Alltid oavsett.

En djurgårdsälskande tjej med många ideér, tankar och åsikter.

Dublin - Tordagen

Publicerad 2013-03-04 15:23:13 i Allmänt,

Sååå i torsdags drog vi iväg efter jobb till Skavsta flygplats för att åka med Ryanair till Dublin. Resan gick riktigt smidigt! Att åka med Ryanair är helt okey när man inte ska för långt tycker jag. Speciellt om man tänker på hur billigt man kan få biljetter hos dom! Våra flygbiljetter till Dublin tur och retur två personer kostade totalt 1150kr. Ingenting ju, så det var det lätt värt.
Väl på Dublin flygplats så tog vi en flygbuss in till O´Connell street där min bror väntade på oss. Typ alla bussar där är dubbeldäckare btw. Rätt skojigt! Vi letade sedan reda på vårat Bed and breakfasthotell som låg på en gata som heter Lower gardener street. Rätt mysigt ställe där vi bodde hööögst upp. Såklart fanns det ju ingen hiss ;) Rummet var helt okey. Standarden i Dublin är nog lite sämre än här i Sverige, men spelar roll om golvet lutar lite och trappen knarrar när vi har sköna sängar med rena lakan och fin utsikt! 
När vi lämnat väskorna på rummet så gick vi till ett ställe som heter Eddie Rockets. Det är ett restaurangställe som är lite blandning mellan ett snabbmatställe och en restaurang. Låg mittemellan Burger King och McDonalds. Haha. På Eddie gör dom homemade burgers bland annat. Men det åt vi några dagar senare. Denna kväll köpte jag en nachotallrik, Ante köpte Kyckling quesadillas och brorsan bara en milkshake. Var riktigt nice! Sedan blev det hotellet och sova. Rickard skulle ju upp och jobba tidigt, och vi var lagom trötta efter resan. Vad som hände på fredagen får ni veta lite senare ;)
 
Brorsan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela