Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Glapp i systemet

Publicerad 2013-06-28 12:20:37 i Allmänt,

Hejsan! Det var ett tag sedan. Har inte riktigt haft orken att sätta mig att skriva. Har varit full fart med livet så att säga. Så vad har hänt sedan sist? Jag har fyllt 23 år. Jag och Andreas har firat midsommar ute i norrtäljes skärgård med grymmaste människorna. Jag har avslutat mitt jobb på skolan jag jobbade för (sommarlov osv, sedan finns lite andra planer för hösten ;)). Sedan har vi väl gjort en massa annat emellan allt detta, men detta är väl dom största grejerna i alla fall! 
 
Igår var jag och mamma och shoppade i stan! Jättemysigt och roligt. Köpte lite kläder, en dörrstoppshund och en vattenkanna som ser ut som en elefant. NÖJD! Haha. Idag är det ju fredag, så blir trerättersmiddag  ikväll här hemma med bland annat räkcocktail och gott kött. Men först lite gym och annat nyttigt.
Imorgon ska vi ut och segla med mamma, pappa och Anton. Kommer bli riktigt härligt. Första gången för i år faktiskt! Så härligt att vara ute på sjön. Och nu är jag ju vaccinerad mot TBE så nu kan alla fästingar hoppa på mig om dom vill. (borrelia går ju att medicinera sååå). Haha. 
 
Får se när jag kikar in igen. Vågar inte lova saker jag sen inte kan hålla! Peace

Update

Publicerad 2013-06-11 11:56:30 i Allmänt,

Helgen var härlig med en mix av fest, vänner, familj, shopping och vila! :) Fyllde på min sommargarderob lite, vilket verkligen behövdes! Nu känns det som att jag har det mesta i alla fall! Bara solbrännan som saknas.. (Vilken aldrig lär komma sålänge folk jämför mina och Andreas armar..;))
 
Ikväll ska vi på ännu en studentmottagning! :) Imorgon är det dags för Parloppet. Jag har tyvärr senaste veckan haft någon slags inflammation i baksida lår som inte vill försvinna helt. Idag känns det helt okey i alla fall. Om det inte blir värre igen så ska jag försöka springa imorgon. Andreas får helt enkelt springa skitsnabbt så jag kan komma krypandes in i mål ;) Fast hoppas inte det går så långt.. Heja oss!

Man kan ha kul utan sprit... har jag hört

Publicerad 2013-06-07 11:11:53 i

Ikväll ska vi hem till Malin för lite chillkväll med trevligt folk! Ska bli roooligt! Får se om det blir öl eller cola o glaset ikväll ;) Har inte riktigt bestämt mig. hmhm. När jag kommer hem från jobbet ska jag nog städa lite tror jag. All pollen flyger ju in i lägenheten så fort man öppnar fönstret. Nyser hela tiden hemma!

Nej, dags för lite mer "skattjakt" på jobbet...

Skum vecka

Publicerad 2013-06-07 08:10:59 i

Idag är det fredag, fast känns typ som måndag.. Skumt allt blir när man är ledig mitt i veckan :P Men jag klagar inte!

Igår började vi dagen på gymmet. Tror jag sträckte mig lite i benet, men hoppas på att det inte är så farligt. Kände det liksom inte ordentligt fören på kvällen. Hmm. Det måste iaf gå över för jag ska ju springa lopp nästa vecka!! Efter lunch så drog vi till både steninge slott och sedan rosersbergs slott och promenerade. Riktigt mysigt i det fina vädret. Sedan blev det grillning med Wickan och Kimme! Alltid lika gott :) Vi avslutade kvällen med lite Batman på tvn. Riktigt nice nationaldag helt enkelt! Enda som saknades var att sjunga nationalsången ;);)

Lillördag, fast typ fredag, fast typ lördag?

Publicerad 2013-06-05 09:08:36 i Allmänt,

Idag är det onsdag, vilket även kallas för lillördag. Men eftersom det är röd dag och ledigt imorn så borde just denna onsdag kallas lillfredag kanske? Fast imorgon kommer det ju kännas som söndag eftersom man ska jobba på fredag, så då kommer idag ha känts som lördag i alla fall... eller?! ;)
 
Ikväll ska vi iväg på studentmottagning hos en vän till Andreas familj. Ska bli riktigt trevligt hoppas jag! Imorgon får vi se vad vi hittar på. Beror lite på vädret och sådär helt enkelt, men lite idéer och planer finns det alltid ;)

Malin!

Publicerad 2013-06-04 13:48:52 i

Jag är så otroligt glad att jag har hittat ännu en underbar person att dela mitt liv med. Någon att prata med, skratta med, gråta med! En person som alltid ställer upp för dom hon bryr sig om. Ungefär lika löjlig, allvarlig och sarkastisk som jag själv, i en härlig/galen mix ;) Jag hoppas och tror att du kommer få dras med mig(och även Andreas då o då) livet ut! Jag ska ju faktiskt vara din toastmaster på ditt och mr X bröllop! ;);) Tack för att du finns :) Ser framemot fredag! <3

Over and out

Publicerad 2013-06-02 22:25:29 i

Nu ligger vi i sängen och pillar på varsin mobil. Dagen har varit riktigt mysig och trevlig med först födelsedagsfika vid kl 15 och sedan middag på Olearys kl 18 :) Glömde ta kort på tårtan jag gjorde, men tänk er en vanlig grön prinsesstårta fast med svart ros istället :P Så såg den ut och god var den såklart!
På olearys åt jag deras Chicken burger som var jättegod den med. Mätt är bara förnamnet efter denna eftermiddag/kväll ;)

Imorgon är det faktiskt min och Andreas tvåårsdag! Vi har dock inte planerat någonting eftersom vi precis förlovat oss och då var ute och åt, samt var ute och åt nu ikväll. Men är det fint väder kanske det blir lite minigolf och glass i sigtuna på kvällen och någon god mat här hemma i vårt fina hem :) <3 God natt! Grattis på födelsedagen min älskling! (för hundrasjutioelfte gången ;P)

Redo för kalas :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela