att sitta och klicka på en riktig dator och inte bara en liten mobiltelefon med segt 3ginternet :P Jag har tagit lite bilder där uppe med både mobilen och Andreas braiga kamera, så ska ladda upp dom och sedan berätta lite mer för er om vad vi gjorde där uppe (förutom att slappa och slöa hela kvällarna, som börjar då det blir mörkt vid ca 15.00)
 
Idag har vi handlat mat och tvättat här hemma. Är glad att vi lämnade det städat, diskat och bäddat så att vi kom hem till ett mysigt och fint hem :D Lagade precis middag, blev en pastarätt med fläskfiléröra. Very gott som mamma säger. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela